Отговори
# 375
Да, ама няма по хубава сцена от патентованата прегръдка на Ферит.

https://twitter.com/i/status/1756074115440468015

# 376
# 377
# 378
Много паралели.
В един от тях май Пело от гледане забременя  People Eyes

https://twitter.com/i/status/1756121635768143913

# 379
Еми не може само ПелФер и НевФер, нали Stuck Out Tongue Winking Eye
Трябва да има равновесие в природата Sunglasses

Така е ,  факт . Написаха 5 силни и мъжки реплики на Сертер.  Акън е все още загадка , и  станаха  номер 1 Grinning
Наш Феро пак е във въхъра на танца , като ветроходна лодка е горкия Grinning
Вече след толкова епизода е ясно колко труден , противоречив , нестабилен , раним и силно податлив на всяка емоция  и т .н е образа на Ферит . За първа главна роля Мерт  наистина се справя  отлично .

Бетюл ( Нивея) блесна и угасна  Като го няма в сцените  Мерт,  чак е комична

# 380
  • Яко в Матрицата...
Сцената на Сейран и Акън е гледана много пъти, защото беше хубава. Да напишат такава на СейФер и тя ще се гледа.

# 381
Мердози  Heart Eyes

# 382

Оффффф….. 🧸🧸🧸😍😍😍😍

# 383
Акън го виждам много добродушен и симпатичен. Оставя едно такова впечатление на спокойствие, имам чувството, че е много уравновесен. Направи ми впечатление как се смути на ситуацията с уговорената среща, демек и на него не му е по вкуса, ама...какво да прави. Другото, което е, оказа се честен пред Сейран- каза й кой е, не започна с някакви игрички, това допълнително носи позитив, а като знаем Сейран вече колко е травмирана на тема доверие.. Общо взето много чисто и дори забавно започване на тяхната 'история'. Надявам се приятелска.
Определено имаме нужда от ненатоварващ нов герой, да видим. Засега много добре, Акън ефенди.

# 384
Пиарчиците Heart Eyes

# 385
Оууу 🥹🥹🥹 миличките
Това май е зад кадър, Мерт си подремва малко хаха

На мен ми направи впечатление, когато Пелин започна да вика от болки и Шефика веднага се затича а Халис му се напълниха очите и за момент ги затвори.. . все едно им напомни на нещо в миналото с някой..

# 386
Афра за разкош, много са сладки, истинска любов💚🐻

# 387
  • Ямбол
И принца на кафявия кон ❤️🧿 отива да вземе своята принцеса Сейран 😘https://

# 388
Сабина Христова
5 ч.  ·
Официално:
Сериалът РИБАРЧЕ ще има трети сезон!!!

# 389
  • София
Добро утро!
За първи път от октомври ми се случва след края на серия да си я пусна отново и да гледам сцени по няколко пъти. Всички общи сцени на Афра и Мерт ми харесаха.
Ферит разбра, че тази е спала със Сертер, но според мен и заради молбата на Сейран реши да не я притиска за тест веднага.
Рибата много добре знае от кого е бебето. Толкова настоятелно отказва да се тества, че то стана ясно. Очаквам обяснение какво точно е станало в 19-ти епизод.
За жалост, колкото и не искам да го вярвам, ако Буче излезе, статистката ще поостане. С тази бяха най-безсмислените три серии от самото начало. Ако ги изтрият само ще спечелят (особено първите две).
Рейтингите са доста стабилни, но вече не са толкова високи, че да им позволяват големи експерименти.

Общи условия

Активация на акаунт