💖 Един за друг 💖 Сезон 5 (тема 1)

• 81 724
  • 1 176
  •   1
Отговори
# 810
  • София
Ивайло и Христина са си слаба двойка, така че няма да са от полза дълго време на другите. Това не означава, че не си се обичат. И Галена не се справя особено, но Петър е мил партньор, Ивайло изгрубява ненужно.

А за даряването, не мисля, че дариха много заради зрителите. Просто осъзнават, че няма никакво значение кой колко пари има, това не влияе дали ще победят накрая и ще останат за тях. Важното е да спечелят финалната игра и все пак да не са най на дъното т.е да си взимат игрите. Това си са имагинерни точки.

# 811
  • До морето
Е, как няма значение? Нали колкото си натрупат, толкова си печелят? Предаването няма обявена твърда награда за победителите. Миналата година пишман победителите, ако не бяха откраднали парите на Кристина и Артьом, щяха да финишират със смешни пари на финала.

# 812
  • София
И какво ще променят 1000 лв, не е като двойката с най-много пари да печели. Все едно дали ще вземеш 50000 лв или 51000 лв. Затова и не им пука при загуба на игра с нисък залог. Те губят много по-големи суми при загуба, но важното е да продължат.

# 813
  • София
Има ли къде да се гледа, освен в нова плей? Исках все пак да видя епизод 1, поне да знам участниците, но на всеки 7 минути е реклама. Което и да превъртя не ми позволява.

ТУК. И да, рекламите не може да се превъртат. Все пак гледането е безплатно и .. трябва да се изтърпят рекламите.
Аз го гледам в clips.bg на запис. Няма реклами.

# 814
Гледах епизодите до тук, нямам ясно очертани фаворити засега, нито конкретни дразнители.
Очаквано Мария се справя повече от добре и си пасна на шоуто като ръкавица на ръка Hands Plus1
Радвам се, че Ивайло и Христина не отпаднаха предния път, определено беше много кофти две от най-интересните двойки да са номинирани първа седмица.
Засега тези двете двойки ми харесват малко повече от останалите, плюс перничаните и Сияна и Светослав (заради него Wink ) Петя и Делян ми допаднаха в началото, но нещо ме напрягат.

# 815
  • До морето
А защо не харесвате София? Аз гледам с превъртания и може да съм изтървала нещо.

# 816
  • софия
Перничаните са много свежи и забавни, в топ 2 са ми с Галена и Петър. 😄 Ивайло фермерски ме напряга и ще се радвам да си тръгнат час по-скоро. Ивана и Ивайло не ме дразнят, добър отбор са. Като цяло приличен кастинг, като изключим 2-3 безлични двойки.

# 817
Свтослав има много по-хубаво тяло от Йордан. Йордан е прекалено омазнен, язък му за претенцията,
Глупости

# 818
Светослав е бил хилка преди, разрових се в Инстаграма му, явно от скоро тренира. Това респективно означава, че релефа му ще е по- видим и подкожните му мазнини са по- малко. Колежката му да каже колко е висок, на мен не ми изглежда да е много.

# 819
  • У Диспансера ...♥♥♥
Свтослав има много по-хубаво тяло от Йордан. Йордан е прекалено омазнен, язък му за претенцията,
Глупости
За теб може да са глупости, за мен си е мазен и се тресе. Всеки с вкуса си.

# 820
  • София
Полицаите са много константни на игрите, далеч ще стигнат, особено ако са силни и социално, а засега има и такива индикации заради Крис най-вече.
Ивана сложи в малкия си джоб като кардио всички млади жени. Казах ви да внимавате с нея, защото в Сървайвър показа много, а и яко тренира. Браво на жената!
Петя и Лизи за колко малко не успяха, жалко за тях.
Повечето жени много смешно и нескопосано мятаха патетата. Включително и Ивана в началото, ама и Иво е вратар все пак, хаха.
Кристина беше най-зле сякаш. Не успяха и капчица да изтискат в съда. А тя не спря да мрънка и тъпче половинката си. Което и стана традиция. Много е красива, но има ужасен характер и Емо не знам как я търпи, ако така му намила постоянно. Много е разглезена също така. С големи претенции и самочувствие.
Михаела и Галена за съжаление също се представиха много слабо.

Харесва ми това, че първите две двойки в класирането след единичните игри (за жени в петък и за мъже в събота) ще имат имунитет през първите три седмици. Така ще се стимулира по-рисковото залагане, защото всеки ще иска да е в топ 2.

# 821
А Йордан кой е? 🤔 Не знам дали до края на предаването ще им науча имената.

# 822
Моите фаворити са полицаите и Светльо и Сиана. И то заради мъжете нали се сещате. 😁 Много са ми симпатични и двамата, а и добри момчета. Сега, половинките.. Марго поне е красива и играе, а Сианката е мрънкало като Кристина. Пък и не е хубава. Марго щом е полицайка няма как да е нежна и ранима, е има, но по вероятното е бойна мацка.
Галя и Петър ги харесвам щото са хубави хора и естествени. Иначе казах тя ми е малко пренавита, а той малко минорен.
Но, никой не ме дразни непоносимо, даже са ми забавни и приятни.
Дразни ме Емо на мен ми е лигав, поне тази година по-нормално го обличат.

# 823
Никоя двойка не ме дразни. Симпатични са,  но все още не мога да ги запомня много. Мен ме дразни, когато игрите не се дават последователно, а дават някакви отбрани епизоди от две двойки едновременно. Според мен трябва да дават в някакъв съкратен вариант само една двойка, иначе става объркващо. Ивана и на мен ми направи впечатление, колко хармонично и спортно тяло има.

# 824
да, по две двойки едновременно е голяма боза, ние още не ги познаваме кой с кой е, те ни показват микс от кадри...

Кой е ходил в тази Вила на Любовта? Колко стаи има в нея? Защо се налага двойките да са по 2 в стая? Стана ми жал за София и мъж, че слагат матрака на диванчето на земята, защото иначе не може да се спи...

Последна редакция: сб, 02 мар 2024, 19:26 от Pepina_n3

Общи условия

Активация на акаунт