💖 Един за друг 💖 Сезон 5 (тема 1)

• 81 719
  • 1 176
  •   1
Отговори
# 855
Забавен е тоя епизод, загиваме от смях с мъжа ми.  Laughing

# 856
  • Дубай
Гледаме и ние семейно, и моя мъж им влиза в положението на мъжовете. Казва абсурд е да запомня историята, ще гледам да свърша работата, че тя е важна за теб в реала.

# 857
Гергана и Светозар 1 място 5200

# 858
Мисля, че Румен не е искал много много да участва, прави се на шут.... а жена му какво се беше превзела пред камерата!? Плюс това отлично знае уменията на съпруга си...

# 859
Гледаме и ние семейно, и моя мъж им влиза в положението на мъжовете. Казва абсурд е да запомня историята, ще гледам да свърша работата, че тя е важна за теб в реала.

И моя мъж това казва - напрежението е голямо, много задачи за вършене хич не съм сигурен, че ще отговоря на въпросите без налучкване. То, ако трябва да съм честна, аз също. Laughing

# 860
Брей Йоанна се ядоса, ми то не може да се стискаш дълго време в един момент ще избие, пък с тоя льольо Румен е неизбежно 😃

# 861
Защо не разрешиха на жените да разкажат историята по свой начин, не да четат, та дори каквото те самите са запомнили (развален телефон), или поне да бъдат по-артистични в обясненията, да им дадат да внасят думи и свои определения, подсказки към мъжете?

# 862
Ще гледам утре повторението, че днес съвсем изпуснах нещата. Хванах началото и  резултатите накрая. Много ми хареса откъса, когато съобщават на Петър и Галена, че са взели играта. Той я гледаше с такава любов и нежност докато тя тичаше към него.
А не кат’ тоз’ с букета накрая… 🙄

# 863
Ще стискам палци утре за перничани. Не искам да си ходят, готини са.

# 864
Утре.... утре вечер ще има нова история, нови открития, пък може и нови думи да се измислят 🤯

# 865
Ще стискам палци утре за перничани. Не искам да си ходят, готини са.
И аз ги харесвам, тя е голяма скица 😃

# 866
Защо не разрешиха на жените да разкажат историята по свой начин, не да четат, та дори каквото те самите са запомнили (развален телефон), или поне да бъдат по-артистични в обясненията, да им дадат да внасят думи и свои определения, подсказки към мъжете?
Жените знаеха ,че ще след историята ще задават въпроси на мъжете им ,но вероятно не са знаели какви точно ще са въпросите, съответно биха могли да изпуснат някой детайл който да участва във въпросите

# 867
  • Melmak
Усещам как утре ще има яка излагация с въпроси тип начално училище.

# 868
Ние мислехме, че ще има предложение , а то плоско извинение

# 869
  • София
Никой не внимаваше, всички налучкваха, включително и тези, които си взеха играта. Тъжно!
Дилян беше като малоумен, имам чувството, че и до момента още не е разбрал на какви въпроси трябваше да отговаря.
Утре ще блеснат и със знания. Толкова ще са зле някои, че даже няма да е смешно.

Общи условия

Активация на акаунт