Хайде на театър - 11

• 64 276
  • 769
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Страхотно, много хубава промоция!

Само не разбирам колко е трудно да се направи и онлайн, явно много държат на опашките на касите...някакъв вид маркетинг ли е това?

За Елена Телбис и аз ще взема, много благодаря, че сподели, Звънче, любима ми е. Вчера и аз харесах Светици и перверзници, отдавна не бях ходила в Сатирата, изненадах се приятно. Боян Арсов също много ми хареса, обещаващ млад актьор. Предупреждавам, че постановката не е подходяща за деца, но то май и пише, че е над 16 или над 18, доста пиперливи неща имаше.

# 226
Хубава промоция, но не бих се редила по опашки, като мога да си купя билет онлайн. В кой век живеем и каква е идеята? Grinning
Иначе сега видях съвсем случайно, че на 17.04 ще се играе "Портретът на Дориан Грей" (любима книга, обожавам е слаба дума за творчеството на великия Оскар Уайлд), естествено няма нито един билет вече и просто недоумявам кога са го включили в програмата, защото скоро разглеждах всичко до май, за да си харесам представления и нямаше и помен за такова нещо. Grinning Нищо де, здраве да е, някой друг път.

# 227
  • София
Защото е гостуващ, те гостуващите ги включват тайно и изненадващо по някое време, не когато пуснат програмата за месеца и после внезапно свършват билетите за тях. Joy Аз така изпуснах някои хубави представления, вкл. на Пловдивския театър.

# 228
Явно трябва всеки ден да рефрешваме страницата, искат да ни подлудят. Joy
Следващия път, Олив. И който пръв види, да свирка тук. Hug

# 229
Здравейте, във връзка с дискусията от предишната страница искам да попитам постановката "Влюбеният Шекспир" подходящ ли е за 13 и 14 годишни девойки? Много ми се иска да отидем семейно, но се притеснявам ще уцелим ли постановката 🙂
От училище ги водиха на Госпожа Министершата в Младежкия и предстои Дон Кихот пак там.
Ще се радвам ако предложите и други постановки, подходящи за възрастта им.

# 230
Да, подходяща е. Отзиви от дъщеря ми и нейния клас (на 14, когато я гледаха).

# 231
Здравейте, моля за съвет за подходяща постановка за 11г момче.До сега е посещавал само детски постановки, но смятам, че вече е крайно време и за други постановки.

# 232
  • София
Здравейте, момичета! Имам 2 билета за доста хубави места за балета "Великият Гетсби" за 13-ти април. Няма да можем да отидем и затова ги продавам - 120 лв са. Ако някоя от вас ги иска, моля пишете ми до утре сутринта. Ако никой не прояви желание, ще ходя да ги върна и ще ми издадат ваучер, но все пак реших първо да ви питам.Simple Smile

# 233
Днес съпругът ми е отишъл в Сатиричния да плати билетите за "Влюбеният Шекспир", които резервирах вчера и касиерката му е казала, че днес два билета са на цената на един и така вместо 120 лв е платил 60 за четири билета. Който има възможност, може да се възползва от празничната промоция 🙂

# 234
  • София
Честит празник, дами Simple Smile Живи, здрави и много обичани и обичащи!

В Сатирата, за неделните постановки (тези от 17.30), каквато е и "Влюбеният Шекспир" на 17.03, я има тази оферта - плащаш един, взимаш два билета.
СЕМЕЕН БИЛЕТ
Скъпи зрители на Сатиричен театър "Алеко Константинов",
Неделя е ден за семейството и любимите хора! Затова нарекохме най-новото ни предложение за вас СЕМЕЕН БИЛЕТ!
От 13 януари (събота) всеки, закупил билет за спектаклите от неделната ни програма
на Голяма сцена, с начален час 17:30 ч., получава втори билет-подарък за член от семейството си!
СЕМЕЕН БИЛЕТ можете да закупите само от билетната ни каса, която е отворена за вас
всеки ден от седмицата между 10:00 и 20:00 ч.!
Oчакваме ви!

# 235
И в Народния театър има комплимент по повод днешния празник. 😊

# 236
  • София
Честит празник, момичета!
Някой има ли отзиви за ЛУЦИФЕР?

# 237
molive,
Благодаря за пояснението. Съпругът ми явно не е разбрал точно и го е "приписал" на днешния празник, въпреки, че ми спомена за семейни билети 🙂

# 238
  • София
Взех и аз за април за "Влюбеният шекспир" Simple Smile

# 239
Здравейте! Честит празник! Бъдете сияещи, обичани, ценени и уважавани! Гледали ли сте комедията "Психо криминале" и какви са отзивите ви?

Общи условия

Активация на акаунт