Отговори
# 270
Моля, никой да не ми защитава повече манипулативната Пелин с оправданието, че е бременна. 😂
Много са си прави и Ферит, и Сертер веднага да искат тест, никой не обича да бъде правен на маймуна. 😃

# 271
Сейран дъската ли й хлопа ,чува ли си какви ги говори,ама така е"избелиха я "милата . И ние едни сценаристи имаме..

# 272
  • Яко в Матрицата...
Разбира се, че са прави... Била бременна... А като плетеше интригите не беше бременна... TriumphTriumphTriumph

# 273
Ох, голям цирк JoyJoyJoy

# 274
Аз пък разбирам реакцията на Сейран. Двама мъже на пътя се напъват за бащинство и третират жена в напреднала бременност като някаква вещ. Пело може да е всякаква - лъжкиня, интригантка, най-вече си е болна, ама тялото си е нейно. Освен това, Сейран мери Пело със собствения си аршин. Така че ... човещина и женска солидарност - това е моето обяснение. Егати мъжете, които въобще не се интересуват от майката, ами скачат като петлета чие е детето... Аааааааа...

# 275
  • Яко в Матрицата...
Сейран може да се поставя на нейно място, но един мъж няма как да го направи. Особено Ферит, който ѝ повярва само от една дума. Така че аз разбирам и тях.

# 276
Сейран е заслепена бе,не може онази да се кълне как ще изкара Сейран за косата през имението,да дойде бременна на сватбата на сестра на жената на Ферит и накрая да ми мига на парцали. Отделно че Ферит се оставя на манипулацията на Пелин,ма и двмата със Сейран , най-вече Сейран знае каква е Пелин. Пелин иска Ферит за себе си все едно му е няква стока,да се намърда в конака и това е.

# 277
На Ферит започва да му просветлява, лека полека, разгеле. 😏😏🤩 От колко месеца го чакам няма как да не съм щастлива и да не го подкрепям. 😏

# 278
Болния винаги казва, че другия е болен, както Пелин каза за Сертер. Искам да се разбере на кого е, умре, не умре, тази истина трябва да излезе.

# 279
  • Яко в Матрицата...
Оф, не мога да го слушам дори вече тоя мухльо Орхан. Не може винаги да се крие зад полите на някого.

# 280
Лелеее и Неврата остава да отмъщава, кога се влюби... 🤣🤣🤣
И Суна..
Да отива от другата страна и да отваря вратите на харема.

Последна редакция: пт, 09 фев 2024, 21:49 от Zvezdichka77

# 281
Ох беее, така ми стана мъчно за това елитно момиче... Плакала съм значи Smirk

# 282
Големи гадини около Ферит, като магнит за е! “ От трън тя на глог” . От лоша, по-лоша. Няма късмет Феро!
Ох беее, така ми стана мъчно за това елитно момиче... Плакала съм значи Smirk
😂😂😂И аз много плаках, чак лук си натърках на очите! 😂😂😂

# 283
Серан стана много добра и забрави всички лоши неща които и се случиха.
Отново влезе в капана на Кязим и отчасти на Пелин.
Ненужно побъркаха СЦ Суна.
Очакваме и другата от харема, Невра да отмъщава.
Иначе ми хареса Сейран и Ферит как спокойно разговаряха в колата. Тя каза, че не са
се разделили за това, че Пелин е бременна, а за това, че той и е изневерил и
му няма доверие.

# 284
  • София
На мен серията до тук ми харесва. СейФер имаха много хубави сцени с много хубави реплики. Могат да пишат, стига да искат.
Чакам цирка вече Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт