Хайде на театър - 11

• 64 324
  • 769
  •   1
Отговори
# 240
Честит празник, момичета!
Някой има ли отзиви за ЛУЦИФЕР?

“Луцифер” е изключително представление! Боян Арсов е фантастичен!
Гледайте го и в “Сама жена” с Албена Михова!
Колкото до промоцията на Народния, за втори и последен път си купувам билети от техни намаления. Часове чакане, никаква организация от тяхна страна, адски бавно и мудно става всичко.

# 241
Като гледах виещите се опашки по тв, и на мен ми стана лошо.
Иначе за днес бях подарила билети на родителите ми за "Бащата", много им е харесало, но и доста са се натъжили... 
Следващия път ще избера нещо по-леко.
Скрит текст:
А днес следобед срещнах Деян Донков с двете му дечица в парка. Relaxed Без Радина, тя е играла тази вечер в "Бащата". Wink

# 242
  • Бургас
Тази вечер ще гледам Радина и Деян в “Нирвана”. Ще гостуват в Бургас.

# 243
Прекасен беше балетът "Ромео и Жулиета" вчера вечер в НДК. Гостуваше операта на Варна. Беше фатнастично! Ансамблите им бяха великолепни. Сценографията изключително епична. Толкова ми хареса че чак ми стана неприятно и обидно как звъняха пак телефони и една дама пред мен го откара поне 10 минути да снима видео,

# 244
  • София
Гледах "Русалка" днес в Народния. За пръв път не знам какво да кажа. 🤣 Нито мога да кажа, че ми хареса, нито че не ми хареса. Като цяло обаче смятам, че не съм дорасла за такъв тип модерен театър. Предпочитам си класическите произведения да останат такива, каквито са си. Ще дам оценка 3/5.

# 245
Някой с отзиви за "Хага" в Народния?
Тематиката е Русия, Украйна ,Путин и малко ме разколеба в желанието ми да гледам нова постановка в най-големия ни театър.
Споделете впечатления.

# 246
Сейче, да си бяхме чукнали среща. Joy И аз бях в Народния тази вечер, но на "Двубой" от Иван Вазов с режисьор Мариус Куркински на голяма сцена. Много ми хареса, отново не ме разочарова гениалният Мариус и си личеше определено неговият почерк. Забавно, лежерно и приятно, но и с нотка трагизъм между редовете. Посмяхме се добре, разпуснахме. Павел Иванов отново беше звездата в представлението за мен, както се случи и в "Коварство и любов", но иначе всички играха чудесно. Препоръчвам. Бих дала 4,5/5. Simple Smile
"Хага" ще гледам през април и ще пиша. Но според отзивите на някои мои познати е било вълнуващо.

# 247
Хаха мен много ме развълнува и много ми хареса.

# 248
Вчера гледах “Стъпка по стъпка”. Въобще не ми хареса. Нито ми беше смешно, нито ми харесва сюжет, игра и сценография. Изненадвам се, че толкова посредствена постановка предизвиква такъв смях и желание за посещение в хората. Ходят и го гледат по няколко пъти. Аз щях да изляза, ако имаше възможност. От първите три минути знаех, че не е моята постановка. Едва издържах два часа.

# 249
Аз идвам с отзив за “Пет жени в еднакви рокли” в ТБА от миналата седмица. Харесвам много Евелин Костова и Лиза Шопова. И взех билетите основно заради тях. Нооо… Представлението за мен е 6 от 10.
Може би е още съвсем ново и “сурово”, не знам… Но не ми допадна, с изключение на костюми, сценография и актьорската игра на Евелин К. и Лиза Ш. и донякъде Ингилизова.

Последна редакция: пн, 11 мар 2024, 00:57 от PoshSpice

# 250
  • Бургас
Прекрасна игра от Радина и Деян в "Нирвана". Много ми хареса.
Щях да отбележа, че за първи път не звънна ни един телефон и точно малко преди финала, на най-напрегнатото място, от първия ред като се започна, без да спре. Абе няма оправия, няма! Как в такава малка зала, винаги по един такъв се пада, направо.... Не знам как запазиха самообладание и двамата...
И следващият уникален "кич-хит", който не знам дали е някаква бургаска мода: докато се покланят и публиката ги аплодира, на сцената излиза едно превъзбудено девойче, благодари вяло за прекрасното представление и с патоса на любимата отличничка-подмазвачка от първия чин, започва: аз съм от еди си кой клас на математическата гимназия и искаме да използваме тази сцена, с двама мои съученици да кажем на бившата ни класна, че много искаме да дойде с нас на НАЙ-ВАЖНОТО събитие в нашия живот: нашият бал. И на сцената се качват още две момчета с един постер....
Радина явно се вбеси и директно напусна сцената. Деян помаха и също напусна след нея. Повечето хора също... голяма тъпотия. Голяма. Какво нещо е да нямаш чувство за такт.

Мариус го гледах миналия месец в залата на Бургаската опера. С риск да ме линчувате тук, аз оценки давам с "да" и "не". Много ми е неприятно да го напиша, но конкретно за "Нашенец" съм "не". Не помня скоро така да съм се мъчила на постановка. Може би имах някакви свръх очаквания, може аз да съм се променила. Нищо не ми хареса. Дори играта му.

След 2 седмици ще гледам "Редки тъпанари".

# 251
  • Пловдив
Момичета, писано е сигурно, ама с рая търсачка не се оправям...
Мнение за "Съседите от горе"?

# 252
  • Пловдив
Момичета, писано е сигурно, ама с рая търсачка не се оправям...
Мнение за "Съседите от горе"?

На мен много ми хареса постановката и играта на актьорите. Лека и приятна. Посмях се от сърце.

# 253
  • София
Колкото до промоцията на Народния, за втори и последен път си купувам билети от техни намаления. Часове чакане, никаква организация от тяхна страна, адски бавно и мудно става всичко.
[/quote]
Благодаря за информацията! А, тъй като не съм ходила в „COMEDY BAR Happy Сатира“, бихте ли ми казали, кои места са по-добри?

# 254
Благодаря за информацията! А, тъй като не съм ходила в „COMEDY BAR Happy Сатира“, бихте ли ми казали, кои места са по-добри?
[/quote]

Аз лично предпочитам не на масите, тъй като са прекалено близо до сцената и не се чувствам комфортно.
На ред 1 бих ви посъветвала, ако можете да избирате. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт