💖 Един за друг 💖 Сезон 5 (тема 1)

• 81 660
  • 1 176
  •   1
Отговори
# 1 005
  • София
Освен всички културни и нАучни пропуски, които вече сте изброили, най ме изуми, че някой може да не е гледал Междузвездни войни!? Като бяхме малки имаше хора гледали по 10 пъти първите 3 епизода.
Не мога да спра да се хиля на Занзибарския дъб, браво за хрумката!

# 1 006
Очертава се много добър и интересен сезон. Всички двойки са поносими и не дразнят. Галена и Ивайло фермерски са най-хитрите и пресметливи играчи.. Тя от ден първи го играе жената слънце и гледа да огрее навсякъде и да се сближи с всички, така че всеки път когато са на телевизора да бъдат спасявани, както се случи още на първата номинация

# 1 007
  • До морето
То даже не е нужно да си го гледал. Как може да не си чувал за Дарт Вейдър и Люк Скайуокър? Едно меме да не си видял с "I'm your father!". Както не е нужно да си гледал всички български филми, за да знаеш за Невена Коканова.

# 1 008
Какво ражда дъба?
Отговор - Кестени
😂😂😂
Нищо не разбираме ние. Това може да е някакъв Занзибарски дъб
Чудя се приятелката на този циркаджия дали се притеснява от родителите ѝ като в гледат какъв кух дъб си е взела за половинка. Язък им за разликата във възрастта като той дори за толкова години няма елементарни знания. И всяка игра гледа като заек в храст

# 1 009
най ме изуми, че някой може да не е гледал Междузвездни войни!?
Аз съм от тези, дето не са гледали нито една серия, нито от старите, нито от “новите”. Грам не ме влече фантастиката. Естествено, че им знам имената и съм имитирал гласа на Дарт Вейдър, а като малки на всяка дебела жена казвахме Джаба. Но така и не пожелах да го гледам. Е да, “Седморката на Блейк” с телепортациите съм гледал, безумно тъп учебен сериал на БиБиСи… с Джена, Айвън, Евелин… и техните имена помня. Съветската простотия Кин Дза Дза също.  Като минаха години и пак пуснаха  Октопод, Шатовалон и подобни, си казваш “Боже, на тази ли нискобюджетна тъпня сме се кефели и улиците опустяваха”?

Последна редакция: пн, 04 мар 2024, 00:05 от diziler

# 1 010
Тя самата изтърси, че ражда лешници. 😅

# 1 011
Кики наистина беше блокирала. Не съм съгласна, че са тъпи защото даваха и верни отговори.
Просто като видяха, че са се ошашкали и нарочно набиваха при тях.

# 1 012
Повечето бяха много зле с общата култура. Излишно е да оправдават липсата си на знания с ''блокиране'',
притеснение, младост или каквото и да било друго. Не знаят нищичко извън своя свят. Напоследък развиването на мускули е по-важно от развиването на мозъка. Жалко.

# 1 013
Кики наистина беше блокирала. Не съм съгласна, че са тъпи защото даваха и верни отговори.
Просто като видяха, че са се ошашкали и нарочно набиваха при тях.
Даваха верни отговори на въпросите за детската градина (Пинокио, 30 букви има бг азбуката…), ама за Петя Дубарова и Невена Коканова са “блокирали”

# 1 014
Е това. Не си ги гледала, но от някаква обща култура ги знаеш😁
Или пък автора на Хари Потър.
Няма да питам за Хобит и LOTR.

# 1 015
Няма да питам за Хобит и LOTR.

Аз не се интересувам нито от Хари Потър нито от Хобит.
Ако ми зададат специфичен въпрос и аз няма да отговоря.

# 1 016
То даже не е нужно да си го гледал. Как може да не си чувал за Дарт Вейдър и Люк Скайуокър? Едно меме да не си видял с "I'm your father!". Както не е нужно да си гледал всички български филми, за да знаеш за Невена Коканова.
И аз съм от тези ,които не са гледали никога нито една част от поредицата. Чувала съм ги, но май въпроса беше кой е лошият герой ,та ползата, че съм ги чувала е никаква ,пак не знам кой е Grinning
Въпроса с имената на художниците от костенурките Нинджа доста време го мислих ,но при положение, че имам съвсем смътни спомени от моето детство ,се сетих само за Микеланджело и Леонардо.
Според мен много строто ги съдите,на пръв поглед елементарни въпроси са ,но гледайки у нас на дивана.  Там нещата стоят различно - имаш някакви секунди да отговориш ,ако объркаш на 1 въпрос вече почваш да се шашкаш,че трупаш минуси,отделно и няколко двойки като скочат срещу един както при Кики ,съвсем даваш заето.

# 1 017
И Хари Потър не съм чел и гледал, но всеки знае за Дж. К. Роулинг, даже преди няколко години издадоха книга на същата авторка, за възрастни (за 16+).

Някои от въпроси бяха обидно елементарни… коя е морската столица, старото име на Пловдив, откъде извира Дунав, как започва химнът…

# 1 018
  • Варна
Не съм съгласна. Не я знам и грам не ме вълнува.

# 1 019
Въпроса с имената на художниците от костенурките Нинджа доста време го мислих ,но при положение, че имам съвсем смътни спомени от моето детство ,се сетих само за Микеланджело и Леонардо.
Аз веднага изстрелях Рафаело, Донатело, Леонардо.. Не изпусках епизод от това филмче. А френската песничка от надписите ми беше любима: Тurtles Ninja, turtles Ninja…

Общи условия

Активация на акаунт