Отговори
# 405
Ами фрага е постничък ама явно това е доснимано и са ни го дали..
Сега имат сетове  и ще ни дадът утре кво са сглобили… макар че вчера и днес снимат само в болницата… 🤦♀

# 406
Аз чакам и Латиф и бизнеса му да видим как ще го вплетат. От мненията тук така се бях настроила, че Сейран ще рисува при него, че съм с нагласата нещо хубаво да излезе.

А! Ферит така и не видя картината на Сейран в апартамента на Гюлгюн... а можеше да я закачи на мястото на счупените снимки в стаята си.

# 407
Аз чакам и Латиф и бизнеса му да видим как ще го вплетат. От мненията тук така се бях настроила, че Сейран ще рисува при него, че съм с нагласата нещо хубаво да излезе.

А! Ферит така и не видя картината на Сейран в апартамента на Гюлгюн... а можеше да я закачи на мястото на счупените снимки в стаята си.
Според мен започват сюжетите, които ще развиват в трети сезон.
Скрит текст:
Аз все още си харесвам Акън за Асуман. 🙂 Казаха, че е вдовец и веднага си представих, че жена му е починала по време на раждане и има дете. Мисля, че ще изяснят ситуацията със Сейран още от самото начало и ще се срещат за да не ги сватосват близките им с други.

# 408
Ами, не мога да приема обяснението от Ферит ,за страха от загубата на Сейран за сериозно.
Страха му не е, че много обича жена си, а от това, че няма кой да го успокоява и поема част от грешките му.
Обяснението дойде след като получи добра вест за освобождаването на баща си от затвора ми се струва.
И  той, както дядо му го е възпитавал, да дава възнаграждение /в случая обяснение в любов/ за свършена работа
Колко пъти той обещава на Сейран, че никога няма да я остави сама и винаги ще се държат за ръце.
Но уви, при появата на бременната метреса изпадна в дива радост, че ще става баща и я остави сама да се справя с игричките на Пелин.
При случая с женитбата на Пелин, също изпадна в ярост от факта, че не е само негова. Пак Сейран беше насреща да го успокоява. Пак тя му лекуваше раните от боя при чичото на любовницата. Но не би това, ами трябваше да
я води в имението, за да я защити от бъдещ брак. Колко безрезервни жертви се направиха за една лъжкиня по време и на двата брака.
Въпреки, че Сертер се яви и внесе съмнение за верността на Пелин в отношенията й с Ферит, той продължи да вярва и й даде време да преосмисли ставащото.
Странно ми е как тежко преживява всичко около Пело. След обаждането от Латиф за раждането той едва не получи припадък. Съобщението на доктора за критичното й състояние също го прие много тежко. Вярно, че той е много състрадателен, помага на всеки, но ми се струва, че към Сейран  има друго отношение.
Не знаем как ще се развият нещата, но ми се струва,  че  Сейфер ще се отложи за дълго време, ако въобще се
получи според хрумването на сценаристите. Ферит едва ли ще се отдели от семейството си и от навиците
които е придобил по наследство. При първите неприятности не е никак странно, отново да си върне предишното
състояние на лек и забавен живот по барове и жени.

Последна редакция: нд, 11 фев 2024, 16:30 от Катерина49

# 409
За мен Ферит и Сейран си приличат много. В първи сезон Сейран бе тази, която дълго се страхуваше да разкрие чувствата си и често бягаше, защото се боеше сърцето и да не бъде разбито. Във втори сезон този страх виждам най-вече у Ферит. В реакциите си и двамата се водят от емоциите. Когато ги боли, стават жестоки. Хареса ми нещо, което Сейран каза на Ферит в последната серия, и мисля, че важи и за двамата - с този свой гняв те нараняват другите, но най-вече себе си. С много от действията и постъпките им до тук не съм съгласна, а и сценаристите се постараха изключително много да развалят и двата образа. Но искам да ги видя отново заедно. В някои от най-тежките си моменти, те и бяха един до друг и един зад друг, така че за мен не се изгубиха напълно. Е, със сигурност една от основните причини да искам да ги видя заедно е и играта на Афра и Мерт. Но с последните два епизода Сейран и Ферит бавно се приближават един към друг и съм любопитна да видя как това ще продължи.
П.С. Мисля си, че ако Орхан излезе от затвора, ще отидат в дома на Гюлгун и тогава Ферит ще види картината на Сейран.

# 410
Нека не забравяме,че онзи Ферит,целуващ корема на Пипин и посещението с нея на видеозон беше "великата"хрумка на г-жа Лейля,която със своята некадърност и явното и пренебрежение към образите от първи сезон,доведе сериала до катастрофа.Аз се опитвам да се разгранича от тази "катастрофа" и да продължа да гледам на развитието на героите от връщането на стария сценарист.За жалост,"катастрофата"беше толкова голяма,особено след връщането на Буче за "вдигане на рейтинга" и гарантираното и оставане до края на сезона,че на Гюнгер не му останаха много полезни ходове.Сигурна съм,че ако тая не се беше "намесила",завръщането на Пелин щеше да си остане само мечта за Буче.Затова нарекох образа на Пипин "отмъщението на сценариста"!Не знам дали има по-ненавиждана героиня от нея.И Султан беше отрицателна,и Ифакат,и Кязъм,но ние не си ги мразим и не ни дразнят,нали?Според мен Ферит постъпи така със Пелин,защото обеща на Сейран!Даже,в колата,когато се разправяше с нея в един момент очаквах да каже,че ще направи теста след раждането,защото е обещал на жена си да не я притиска.Когато му се обади Латиф,едва не припадна защото се почувства виновен за нейното състояние и заради това и Сейран го подкрепи.Според мен,Гюнгер добре ги извежда от ситуацията,мина ги през "чистилището",минава ги през "вината" и когато се разкрие,че те са "жертвите",ще затворят страницата на миналото и тогава вече могат да погледнат към бъдещето.

# 411
Може би плакатите ще се окажат верни. Първи-добре дошли в ялъто(къщата на ужасите). Втори-бягството. Трети-спасяването на империята (от зейналата уста).

# 412
Има твърдение (не знам дали е спойлер) , че човекът който Неврае зарязала на сватбата (и има връзка с Антеп) е именно Акън .Да видим дали ще е така , ще стане интересно.

# 413
Привет момичета ! 😍

Днес малко скучно, няма снимки от сета и вървят едни свободни съчинения из мрежите😅

И Нагито ревнувала Мерт, днес и тя е на снимачната площадка, защото вчера си играл с кучето на режисьорката ! 🤣

# 414
Има твърдение (не знам дали е спойлер) , че човекът който Неврае зарязала на сватбата (и има връзка с Антеп) е именно Акън .Да видим дали ще е така , ще стане интересно.

Скрит текст:
Аз прочетох също, че Акън и Невра са били сгодени. Но не Невра е зарязала годеника си на сватбата, а той нея. Това поне частично би обеснило реакцията към Ферит, която ни показаха. Да видим ...

# 415
Цитат
Според мен,Гюнгер добре ги извежда от ситуацията,мина ги през "чистилището",минава ги през "вината" и когато се разкрие,че те са "жертвите",ще затворят страницата на миналото и тогава вече могат да погледнат към бъдещето.

Така лесно  една болезнена страница не се затваря. Миналото не може  да се забрави бързо и безвъзвратно. Толкова преживявания, лъжи, разводи, обиди и наранявания се минаха, че е трудно бързо и без последствия да се забравят и отминават. А при много други случай те изобщо не се преживяват и са пречка отново "жертвите" да тръгнат заедно към бъдещето.
Не знам при нашите тези лъжи дали ще ги изчистят , ако минат заедно през "чистилището" и отново да се съберат и изживеят любовта си.
Пелин успя да разруши не само своя живот, но и живота на хората от двете фамилии с лъжи, манипулации и обсебване за постигане на една фикс идея. Но за действията й вина има и Ферит, който я допусна в живота си. Дори след женитбата не спря да я търси, гони и обгрижва ненужно. Ето защо и сега, когато вече излизат интригите й  той изпитва вина към Сейран, към съсипаното му семейство и най вече към самият него си. Измамен, виновен и съкрушен ....Това е последствие от неговото лековерие и несериозност към хората които го обичат истински, държат на него въпреки нанесените болезнени рани.

