💖 Един за друг 💖 Сезон 5 (тема 1)

• 81 730
  • 1 176
  •   1
Отговори
# 795
  • Melmak
Не бяха ли 10 лв?? 🤣

# 796
  • София
И за мен няма особени дразнители, в сравнение с миналогодишните, то си личи и по активността на темата..едва 20тина мнения от днешния епизод. Друго си беше със Санчопансови, Плиткови и сие Joy

# 797
Сумата май беше 10лв Laughing , честно да си призная, евала, сами си похарчиха парите и сега да му мислеха те.... И според мен Ивана изглежда по-млада.... Ами на мен играта ми хареса, по-добре от някоя игра с думи или знамена, че.... Ще се изложат по-голямата част.

Чакам с нетърпение утрешната игра, а и цветята на Ивайло....

Така и не разбрах Кики от къде може да я познавам. Харесвам ги като двойка, най-неприятни са ми полицаите, украинката и мъж, Маданските младежи, 15-годишната булка и Софка и мъж.... Май са 1/3 от вилата Satisfied

# 798
  • София
Така и не разбрах Кики от къде може да я познавам.
На мен ми прилича на Джена, да не би и при теб да е така?Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:

# 799
И аз бих им дала на Ивайло и Христина около 50 лв.не повече.От къде на къде?Страшно слаби играчи са, в същото време безрасъдни в залозите и повечето хора, които им даваха големи суми го правиха поради чувство на вина, че не гласуваха за тях на елиминациите. И накрая събраха повече от останалите.
Кики ми е вечно намусено мрънкало.Не обичам такива млади хора, все нещо го нарежда този нейния дечко плюс, че никога не старае на игрите. Защо изобщо са се записали като не й се занимава?
Много хубаво парти си направиха.Това ще ги сплоти още повече.

# 800
Поправям се за Мария Игнатова. Все още не ми е приятно едни и същи физиономии на всяко предаване, но ако ще е познато лице Мария се оказва попадение. И миналия епизод ми хареса, и в този, особено как се вълнуваше.

# 801
  • Rock & Roll feeling ...
От мъжете, кои са ваш тип?
Аз май само Светли мога да го сложа в подобна категория Blush

В играта с гъбата, защо нямат стратегия повечето двойки... Трябваше да слушат повече мъжете си.

Ивайло и жена му и на мен са ми антипатични, особено с тъпата шега за харченето на чужди пари... Може да се социализират добре, но като играчи са ми безинтересни.

Тези включвания извън игрите, като номера и постановки и други дейности са ми тоооолкова тъпи. Сменям канала направо.

# 802
  • София-Младост
Ивайло и Ивана имат ли брак? Ако нямат, да не би да и предложи довечера?
Никой не ме дразни, обаче играта си беше за мислене. Трябваше да схванат, че им трябват поне 4 изстисквания на тази гъба за успех.

Последна редакция: сб, 02 мар 2024, 08:39 от Ала-Бала

# 803
Ивайло Тънковежд как показа отношението си към адаша с 20лв. подкрепа. Нали правилно съм разбрала сумата? Laughing

Да, но и аз не бих им дали повече от 50-100 лв, все пак е игра, а не благотворителен базар.
Знам,че двойките искат да се харесат и вътре на останалите и на зрителите и да не изглеждат като вманиачени за победата, ама ми беше малко лицемерно. Вчера едва - едва 3 прегръдки получиха, днес им дават по 1000+ лева, явно някакво гузна съвест лекуваха 😅 (признавам си, аз съм скръндза и сигурно заради това така разсъждавам 😂).

Иначе играта с гъбата беше много смешна, изкефи ме Йордан колко нахъсан беше.

Светослав има супер тяло, изобщо си е хубавец и с тази дяволита усмивка...

Като изключа Маргарита и Кики никой не ме дразни, по-скоро има двойки, които са ми безлични.

Ивайло да не предлага брак на Ивана утре ?

# 804
Светослав има супер тяло, изобщо си е хубавец и с тази дяволита усмивка...
Е Йордан има много по -хубаво тяло, ако трябва това да мерим. Но човекът се е постарал за този резултат.

Иначе това са двете страни на монетата, когато никоя двойка не отпадне, а вече е имало гласуване (прегръщане). Живеят си пак заедно, като вече имат предвид кой как е гласувал и останалата по милост двойка помни, кой не я е подкрепил.  И естествено, че ще го имат едно наум.
Това с даването на повече пари вчера (1500 лв даде една от двойките) също ще наклони везната в тяхна полза след време когато Герасимови трябва да избират кого да прегърнат.

# 805
  • София, България
Само аз ли не я долюбвам особено тази Галена?! Много ми е лигава. От онзи тип хора, които все гледат да привлекат внимание с някоя тъпотия. Да се правят на интересни, а всъщност изглеждат детински. 

Мария си е топ и коментарите са ѝ винаги съвсем намясто. Не е глупава и си личи, че няма нужда да ѝ пишат готови реплики. Но тя си има и опит. Стаси на Радков миналата година какъв опит с телевизията имаше? Никакъв…

# 806
  • У Диспансера ...♥♥♥
Свтослав има много по-хубаво тяло от Йордан. Йордан е прекалено омазнен, язък му за претенцията, че много тренирал, Ивайло също много тренирал пък и той омазнен. Докато на Ивана си личи, че тренира за разлика от половинката ѝ.
Повечето жени нямат никакво уважение към покивинките си, то викане, то чудо. Представям си в тях какво е.

# 807
Не знам защо, тазгодишният формат нещо много ми доскучава. Игрите вече сме ги гледали, тия безкрайни повторения и фалшиво приповдигната атмосфера ми идват в повече. Мария Игнатова наистина е много подходяща, балансира скучния Емо. Миналогодишната Стаси не бих казала, че е без опит, помня я като водеща на някакво предаване, може би няма опит с водене на шоу.
Според мен беше голяма грешка, че дадоха първите два епизода и след това имаше голяма пауза. Поне аз, успях да забравя всички двойки през това време и сега са ми като непознати. Струва ми се много фалшиво това разбирателство, чак до рев го докараха, че може да отпадне някой. Надявам се нещата да се нормализират. Явно затова и оставиха Ивайло, който доста иззлобя. Ако бяха отпаднали Дарина и Денис щяха да си заминат.

# 808
И аз бих им дала на Ивайло и Христина около 200 лв., не повече. Защо да им дам повече, за да ги похарчат с лека ръка ли? Като не са си направили сметката и са с толкова малко пари, то те да го мислят. Все пак това е състезателно предаване и от уменията, знанията и стратегията на двойката зависи дали ще спечелят даден залог или не.
Знам,че двойките искаха да се харесат на останалите двойки и на зрителите и да не излезе, че желаят да победят в това предаване, но това е игра, състезание. Както знаем, и сме наясно, в една игра има победител и победени и няма смисъл да се сърдим, че другият не ни е дал предимство, пари и т.н. Най-малкото, ако ни помогне дадена двойка повече отколкото трябва, може да стане така, че тя да стане следващата двойка, която да се бори за оставането в предаването и да си тръгне.
А за играта... беше ясно, че повечето двойки няма да я спечелят. Дори на последната двойка гъбата беше скъсана. Така, че изобщо не бях впечатлена от крайния развой на играта.

# 809
  • До морето
Абсурдно ми се стори с тия подаряванки по 1000, че и 1500 лв., при положение, че всички ще дарят. Съвсем ок си беше да им дадат по 100-200-300 лв. и щеше да им се получи съвсем прилична сума. Галена малко еуфорично дрънна 1500 лв.и съжали в мига, в който го изтърси, ама здраве да е.......
Между другото някой горе написа, че големите суми подарък щели да се имат предвид по- нататък при едно бъдещо гласуване. Изобщо няма да му мигне окото на Герасимов да изпрати, който и да е вкъщи. Въобще не вярвам, че ще се трогне, че някой му дал 1000 лв. ИмАл- дал е работата. Той така или иначе смята, че всички са му длъжни по презумпция.

Общи условия

Активация на акаунт