Отговори
# 315
  • Бургас
Дори фрага не са се постарали да сглобят като хората.....пфууу
С бебето ясно, ама тая да не вземе да се самоубие, че тогава до 60 серия все в драма ще сме!
Егати, как парите трият чувството за мяра, а творческото безсилие води до безмислици!
Оф ще си пусна нещо приятно за гледане, че то след тоя съспенс, няма заспиване! Scream
Утре може да съм на друг акъл Joy

Последна редакция: сб, 10 фев 2024, 01:04 от Аniksi

# 316
Какво казва Абидин на Сейран и Ферит?

Викат семейството да се събере.
Благодаря!

# 317
Ако някой може да преведе фрага, благодаря!

# 318
Без значение на кого е бебето, не е ли нормално Ферит да реагира така, чувайки това ? Той беше приел, че е бащата, за един ден няма как да се изключи от тази мисъл. Отделно, Пелин не е някоя, с която е спал веднъж случайно, бил е с нея 3 години, отношенията им продължиха и след брака, макар да обича Сейран, той е човек, как да загърби всичко? Реакцията и подкрепата на Сейран също ми се вижда логична, не знам..
Да, така е.
В природата е така, мъжкият индивид винаги  се старае да има поколение и поведението на Ферит е такова.
Женският индивид винаги прави така да съхранява живота. И Сейран го доказва, защитавайки бременната Пелин
от егото на евентуалните двама бащи. Това е животът!

# 319
Ще спасяват имиджа на Пелин явно, но ние зрителите
няма да се спасим от нейното присъствие.
Няма да и разкрият лъжите на ГГ която  вече
разсипа съдбите на толкова хора. Вината ще
остане да тежи на Ферит  и той безвъзвратно ще
загуби всичко в живота си.

# 320
  • Бургас
След малко, ще го качат на руски, но в общи линии нищо съществено. Майката на Пело обвини Сертар, че е опропастил живота на дъщеря и, Ферит се разкъсва от вина и се жалва на Сейран, а за финал -Аби го извика, че семейството трябва да се събере заради Пело.....бреее, може да ни изненадат, че и тя да си замине Disappointed Relieved
За Сертар ми дожаля - колко шамара отнесе в тая серия, язък му за охраната, колите и мутрите Stuck Out Tongue Winking Eye

Фрага с руски суб.

https://turkrutv7.com/zimorodok-58-seriya.html#frag_1_(subtitry)

# 321
От превода на руски, накрая някой казва на Ферит: Ще можеш ли да живееш с тази вина.
Ако правилно съм разбрала

# 322
От превода на руски, накрая някой казва на Ферит: Ще можеш ли да живееш с тази вина.

Гласът не е ли на Сейран?Обаче дали го казва на Ферит или просто така е монтирано.
Пак го слушах, не мога да разпозная гласът.

# 323
Епизода не беше лош, с малки изключения.  Мислех, че ще приключи поне въпроса с бащинството скоро.  Но дълго време ще продължим  с бебето  и Пелин.  За капак Суна мечтае за Ферит. Невра ще е новото куку. Новия изглежда добре до Сейран.  Имат много сладки случайни сблъсъци. Joy Само той ни липсваше:joy:

# 324
Пело и да оживее си е за освидетелстване. Подлуди всички.Цял епизод  се занимаваха с нея. Ако при толкова присъствие  , това не е нейното сбогуване с дизито , значи ще си я гледаме и в трети сезон. За Сейран не знам какво да мисля , от една страна човешки постъпва  , от друга - ще спасява всичко и всички.Еми не ми е нормално. Хубав диалог имаха в колата с Феро - поне той да не си мисли , че бебето е причината за раздялата.
Най ме впечатляват очите и` , когато го прегръща - някак празни.
Новия се появи за малко , но има надежда за добро приятелство между двамата.
Феро ,каквото и да говори на Сейран , просто не му вярвам. При него всичко е предпоследно. Сега си натресе и Невра. Нещо с бренда - нищо не стана. Много подскачания , въодушевление , "бизнес" срещи  и 0. Както и това между Сейран и Латиф.
Суна не иска в Лондон. Иска си сега пък у дома при другите. Все завижда на Сейран. Преди завиждаше за имението , сега че живее в новата къща. Започва  яко да ме дразни с вечното си недоволство.

Тия хора що не ни  наемат за сценаристи. Такъв сценарий ще им спретнем , че ще откарат до 15 сезон.

# 325
Ама само червилото и липсваше на Буче бе то бива толкова сценарно безсилие…😂😂😂
Аз трябва да преживея сцената а се хилехме и то семейно и носят възглавници все едно ще я израждат насред вилата🤦♀
Епохални простотии!

Последната сцена един алкъш за Мерт.🤘🏻🙏
Сцените на Акън ми харесват дано не излезне някакъв психар че няма нужда вече от такива много станаха…😂

Хубави сцени на СейФер и добро включване от Нюлюфер 🫶🏻❤

Халис причини това на Орхан!

# 326

Гласът не е ли на Сейран?Обаче дали го казва на Ферит или просто така е монтирано.
Пак го слушах, не мога да разпозная гласът.

Гласът ми се струва мъжки.

# 327
Аз трябва да преживея сцената а се хилехме и то семейно и носят възглавници все едно ще я израждат насред вилата🤦♀
Епохални простотии!

Сцените на Акън ми харесват дано не излезне някакъв психар че няма нужда вече от такива много станаха…😂

И на мен този новия ми се струва добър, ама ситуацията беше много смешна просто 😂 Акън кара Ферит при раждащата му любовница,а Сейран за подкрепа хаха. Не му беше мястото в тази сцена

# 328
Епохални простотии!

И на мен този новия ми се струва добър, ама ситуацията беше много смешна просто 😂 Акън кара Ферит при раждащата му любовница,а Сейран за подкрепа хаха. Не му беше мястото в тази сцена

Трябваше някой да го закара той пребели очите почти 🤣🤷‍♀️

😔😭

# 329
Ферит от фрага: "Не зная какво да мисля и какво да чувствам. Сякаш всичко и веднага атакува мозъка ми".
Ей така става от многото игри с човешки същества. Накрая мозъкът е в блокаж.
Аз съм най-доволна от диалога на Сейран и Ферит в колата. Просто защото в прав текст Сейран каза защо си е тръгнала и никакви фенски спекулации вече не работят.

Общи условия

Активация на акаунт