Отговори
# 420
В тази отровена среда, в която по сценарий затлачиха главните герои, просто не ми се мисли колко психически изцеждащо е за Афра и Мерт... 
Работа е ще кажат много хора- ок, ама всеки епизод да те карат да лееш сълзи и да се тръшкаш...
Ферит се шегуваше, че Сейран е drama queen, а сега него го направиха такъв, че даже не е и комично...

# 421
Здравейте пиша тук за първи път, от една страна толкова искам да се съберат Сейран и Ферит- от друга не знам дали това тяхна нараняване  ще спре някога!
Дразнещо е сценаристите как зацикят на едно и също нещо и нищо чудно сега да се окаже че милото детенце е на Ферит(за да може той да изпитва вина естествено,че се е държал така с отвратителната Пело)...
И да ви кажа като се замисля,ще е хубава да ни покажат как една истинска любов може да премине през всичко и да стане още по-силна[та дори и Ферит,който не иска да живее и да повтори живота на дядо си и баща си,а да изгради съвсем нов свят за него и Сейран]

# 422

От днес Simple Smile

Последна редакция: нд, 11 фев 2024, 20:17 от BELL-

# 423
За мен тепърва ще става интересно това наше дизи,време е Ферит и Сейран да покажат какво е любов.Но явно ще има да вярват дълъг път. Ще ви повторя пак думите на Феро към Сейро. "Каквото е да става,през каквото и да преминем ,тези очи няма да се затворят без теб до мен "

# 424
😍😍😍😍😍🔥🔥🔥🔥
https://x.com/darkparadis70/status/1756758646820909500?s=46

Тук Туфан/Сертер не си сдържа усмивката 😂😂😂
https://vm.tiktok.com/ZGeBVcBQR/

Скрит текст:
Днес са снимали Сейферска целувка
А по-рано четох, че Ферит ще се качи през терасата в на Сейро стаята и ще преспи там май ще имат халвет + паралел, когато Сейран се качи през терасата

Последна редакция: нд, 11 фев 2024, 21:35 от Kirilovaa98

# 425
Ако се вярва на спойлерите, ще има целувки и халвет до края на сезона да ни залъжат
и в 3 сезон пак БИНГО. После пак ходене по мъките и много нерви.

# 426
Ако се вярва на спойлерите, ще има целувки и халвет до края на сезона да ни залъжат
и в 3 сезон пак БИНГО. После пак ходене по мъките и много нерви.

Eee много ясно 😂😂
Все пак Бурджу каза че това не е романтична комедия а драматичен сериал за това ще си гледаме ревовете и сополите до финала.. аз много се надявам да имаме добър и красив финал и никой да не умира… другото ще го преживея..

# 427
Дано пък им дойде акъла в главата и в трети сезон да гледаме едни силни Сейфер,които се борят със своите "отровни" роднини и сами си изграждат живота.Сейфер,които най-после си вярват и заедно преодоляват препятствията по пътя си и чак накрая дете,като за награда.Аман от бременности.
Скрит текст:
Сценаристите казали,че щяло да има много красиви сцени на Сейфер,само малко още да сме почакали.Ами ние си изчакахме чакането,главната героиня да роди слончето и сега сигурно три серии ще ражда и той сезона свърши.Красивите сцени сигурно ще са във финалния епизод.

# 428
  • sofia
Момичета, колко сезона/епизода е целият филм?

# 429
  • София
Момичета, колко сезона/епизода е целият филм?

Добро утро!
Първи сезон беше 36 епизода, втори вероятно също ще е около тази цифра. За трети сезон, колкото и да говорят чак през май според мен ще е на 100%.
Скрит текст:
От вчера големи глупости въртят в туитър. Буче натискала бебето да се пише на Ферит, че тя да остане в сериала.
Снощи писали спойлер, че обмислят Animal Horse да остане по-дълго. То за там стана ясно, даже говорят, че тя ще е като Тарък и ще навреди на Сейран.
Вече на две места чета, че в 59-60 СейФер ще са на хижа Simple Smile

Последна редакция: пн, 12 фев 2024, 09:08 от MysteryG

# 430
Добро утро и от мен.Blush И аз да споделя какво прочетох като спойлери.

Скрит текст:
От вчера големи глупости въртят в туитър. Буче натискала бебето да се пише на Ферит, че тя да остане в сериала.
Снощи писали спойлер, че обмислят Animal Horse да остане по-дълго. То за там стана ясно, даже говорят, че тя ще е като Тарък и ще навреди на Сейран.
Вече на две места чета, че в 59-60 СейФер ще са на хижа Simple Smile
Скрит текст:
В епизод 58 ще сме основно в болницата. В края трябва да е ясно на кой е бебето. Уж са размислили и нито Пелин, нито бебето ще умрат, а Пелин ще е в сериала до 60 епизод. Иначе в болницата Ферит ще види, че Акън държи ръката на Сейран. В колата Сейфер ще спорят и ще говорят за Невра и Акън, а Ферит ще целуне Сейран. Суна ще ги види и ще се опита да държи заедно Акън и Сейран. Пишат, че 59 и/или 60 епизод ще има снимки в хижата. Прочетох, че се планира Ферит да види Сейран, Акън и Казъм на вечеря в ресторант, май в 59 епизод. Прочетох, че Ферит скоро ще се качи и на тересата на Сейран, която вдигала висока температура и не си е вдигала телефона.

# 431
# 432
Ами свети Валентин идва,време е за хижа 😂

# 433
# 434
Добър да ви е денят,  момичета,

Днес е денят отново за фрагмент,  но не е сигурно.
Ех, тази Пело,  стана си ГГ и върти на малкият си пръст всички - сценаристите, режисьорите, мъжете в леглото й, Сейран и цялата рода. Нямам никакво съмнение, че ще напусне сериала.  Ще си я влачим до края. Дори може да стане главната в имението, за което се стара вече толкова време да го постигне.
Лошите и коварни хора не получават възмездие за злините си. Напротив,  съдбата ги стимулира и възнаграждава.

Общи условия

Активация на акаунт