Отговори
# 90
Снеже достатъчно компетентна ще бъда и по натам по тази тема но аз така виждам нещата но пред Мерт всичко ми е невидимо може и затова да е... 😎🔥

# 91
# 92
Леле хора пак съм аз. Гледах 47 епизод с БГ дублаж 😵😵 Помните ли дали в епизода на живо когато Ферит и Сейран, аха да направят сефтето излъчиха как я целува по крака или беше само в интернет версията ?
БГ монтажистите по- големи моралисти и от Турското СЕМ 😂🤣😵🤣. Изрязали са тази част...аха да й свали ботушчето и тя вече го бута ..🥴Развалили са цялото усещане беее....

# 93
# 94
  • Яко в Матрицата...
Ела, да, имаше си я целувката по крачето в серията на живо. Кой знае нашите как ще покажат кекса в 34 серия…

# 95
Брее, не знаех, че и у нас има цензура Grinning

Добро утро, момичета Heart

За Кирилова специално Kissing Heart

# 96
  • Яко в Матрицата...
Еве, нашите ще излязат по-големи моралисти от комшиите Joy

# 97
Еве - 😍😍😍😍😍

Скрит текст:
Пелин ще е в реанимация
А Сейран ще каже нещо на Ферит докато Пельо е в реанимацията
Зерин ще каже за камериерката на Сейран

# 98
Добро утро,успешен и усмихнат ден ви пожелавам 🍀

# 99
Това е сигурно заради излъчването от 13: 30 ....ще вземе някой дядка да полудее и бабето няма къде дя избяга 😆😆. Ще вдигнат кръвно горките хахайай.
Ама не са прави! В новините в 19 само смърт и депресия, а малко романтика е пречка......
Ела, да, имаше си я целувката по крачето в серията на живо. Кой знае нашите как ще покажат кекса в 34 серия…

# 100
От Бурджу (режисьор).Двойката е толкова обичана, че хората ги карат да искат да бъдат заедно веднага, но в реалния живот не е толкова лесно. Още, ако направим това бързо, ще издадем основната история. Понякога хората казват, че не е rom-com, но забравят, че е драма...(взето от ФБ)

# 101
От Бурджу (режисьор).Двойката е толкова обичана, че хората ги карат да искат да бъдат заедно веднага, но в реалния живот не е толкова лесно. Още, ако направим това бързо, ще издадем основната история. Понякога хората казват, че не е rom-com, но забравят, че е драма...(взето от ФБ)

Бреееййййй, те имали основна история?! Добре, че ни информираха към средата на втори сезон... Smile

# 102

На мен пък това ми направи впечатление. Най-накрая да признаят открито!

# 103
# 104
  • Яко в Матрицата...
Това е от интервю на Бурджу още от първи сезон. Ще намеря датата, на която го публикува блогърката, взела интервюто. Бурджу твърдеше и че Ферит не е бил с Пельо в 19 епизод, ама сега друго ни показват.

Общи условия

Активация на акаунт