Къде да срещна своя човек?

• 17 227
  • 436
  •   1
Отговори
# 165
Само да напомня, че сегашните проблеми на софийските молове тръгнаха точно от разни досаждащи на млади момичета. След това беше случая с прибития млад мъж. Резултатът е, че в момента има и повече молска охрана, и полиция наблизо.

# 166
Мол пак добре, има охрана, много други клиенти, но някой да те следи по безлюдна улица или да се доближава до теб на пейката, без наоколо да има други хора... си е доста настръхващо.

# 167
Да, особено сега през зимата - пусти улици, ранно стъмване, слаба осветеност вечер...

# 168
Да де, ама дори и да гледаш за по малко привлекателни, това едва ли ще реши проблема, защото все пак при тях работят същите неща, които работят и за привлекателните, така че ако не можеш да комуникираш с привлекателни жени, няма ли да е същото и при непривлекателните?
Аз примерно, явно не съм търсил сериозно преди години, щом до сега не се е случило нищо, просто сега нямам среда където да взаимодействам и комуникирам с жени и това е едно от нещата което искам да променя, имам чувството че колкото повече търсиш, то толкова повече не става, както казах, явно желанието не е достатъчно само, но не мога да повярвам колко лесно става за някои мъже да влизат в връзки.
Само да напомня, че сегашните проблеми на софийските молове тръгнаха точно от разни досаждащи на млади момичета. След това беше случая с прибития млад мъж. Резултатът е, че в момента има и повече молска охрана, и полиция наблизо.
Проблема тръгна от цигани и малки хулигани, които се опитваха да насилват и дърпат момичета по ъглите и тоалетните, надявам се че правиш разлика между заговаряне и насилване.

За през зимата на улицата категорично не става. особено към 4-5ч.

# 169
Даниел, а какво стана със срещата на кафе със съфорумката? За мен още тогава беше очевидно, че имаш нужда от някаква терапия, за това време вече щеше да имаш някакъв прогрес, но ти реши, че щом ти е дошло наум, проявиш ли някаква проактивност, няма начин някоя да не се смили и да ти освободи сексуалното напрежение.

# 170
Тия неща се случват непринудено и дори сега понякога се заговаряме с непознати жени на улицата или в магазина, или най често покрай децата. Ама да тръгна да заговарям с цел запознанството и да ме гледат странно, не мерси, някога не съм го правил по този начин. Е на някои съм виждал да им се получава, факт е, ама това си е доста за напреднали, за начинаещ само резачки и още повече задълбочаване на проблема. Но пък нека пробва, ако има мозък ще усети къде се получи и къде не

# 171
Не можеше сега.
Доста неща се промениха, вече активно си търся среда, запознах се с други момчета, сега скоро на клуб ще ходя със тях, скоро ще се запиша на бокс и латино танци, даже сега май ще се запозная с едно момче, дето е успешно с жените и ще го попитам да ми помогне.

# 172
На мен ми се е случвало мъж да ме заговори с "Искате ли да се запознаем?" на излизане от метро, други са ме спирали по средата на улицата, ходили са сред мен и т.н., винаги ми е много крийпи и гледам бързо да се изнижа сред хора. Не познавам момиче/млада жена, на която да й е приятно и да не си прави сметката за собствената безопасност.

# 173
Проблема тръгна от цигани и малки хулигани, които се опитваха да насилват и дърпат момичета по ъглите и тоалетните, надявам се че правиш разлика между заговаряне и насилване.

Ти мислиш, че молската охрана ще има желание да изслушва твоята житейска драма и да размишлявате заедно върху назадничавите български обществени норми ли? На мен ми се струва по-вероятно просто да извика тези от патрулката до входа.

# 174
Една жена не те познава и много знае дали ще се приключи само със "запознанство". Отделно, че не е длъжна да обръща внимание на всеки отчаян досадник. Съжалявам, ако съм груба.

# 175
И тук има топ специалисти по мигновенни връзки само с поглед.
За първи път чувам, че няма значение дали заговаряш с цел среща и т.н. по-малко привлекателна, хубава или топ модел!

Браво, ако за някои е все едно, без значение от коя страна е м/ж
Като имам предвид спад на критериите, това не е в едно или друго нещо, може да е в няколко по-малко или в нещо конкретно, но повече.
Иначе ето какво търси  един приятел от години, но не е намерил.
Да е по-млада, до към 30,  той удари 40,
Да е много хубава, да иска и да прави много и хубав секс, да е умна с добра професия, да има пари и ако може вече родителите да са интелигенция от един от трите големи града.
В същото време той е интелигентен, съвсем средно добре изглеждаш, но си има не един и два кусура, супер бавен/муден, много стиснат за всичко, вманиачен по чистота,  това на пръв поглед и среща се вижда и много други кусури при задълбочаване.

Танци е много добро място за запознанства, за бокс даже не мога да си представя как ще стане..

# 176

Ти мислиш, че молската охрана ще има желание да изслушва твоята житейска драма и да размишлявате заедно върху назадничавите български обществени норми ли? На мен ми се струва по-вероятно просто да извика тези от патрулката до входа.
Ти ако мислиш че на молската охрана точно с това и се занимава, доста често съм по моловете и тези драми са преувеличени доста, нито много полиция виждам нито много охрана, а и ако не ги викне някоя жена че я притискат, или притесняват, няма какво да ти кажат, а това няма да се случи, като спреш след като те отрежат, проблема идва от това че някои мъже не разбират от не.

Една жена не те познава и много знае дали ще се приключи само със "запознанство". Отделно, че не е длъжна да обръща внимание на всеки отчаян досадник. Съжалявам, ако съм груба.
Никой не е длъжен на никой, заговаряш човешки, казват ти не ме занимавай и всеки по пътя, лошото идва от мъжете които не знаят кога да спрат.

# 177
Не разчитай, че няма да им се набиеш на очи докато обикаляш от жена на жена да искаш запознанства. Точно сега не им трябва дори един пост във ФБ или бг мама от рода "а пък в мол Х един обикаля и притеснява млади жени, а охраната не прави нищо".

# 178

Ако имаше мозък, щеше да извади добрите съвети още от първата тема, която пусна тук, и да работи върху себе си, травмите си и социалните си умения, а не един месец да философства с дълги фермани и да убеждава хората тук как не са прави, и няма да стане.
Този форум е пълен с хора с богат житейски опит, включително и в семейните отношения, отделно хората са на различна възраст, с различен профил. Да се пренебрегват всичките тези добронамерени мнения, да се опонира на всички и всичко, и да се повтаря едно и също като латерна - не е признак на наличие на мозък, ако ме разбираш.

Скрит текст:
Аз продължавам да смятам, че това е бот.

# 179
  • Обран бостан ;)
само в нета може да видиш доста клипове на заговаряне по метрото, моловете и други места, та не знам къде живееш...

Сериозно ?! Да вземе да поръча пица тогава. Гледал съм клипове как все едни секси доставчици ги носят. Trollface

Общи условия

Активация на акаунт