Отговори
# 480

Чакаме реакцията на Феро!!! 😂😂😂

# 481
Ах, тази Буче, много нахална взе да става. Мениджърът й е много пробивен.
Говори се, че не искала да напуска сериала. Дали пък наистина не се е
влюбила в Мерт и да ни лази по нервите и в 3 сезон.
То не беше продължителното износване на слончето, сега пък ще имаме трудно
раждане поне една седмица.
Още в имението започнаха писъците, сега  и болницата се тресе от тях.
Присъстващите сигурно ще се побъркат
от страх какво ще стане с метресата и наследника на двамата бащи.
Ферит е пред припадък и не знае къде се намира от страх. Много силно
и емоционално преживява това бащинство.

# 482
  • Пловдив
Момичета, здравейте!
Аз просто онемах като го прочетох и съм в потрес.
Текста съм го копирала от FB

Отправил ли е искане към OGM Джем Татлъту?

Не за дълго феновете на сериала “Рибарче” се зарадваха на новината, че Буче Буче Кахраман напуска проекта. Верните фенове бяха невероятно щастливи от завръщането на Туфан Гьокпънар и неговия герой Сертер в сериала, който се появи, за да поиска законните си права върху детето, което Пелин очаква, както на и появата на икономката Саджиде, която проговори за подлостта на бившата любовница, което за феновете означаваше гюле-гюле, Буче ханъм.
Но както се оказа, не всичко е толкова просто и според турски източници, мениджъра на Буче, Джем Татлъту е недоволен от продуцента на сериала Онур Гювенатам и настоява историята на Пелин да бъде продължена. Мениджърът отрече и информацията, че Буче скоро ще участва в друг проект. Преговорите по този въпрос продължават, въпреки че сценарийната група даде изчерпателен отговор по този въпрос, че към днешна дата линията на героинята Пелин е почти завършена. Самата Буче Бусе Кахраман, е абсолютно съгласна с мениджъра си и плановете ѝ изобщо не включват напускане на рейтинговия проект. Буче също твърдо заяви, че иска и е готова да продължи да работи в третия обявен сезон на най-продавания сериал до момента.

# 483
Според мен Буче не е влюбена изобщо в Мерт 😂
Просто как ще си тръгне от такъв рейтингов сериал? Като гледа другите сериали с по колко рейтинг са и с нейната зашеметяваща актьорска игра направо се редят на опашка да я вкарат в някое дизи като главна 😁
Просто момичето гледа къде има пари и слава за да изпъкне по някакъв начин…
Сериала трябва наистина да се прекръсти на
Yali metresi..

# 484
  • София
Тя Буче може да иска много работи, но е крайно време Стар ТВ да тропнат по масата. Надявам се повече да не я гледаме тази в нашия сериал.
Нагиш е в болницата, гледа раждането на слоницата

Последна редакция: вт, 13 фев 2024, 13:28 от MysteryG

# 485
# 486
Подигравка не, ами не знам какво..
Досадник, по-голям досадник, най -голям досадник, нетърпим досадник, Буче😂

# 487
За да си оправим малко настроението, че с тези последни новини ...

# 488
Аз не мисля, че някой сериозен продуцент ще я вземе,
затова драпат със зъби и нокти. Турците не са глупави, а и при толкова много актриси, колкото връзки да имаш..
не става. Тук просто лъсна истинският й талант.

# 489

https://www.instagram.com/p/C3ScssxMUTi/?igsh=N3EwaHZvemZvMGNj

Последна редакция: вт, 13 фев 2024, 15:00 от Albena1_2_3

# 490
Афито! ❤

# 491
Здравейте,  момичета ! Чета за Буче и си мисля , с какво биха ни изненадали с нейния персонаж - с нищо ! Според мен тук ще е надцакване на мениджъри - коя от двете да остане , Пело  или Невра. Едната така или  иначе ще е аут скоро. Ако остане Пело , ще си тъпчем в същия коловоз още един цял сезон. Това означава , паралели , паралели ,  едни и същи герои и ситуации. Мисля , че феновете няма да понесат това.  Дизито ще замине в архивите. С участието на Невра, ще се  промени целия ход на историята - нови ситуации , различни мотиви /отмъщение/.
Не че Невра много ми харесва /актираса/ , но и не искам да гледам повече  Буче , писна мии !
Ако пък е имала нещо общо с Акън , ето ти още една сюжетна линия - естествено ако решат да я развият , защото знаем , колко неща потънаха в нищото.
Гледанията на откъса на Сейран и Акън , мина вече 1 млн. Това е знак , че това ново лице се приема добре. Знам , че няма да оставят Сейран на Акън , но искам да гледам едно хууубаво ухажване от негова страна. Тя го заслужава. Малко цветя , малко шоколад , малко заведения, малко от "бонбонения"период , както се казва - това което Феро не `и предложи. Пък тя нека си обича Феро.Просто искам да види и другата страна на нещата. После пак ще я метнат в имението и ще спасява някой Корхан / Халис, Ифа, Нюкет , не са си минали по реда/. Че ще има сълзи ,то е ясно , ама нека да има и малко глътка въздух за това момиче.

Последна редакция: вт, 13 фев 2024, 15:35 от Kami_J

# 492
# 493
  • София
Според мен Орхан е поръчан от баща си.

Драмата с Пелин наистина идва в повече. След тежкия епизод с Фуат, сега отново ли ще има рев, тръшкане, сополи и драми? Отделно, ако Ферит не разбере чие е детето, щял живот ще живее с вина. Този новият стои доста добре до Сейран. И засега като държание ми допада.

Желанието на Буче да остане в проекта изобщо не е свързано с Мерт или колегите ѝ като цяло. Тук става дума за сигурен доход и много добър ПР. Все пак никой не отказва доходоносна работа, нали? В ТР се спират сериали на кг. Да се закачиш за сериал с 2-3 сезона, си е бинго.

едит: образът на Суна тотално го прецакаха, даже повече от този на Ферит.

# 494
Афра има уникално чувство за хумор обаче 😂😂😂
https://x.com/yalicapkinieng/status/1757402979647275460?s=46

Беним Каръм от Ферит Корхан 😂
https://vm.tiktok.com/ZGeS1gaen/

Общи условия

Активация на акаунт