🎁Абонаментни кутии в България - Тема 30

• 76 278
  • 724
  •   1
Отговори
# 120
Нямаше обявен час. Само при мен ли сайта им зарежда разкривен?

# 121
И при мен сайтът изглежда странно.

# 122
В 18:00 ще я обявят GB. Имаше стори в Инстаграм с таймер.

# 123
Аз върнах 3 кутии този месец, след като видях съдържанието тук. Как ли пък няма да си давам парите за китайски боклуци

# 124
Аз много исках да взема специалните кутии на Кибрит, но като си погледнах запасите имам козметика за 2 години напред. Много бавно вървят нещата при мен. Не знам някои момичета как изразходват по 10+ опаковки месечно. За март останах само с адвент календара на Charly Wilde, който реално и той не ми трябва:)

# 125
# 126
Лично на мен изобщо не ми харесва и с радост ще си спестя 60 лв😂 Няма нито един продукт който да ме заинтригува.

# 127
Бая са се изсилили с цената на парфюмчето. И пак някакви мазньочи. Защо поне веднъж за разнообразие в тези кутии не подберат козметика, подходяща и за хора, които не са с крайно суха кожа!?

# 128
Пак китайските марки. Wooden spoon не ги харесвам - ниско качество, високи цени.
Този парфюм, ако е 160 лв., аз съм Наоми Кембъл. То това вече взе да става подигравка. В 21ви век сме, с 1 клик се проверява произходът на тези боклуци за 200 лв.

# 129
Аз много исках да взема специалните кутии на Кибрит, но като си погледнах запасите имам козметика за 2 години напред. Много бавно вървят нещата при мен. Не знам някои момичета как изразходват по 10+ опаковки месечно. За март останах само с адвент календара на Charly Wilde, който реално и той не ми трябва:)
Ако нямате нужда от адвент календара мога да го взема , ако може да се смени персонализираното име , защото не успях да го поръчам , а мисля , че ще бъде добър подарък за класната.

# 130
Бая са се изсилили с цената на парфюмчето. И пак някакви мазньочи. Защо поне веднъж за разнообразие в тези кутии не подберат козметика, подходяща и за хора, които не са с крайно суха кожа!?
И сухата кожа не обича мазнотии. Мойта е такава и се подобрява от много хидратация и качествени попиващи продукти, а не от тежки мазила, които не се усвояват от кожата. Парфюмчето и серума на Wooden spoon ме заинтригуваха, но английска кутийна козметика не искам.

# 131
Ако нямате нужда от адвент календара мога да го взема , ако може да се смени персонализираното име , защото не успях да го поръчам , а мисля , че ще бъде добър подарък за класната.
Реално нужда нямам, но ще го задържа заради кефа от изненадата:)

# 132
И мен не ме грабна на пръв поглед,дори отворих сайта и се зачетох и пак .....🫥

# 133

Заради книгата (не конкретно включената в кутията, а заради това, че има книга)? Защо не ѝ вземете Лилиев? Или Вутимски? - има и красиви издания в последните години, с твърди корици. Или литература, каквато би ѝ харесало. Букетче фрезии. Или пролетни лалета в нежни цветове. Изискана кутия шоколад - малка кутия. И се получва нелош подарък за класната : ) Heart
Или се свържете с Charly Wilde, като обясните защо е важно, сигурна съм, че ще измислят нещо.

Момичета, как се справяте с полагането на лист-маските върху лицето? Моето е слабо и колкото и да се старая, все остават едни гънки, едни драперии, а нали трябва да е плътно прилегнала, иначе какъв е смисълът... Май ще мина само на кремо-/ пастообразни в бурканче, на по-плътен слой би трябвало да върши същата оклузивна работа като въпросните.

Последна редакция: пт, 16 фев 2024, 06:35 от Cassius

# 134

Заради книгата (не конкретно включената в кутията, а заради това, че има книга)? Защо не ѝ вземете Лилиев? Или Вутимски? - има и красиви издания в последните години, с твърди корици. Или литература, каквато би ѝ харесало. Букетче фрезии. Или пролетни лалета в нежни цветове. Изискана кутия шоколад - малка кутия. И се получва нелош подарък за класната : ) Heart
Или се свържете с Charly Wilde, като обясните защо е важно, сигурна съм, че ще измислят нещо.

Момичета, как се справяте с полагането на лист-маските върху лицето? Моето е слабо и колкото и да се старая, все остават едни гънки, едни драперии, а нали трябва да е плътно прилегнала, иначе какъв е смисълът... Май ще мина само на кремо-/ пастообразни в бурканче, на по-плътен слой би трябвало да върши същата оклузивна работа като въпросните.

С малка ножичка срежете маската където е брадичката, над устните, някои правят разрез между очите и скулите също. Така можете да наместите маската както трябва по контурите на лицето и да е плътно прилепнала Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт