🎁Абонаментни кутии в България - Тема 30

• 76 245
  • 724
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Чакам с нетърпение малко по-късно да мина през Еконта да си взема гуд бокса?
А бгбокс кога по принцип ги изпращат, още не мога да реша дали да си поръчам.

# 106
Goodbox и Кибрит с много слаби месечни кутии. Добре, че не поръчах.

Сдобих се със серума на Saff, от розовата кутия. Използвала съм го само два пъти, та не мога да споделя много все още, но се надявам съдържанието да е по-качествено от опаковката. Не знам как може да продават този серум за 130лв и да е в толкова евтина опаковка.

# 107
Някой има ли снимки на кутията на GoodBox❤️

# 108
Много добра кутия на Руми и Кибрит. Надминаха очакванията ми.
Поръчах две кутии,една за мен и една за майка ми.

# 109
# 110
Ето снимка на goodbox от ФБ, не е моя.

Скрит текст:

# 111
С всяка изминала месечна кутия която виждам се убеждавам че има смисъл да поръчвам само тематични 🤔

# 112
Аз вече от година вземам само тематични, а относно кутията на Руми, успях да поръчам предната кутия и много ми паснаха кремчетата, сега отново поръчах, цената е много добра според мен
С всяка изминала месечна кутия която виждам се убеждавам че има смисъл да поръчвам само тематични 🤔

# 113
И аз направих същото. С всеки изминал ден , кожата ми харесва Руми все повече 😊

# 114
  • Свети Влас
Не видях да сте я качили, но кутията е прекрасна

# 115
На мен не ми е прекрасна.
Пак измислени марки с незнаен произход.

# 116
Не видях да сте я качили, но кутията е прекрасна

Повтарям се, ала ароматът на тази пяна е прекалено силен, за мен - направо дразнещ. Имаше един локум преди много време - "Българска роза" ли се казваше - ами, на това мирише, ама в пъти по-силно или така ми се струва. Недоумявам защо, кому е хрумнало в композиция с натурални съставки да налива парфюм. Иначе, заедно  с маслото (от същата серия и със същия по сила аромат) свалят грима от лицето добре.

Козметика Avant? При мен направо нищо не прави, никога повече не бих купила.

Другите са ми съвсем незнайни. Може и да са добри. Добри ли са? : )

Всъщност, всичко е субективно. Дано на Вас да Ви харесват и нека Ви вършат добра работа Flowers Tulip

Последна редакция: чт, 15 фев 2024, 09:15 от Cassius

# 117
  • Пловдив

Харесвам си goodbox-a. Пробвах само олиото, попива много бързо, очаквах силен аромат типичен за марката, ама тЦъ.
Само маската за ръце най-вероятно няма да ползвам.

# 118
Не съм от хората, които редовно купуват бюти кутии, понеже купувам и доста други козметични продукти. Последно, мисля началото на юли миналата година, взех от Кибрит мини кутия с 4 продукта. Този път реших да се възползвам от кутията с козметиката на Руми, нищо нейно не съм ползвала. Цената е приемлива, спрямо бройката и количеството на продуктите.

# 119
Вече е обяд към колко ще пуснат зелената,специална на гб

Общи условия

Активация на акаунт