💖 Един за друг 💖 Сезон 5 (тема 1)

• 81 732
  • 1 176
  •   1
Отговори
# 780
  • Сан Хосе, Калифорния, САЩ
Ивайло от фермата ми е супер готин

# 781
Сега пък Тихомир меси тесто, направо я омеси на земята София. 😁

# 782
Тази София толкова ми е неприятна.... Този сезон един куп неприятни жени🤔

# 783
  • София
Ивана ми прилича на Камелия Тодорова..особено в джуките..

# 784
Слабите и крехки момичета няма как да се справят тук. Скучна игра като цяло.

# 785
Знаят ли се вече зодиите на двойките?

# 786
Страхотно се забавляват, браво. Всички са сладки.
ЧРД на един от моите любимци. Simple Smile

# 787
Има ли къде да се гледа, освен в нова плей? Исках все пак да видя епизод 1, поне да знам участниците, но на всеки 7 минути е реклама. Което и да превъртя не ми позволява.

# 788
# 789
Да се включа и аз, гледам предаването редовно и ви чета. Този сезон ми харесва повече от предишния засега, по-малко дразнители има, но темата върви по-вяло от миналата година. Явно липсват Плиткови Laughing
Нямам изявени любимци засега, може би Галена и Петър. Ивайло от Сървайвър все по-малко ме дразни, но не мога да кажа същото за другия Ивайло. Полицаите също не са ми и явно няма да ми станат любимци, предимно заради госпожата. За съжаление колкото и да е симпатичен Светльо, и неговата госпожа е твърде дразнеща, за да са ми любимци.
Фотографът и неговата изгора ли ще са следващата двойка, разделила се след предаването? Thinking  Дано съм лош пророк...
Мария Игнатова е голямо попадение за екипа, особено на фона на миналогодишните ко-водещи.

# 790
Има ли къде да се гледа, освен в нова плей? Исках все пак да видя епизод 1, поне да знам участниците, но на всеки 7 минути е реклама. Което и да превъртя не ми позволява.

ТУК. И да, рекламите не може да се превъртат. Все пак гледането е безплатно и .. трябва да се изтърпят рекламите.

# 791
  • София
Наистина беше скучна играта. Поне видяхме кои играчи мислят и кои - не. Мария ми харесва все повече, на място е в това предаване, не стои като кръпка като Стаси и Краси, а и с Емо имат симбиоза, допълват се и им се получава добре. Хареса ми как се вживяваше и скачаше от вълнение на играта днес.

И мен Ивайло от Сървайвър не ме е издразнил още с нищо. Като изключим онзи миг на невъздържаност на играта с кубчетата, се държи добре, не е досаден, не е пренавит, не изглежда и суперамбициран. А не е и глупав.
Ивана ми изглежда по-млада от Христина, въпреки че реално не е. А Петя и Дилян ми идват твърде инфантилни нещо.
Дано утрешният епизод е по-интересен!

# 792
Reina, понякога се плаша от твоите коментари. Това, което искам да напиша и кажа, ти вече си го направила. Smiley Мислех и аз да коментирам колко по-добре изглежда Маги с сравнение с Христина. Ивайло е много добре трениран откъм търпение към жена си. За мен е ужасно флегматична и заспала не само в игрите, но и като емоция.
Харесва ми сезонът, защото не ме товари с лошотията на хората. Засега всички участници са много положителни едни към други.

Последна редакция: пт, 01 мар 2024, 23:29 от Анонимен

# 793
  • Melmak
Мен играта ме радваше, защото показа кой мисли и кой не. Това е. Някои са наистина мноого недосетливи.

За мен любимци са Галето и Петър, вторите са ми Маги и Кристиян.

Ивайло на Христина ми е много противен точно с това, че е злобен, видя се в предишните епизоди като получиха подкрепа от само 3 двойки.

Интересно ще е каква е играта утре, да видим как ще се справят мъжете.

Не знам за вас обаче аз се вживявам в играта, представям си как съм на тяхно място и как бихме се справили с мм. Даже днес с тая гъба, дето дори не мога да плувам 😁

# 794
Ивайло Тънковежд как показа отношението си към адаша с 20лв. подкрепа. Нали правилно съм разбрала сумата? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт