Отговори
# 390
Най-гледаната сцена от снощния епизод, дори сцените на СейФер са с по-малко гледания.

На никой не му пука за драмата на Пелин и неосъществените бащи Sunglasses

И аз изгледах сцената няколко пъти и мисля, че приемаме образа на Акън доста повърхностно. Определено за него е много важно, че Сейран не би се съгласила да се срещне с когото ѝ кажат и избяга от срещата защото помисли гарда за Акън. Голямо значение има и факта, че тя му се довери съвсем искрено и безрезервно. Във филма има много подсказки в интериора и екстериора за всичко, което се случва. В Х много писаха за клетките за птици в стаята на Сейран, но на мен друг детайл ми направи голямо впечатление - номерът на колата на Акън, там е изписано името му. Това на мен ми говори за голямото самочувствие и его на този мъж. Освен това той е преуспял сам, както каза чичо му  и на Феро бей този път няма да му е никак лесно.
Като цяло епизода ми хареса. Дано това са последните изяви на Пело. За  съжаление на хоризонта е Невра, а тя е с доста по-големи възможности от Пелин.

Последна редакция: нд, 11 фев 2024, 18:47 от асена

# 391
  • Яко в Матрицата...

# 392
Добро утро,ах Рени мислим еднакво.ще го повторя❤️

# 393
Добро утро и от мен!
Кой е потвърдил, че ще има трети сезон?
Иначе с малко закъснение и аз успях да изгледам последния епизод. Определено ми хареса. Такива сцени между Сейран и Ферит чаках и исках от много време.Heart Съгласна съм, че някои ситуации и промени в образите и на двамата изглеждат непоследователни, но с оглед на всички глупости и нелогични събития, през които сценаристите ги накараха да преминат,мога да ги оправдая и разбера.
Относно останалите:
Сцените с Пелин ги превъртах, но това не е изненада. Дано да стане чудо и скоро нейната история да приключи, наистина да приключи. Много ме е яд какво правят с образа на Суна. Яд ме е, а и не разбирам причината да тръгнат в тази посока. Харесвах я в първи сезон.
Но най-нелогично за мен бе това, което ни представиха с Невра. Нейната реакция въобще не кореспондира с това, което в началото ни внушаваха, че е. Дано не я превърнат във втора Пелин. Hands Pray
Акън от друга страна ми хареса. Кратко включване, но освежаващо някак. Сериалът има нужда от поне един нормален персонаж и много се надявам той да е такъв. Все още смятам, че изглежда доста възрастен до Сейран, но заради реакцията, която предизвика във Ферит му прощавам Joy
https://www.instagram.com/reel/C3LjIozNLS9/?igsh=MThmaHdxczBibGpsZA==

Последна редакция: нд, 11 фев 2024, 10:31 от Iv32

# 394
Привет, момичета! Simple Smile
Цитат
Акън от друга страна ми хареса. Кратко включване, но освежаващо някак. Сериалът има нужда от поне един нормален персонаж и много се надявам той да е такъв.
С него евентуално ... ще станат двама нормални. Grinning

# 395
Здравейте  Kissing Heart
Много ми се иска този Акън  да бъде от добрите ,да не се натиска на Сейран ,да не полудее  и да не се влюби  в нея и да  се превърне  в неин  добър приятел   ,а защо не и да  спомогне за събирането на СейФер.Ето приятелката на Сейран, Едже ,която май ще живее в  новия дом с нея защо не тя да стане след време любима на Акън.Предо шипвах Едже и Аби ама май май той си е влюбен в Суна и скоро няма да я разлюби ,а и май нашия сценарист не е решил дали все пак да не ги събере двамата след  като   тя се налудее.
Но като се има предвид ,че Акън е племенник на Йокеш ага си имам едно на ум ,че може и  на пръв поглед добрия и мил човек да не се окаже нито толкова добър нито толкова мил.
Ферит обаче още като го видя го измери с поглед от горе до долу  и го прецени ,че не става  Simple Smile  ама понеже си има други дертове в момента не се задълбочи  да се изясняват със Сейран тоя къв колега може да и е като е  на години да  е преподавател.

https://x.com/shinebaysel/status/1753722043911032935?s=20

Последна редакция: нд, 11 фев 2024, 12:05 от Eny87

# 396
Очаквам Невра да навреди по някакъв начин на Сейран, защото силно ще го заболи Ферит, а в същото време Кязъм без да му мисли ще реши, че е дело на Корхан, а щом се изясни ще има причина Невра да "изчезне".
    Колкото до Акън - много много ненатрапчиво и приятно присъствие. Simple Smile Ще е дразнител за Ферит и само приятел за Сейран - няма да разваляме главната двойка все пак. Simple Smile Но ми се вижда подходящ за Едже - малко да се засили и нейната роля. И най-вероятно пак тотално ще ме изненада Гюнгер, но съм нетърпелива...

п.п. Сега видях, че с Eny87 едновременни сме писали за Едже и Акън Simple Smile

# 397
Скрит текст:
Пельо ще е в критично състояние, Сейран ще ѝ даде кръв, бебето ще го сложат май в ковьоз, но май няма да оцелее..
След като Пелин си тръгне от сериала някъде към 59-60 еп. Невра ще предизвика инцидент със Сейран тя ще бъде в болницата..
Невра ще научи за Орхан и далаверите които прави във фирмата..

# 398
  • Яко в Матрицата...
Ще ви върна няколко серии назад, към дилемата трябваше ли Сейран да даде това интервю или не? Докато гледах серията всичко изглеждаше логично. Тя трябваше да излее душата си пред някого, е… направи го в национален ефир. Цяла серия емоциите ѝ, чувствата ѝ бяха подлагани на все повече натиск и накрая ескалираха след като Ферит я заряза сама в студа, без да знае къде е, без пари, дрехи или телефон. Разбирам защо се стигна до тази точка на кипене, разбирам защо искаше гласът ѝ да бъде чут. Въпреки всичко – гневът към баща ѝ и Ферит, към Корханови, вярвам че имаше доброто намерение да изрази мислите и чувствата на много такива момичета като нея. Но всички се зачудихме, (някои дори се ядосаха на Сейран и я нарекоха с думи тежки), на факта, че не спомена втория си брак. Както по-късно чухме от самия Ферит, той също не бил искал този брак, както не бил искал и детето. Е, не в национален ефир, но все пак смисълът е същия. Значи и от неговото съзнание се е изтрил споменът как се случи вторият брак. Какво иска да ни каже авторът? Не знам… Може би трябва да почакаме още, за да разберем замисъла му…

Смятам, че Сейран не трябваше да дава това интервю точно в този момент, защото в гнева си не помисли за последствията. Но я разбирам и не я съдя. Благодарение на това момичето разбра, че има проблем с гнева си, разбра грешката си и понесе отговорността си с вдигната глава. Понесе упреците на обществото и опита за изчистване на името, който Ферит скалъпи. Какво направи Ферит обаче? Той планира нещата съзнателно, манипулира майка си и Сейран, за да нанесе ответен удар. Получи му се, но той също не помисли за последствията. Интригата с Невра – също планирана, но без мисъл какви може да са последствията. И сега, след последната серия, се питам: това ли е изразът на страха на Феро бей да не загуби Сейран? Да я изложи пред всички и да я покаже като лъжкиня? И когато се стигна до понасяне на отговорност от някой семейството, и то за нещо, което е извършил, обърна палачинката Феро ефенди… "Баща ми няма да издържи, баща ми това, баща ми онова... Аман, жива да си, помагай, Сейро! Само на теб мога да разчитам!"

Не вярвам вече на Ферит, не вярвам в любовта му. Сцените в последната серия бяха хубави, но сълзите му не ме трогват. Да, той има добро сърце, винаги се опитва да помогне на нуждаещ се, но интересно защо само Сейран страда от това добро сърце, само на Сейран не показа милост и разбиране... Трепереше Пелин да не пострада от гнева на вуйчо си, но не виждаше, че жена му е малтретирана от баща си в собствената му къща, даже стая. Иска тя да види в очите му страха му да не я загуби, а той защо не видя как нейните очи го умоляваха да не я оставя сама, когато отиваше да се разсее по баровете? Добре че Сертер дойде, та за две минути да направи това, което Ферит или поне някой от сем. Корханови, отдавна трябваше да направи. Нито едно семейство, което е толкова богато и известно, няма да се върже само на думите на Пельо. Такива семейства винаги са били цел на златотърсачките и щяха да искат потвърждение за бащинството. Все пак живеем в 21 век. Логика в сценария - зеро. Ама филм да става…

Мисля си, че създателите на сериала съзнателно работеха за разрушаването образа на Ферит, само и само да има повече серии, т.е. пари. Да се радват, че в каста си имат Мерт и Афра, че те имат такава химия и физика, иначе отдавна да не са на екран с този сценарий.

Таа… не знам какво трябва да направи Феро ефенди, т.нар. playmaker Rolling Eyes, за да му повярвам отново. Сейран може да му прости, може и да му повярва, тя все пак го обича, но аз няма… Поне не скоро…

# 399
Добро утро и от мен!Да си призная и на мен ми хареса епизода!Видях две пораснали "деца"!Ферит,осъзнал,че доверието наистина не се дава така лесно,след няколко празни думи и клетви!Видя  и истинското "лице" на деде!Много ми хареса,че застана срещу него като мъж,без "сълзи и сополи",без целуване на ръце и клетви,че ще "отмъщава за всяка негова сълза",без да продължава да се унижава!Осъзнаването,че Сейран е неговия "правилен" свят и каквото и да става ще се бори за него докато гледат очите му!Осъзнаването,че наистина само "любов" не стига!Сейран,ах тази моя Сейран!Колко човещина и разбиране в нейната свита на топка душичка!Порасналата Сейран!Сейран която е над нещата!"Аз вече достатъчно съм намесена",няколко думи изпълнени с толкова съдържание!Обичта,мъката,копнежа към този толкова "неправилен"мъж се оказаха "нейното лекарство",от малко момиче да се превърне в зряла жена!Правилно каза на Ферит,че се е разделила с него,не заради бебето,а заради лъжите му!Тя го е приела с миналото му,но не и то да бъде отражение на бъдещето им."Страха" не трябва да бъде движещата сила в една връзка.Ако се страхуват да си признаят един на друг за грешките си и да се изправят заедно срещу тях,защо изобщо да бъдат заедно?Пипилотка,какво да кажа,образа и се превърна в "отмъщението на сценаристите".А,да,физиономията и от "хленчеща" се превърна в "призрачна",но не благодарение на нея,а на добрите гримьори.С нищо, вече, не може да предизвика някакво съчувствие,само позиви за повръщане.С долнопробието си ме накара да почувствам липсата на оня Ферит,на когото за всичко бяха "виновни"  другите, но не и той.Дано сценаристите не го мъчат много с "вина" спрямо това нещо,/даже не мога да я нарека човек/!Уф,Шахмуз!Тая Нюкет голям късмет изкара!Язък,че я пишат "луда" и не може напълно да му се наслади!Да си призная,по-добре щяха да ми седят Шахмуз и Гюлгюн,но нямаше да има драма.Мама Гюлгюн е топ!Затова обича Сейран,защото вижда себе си в нея!Въпреки многото време прекарано в токсичната среда на имението е съумяла да съхрани "чистото си сърце",любовта,човечността,за разлика от Ифакат!За Ифакат или хубаво,или нищо!Затова няма да кажа нищо,само, че Пипилотка е по-зле от нея!Суна!Многопластова героиня!Разкъсвана между униженията и любовта!Това момиче получи любов,подкрепа,защита единствено и само от Кая и тя не знае какво да прави с нея!Не може да приеме,че може да бъде обичана и ценена!Въобще не изпитва чувства към Ферит.За съжаление не изпитва чувства и към Кая ,и към Абидин!Не може да приеме,че не тя ще бъде "защитника" и се чувства слаба!Сейран успя да се справи с тази ситуация защото Суна и майка и са били плътно зад нея,но зад гърба на Суна е нямало никой!Психически и емоционално е осакатена.Напада сестра си,когато види,че Сейран няма нужда от нейната "защита" и веднага се превръща в "любящата" сестра,когато Сейран има нужда от подкрепа.Дано сценаристите да покажат и нейното емоционално израстване.И дано не развалят Кайсун,защото наистина Абидин не е "нейния" човек.За Кязъм,никаква изненада,само промяна на "метода"за постигане на целите си.Орхан,иска ми се да си "научи"урока от затвора,да "прогледне",че въпреки всичко не е толкова сам и необичан и че "света не се върти само около баща му и неговото признание"!Най-сетне да "прогледне",че Сейран е най-хубавото нещо което се е случило в живота на сина му и да ги подкрепи!Дано неговия образ поне да го тласнат в положителна посока!Но както и да развиват другите образи в сериала аз си искам Сейфер без Пипилотки,Неври и Акъновци!Не мога да го харесам тоя Акън до Сейран,колкото и "миличък-драгичък" да изглежда!Първо,визуално ама въобще не си подхождат,за някаква химия и дума не може да става,доста старичък за нея.По-скоро ми стои като по-големия батко!Освен това и с бивша жена,ужас!Прозвуча ми като "жениха" на Суна,вдовеца с двете деца!Неврата пък я направиха направо смешна!Някаква уродлива версия на женския Ферит!Той,поне,има чар!Ама тая отвсякъде ще е само за една вечер и то ако мъжа е на три ракии!

# 400
Mistery🍀, и аз така, от много време не бях гледала няколко пъти серия.

Reni🧿, много точно казано, но за съжаление... колкото и да си ги обичам двамата, бих искала Сейран да бъде с Акън. Ферит ще бъде винаги обвързан със семейството си и никога няма да избяга от тях, а там все ще има някой против тях, освен ако къщата не гръмне. Винаги ще има ревност и завист. Но все си мисля, че в края на трети сезон ще имаме бебета и сватба и всички ще са осмислили, че имат един живот. 🥂🧿🧿🧿

Последна редакция: нд, 11 фев 2024, 14:02 от Zvezdichka77

# 401
Някой беше написал, че не са дали сцената на Сейран от фрага, където влиза с бялата рокля в стаята! Аз също не я видях, някой знае ли защо са я премахнали?

# 402
  • София
Не липсва само тази сцена. Уж Акън и Сейран трябваше да пият чай, освен ако това не са били снимки от почивка между сцените.
Иначе пък трябваше да гледаме рибата бол, че и боата как се готви да отмъщава...

# 403
Лично на мен ми омръзнаха тези сцени все от болници..
Ще ми е интересно да видя повече Сейран в университета с млади, необременени хора, кипящи от енергия и идеи..
Ако наблегнат в историята на Орхан, че не е в затвора, а в собственото чистилище на душата му, пак би имало повече смисъл. Нека държавата го направи мъж, както каза дедето.
Ферит.. единственото градивно около него в последно време е желанието му за собствен бизнес. Не ми останаха нерви да го гледам с всичките жени, около него, тотално се изчерпа сюжетната връзка с Пелин, буксува истинската любов със Сейран въвлечена във войната на семействата, Невра -парашутистка с отблъскващо поведение...е какво да ме грабне..
Суна ...ах, Суна..кога ще постигне тази жена вътрешен мир със себе си, доволна ли ще е от себе си някога.. Тя има повече страх от мислите си, отколкото от действията си.
Имам версия, че Суна пробва сама да изманипулира себе си с грешни действия, за да отключи някакво следващо мисловно ниво на осъзнаване в какво и с кого е истинското й щастие.. Не я смятам за глупава, даже напротив, много интересен подсъзнателен self care има.

Ии..последно..много постен беше фрага, крият все още ключовите събития, дано утре, ако има, бъде по-обширен.

# 404
Да, относно фрага и аз останах доста разочарована. Всичко в него се въртеше за Пелин и бебето ѝ, а на всичкото отгоре и беше прекалено кратък. Надявам се ако утре излезе втория фраг да бъде наистина добър, да има повече моменти и да бъде поне 1-2 мин.

Общи условия

Активация на акаунт