# 416
Рени ,много точно си го написала ,мисля точно като теб 👏Аз също в някой от предишните постове написах ,че и в белина на ми киснат Ферит ,не могат ,да ми го избелят .Освен всичко ,което причини и каза на Сейран от 49 еп. ,капака за мен беше Невра ,отношението ,държанието и думите които изрече ,за мен беше точно тоталното ми отблъскване към същността на Ферит .Непростимо просто .Да Сейран ,не видя всичко това ,което ние зрителите видяхме и чухме .Но видя достатъчно в Мола .Една жена вижда мъжа си с ,който се разделила вчера (няма да пиша причините,за раздялата всички ги знаем) ,да подарява балон сърце на друга жена ,какво ще си помисли ???Какви  мисли ще я връхлетят ???На публично място самият Ферит Корхан подарява балон сърце на няква жена  ???После сяда да обядва и си слага ръката на гърдите й ,да тя не чува нищо ,но вижда нахиленото му и доволно изражение.Как изглежда това отстрани за нея ???🫣🫣🫣Да беше поне всичко това написано ,защото Ферит знае ,че Сейран е клоуна ,ама той и това не знаеше.
Точно с тези два епизода 53-54 сценаристите и целият екип просто прекалиха и не знам ,как те самите го допуснаха и ни показаха това .Много грозно ,всеки път когато се сетя ,ме отвръщават тези моменти+ заплюването +лъжите + изоставянето в планината😈В последният епизод започнаха ,да връщат фабричните настройки на Ферит ,но каква полза от това ,след всичко което видях  и чуха ушите ми 😞😞😞Чета доста коментари предимно в Instagram на различни езици ,и повечето са точно ,че действията на Ферит от предишните епизоди ,че са непростими ,е има и такива които чакат ,да ги съберат Сейфер.Аз не искам ,да ги събират ,прекалено ми е болно всичко ,което причини на Сейран.Ферит не заслужава Сейран ,заслужава Пелин ,точно му е ,даже щеше да ми хареса ,да гледа чуждото дете известно време и тогава да разбере ,че детето не е негово ,напълно си го заслужава.Относно Сейран и Акън ,някои хората пишат ,че харесват последната им  сцена ,защото Акън й подхождал повече от Ферит и бил истински мъж .Идея нямам как ,ще развият образа му ,те и сценаристите не знаят сигурно,но коментарите  за  дуото Сейран и Акън  имат хиляди харесвания 🤨
Скрит текст:
И да Акън е мъжа ,за които Невра е зарязала преди сватбата .
Реакцията на Ферит ,когато разбра ,че е започнало раждането на 🐟беше много преувеличена .Едва ли не ,той започна да ражда ,все едно неговите води изтекоха 😂.При положение ,че съмнява и в бащинството ,и хоп в следващият момент от вълнение и неговите “контракции” започнаха .Много противоречив го пишат Ферит ,едно говори,друго прави и трето чувства ,иди го разбери .Как да му вярваш после.
Следващият целия епизод май ,ще е в болницата .Точене на локуми и сценарий около любовницата .Забелязах ,че и трейлъра е харесан много по-малко от предишните им трейлъри в Instangram.На хората им омръзна ,да гледат и слушат ,за бебето и Пелин .Пелин ,ще изчезне ,Невра ще продължи ,тя ще е Тарък с пола .И мисля,че ще навреди на Сейран.Ще отмъсти на Ферит ,като нарани  Сейрай о
Скрит текст:
Ще има сцена в болницата ,Невра ще отиде при Ферит ,той ще се държи грубо с нея .Невра ще му предложи магазина ,а той щял да откаже и да й каже ,че обичал жена си .

Вчера каза на Невра ,че брака не бил по негово желание .Човек остава с впечатлението ,че не обича жена си .Даде надежди и на нея ,големи думи каза.
Голяма простотия от страна сценаристите .Пълна лудост .😈😈😈
Не знам ,какво се опитват да ни покажат сценаристите ,с това хаотично писане на реплики и сцени ,рязане на моменти и вкарване непрекъснатнато на нови и нови лица .Те не завършват една история,почват нова и тя остава висяща и пак нова и така до сега .
Асуман изключително излишна ,за какво е държат не знам .Може би пък тя ще е следващата целунала Ферит .Само тя ,Шефика и дъщерята на Шефика останаха от Ялъто,да бъдат писани като следващите дами ,за сърцето на Ферит .
Историята на Суна и Ферит ,която почнаха да пишат е нелепа просто .Тя уж обичаше Абидин,омъжи се за Кая и сега сети ,че иска Ферит ,това само някой с “Голям мозък “може да го напише 😖Вуйчото ми харесва ,че говори и действа  добре по отношение на Пелин,но пък и той не е никакъв мъж .Няма как да му кажа ,че е Мъж ,като има жена и любовница при това в една къща .Нюкет даже не е включвам .Моето мнение ,за такъв тип “мъже “ е Комплексари 😡.Нищо мъжко ,не намирам в мъж ,който има едновременно жена и любовница .
Относно картината нарисувана от Сейран с гледката от терасата ,Ферит е видял в апартамента на майка си ,но и тази сцена беше изрязана .Все пак 🐟 им е приоритет ,тя е главната 😡😡😡

Последна редакция: пн, 12 фев 2024, 09:32 от Maria_Marinova

# 417
Тук Ферит е много сладък, как да не му простиш Stuck Out TongueStuck Out TongueStuck Out Tongue

https://twitter.com/i/status/1756621426608496977

# 418
Днес АфРам са снимали в болницата. Заедно са отишли на снимки и заедно са си тръгнали. С една кола.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

# 419
И Мерт го е харесал! 🥰
Тук Ферит е много сладък, как да не му простиш Stuck Out TongueStuck Out TongueStuck Out Tongue

https://twitter.com/i/status/1756621426608496977

Общи условия

Активация на акаунт