🎁Абонаментни кутии в България - Тема 30

• 76 340
  • 724
  •   1
Отговори
# 180
И аз чаках кутията на Нели, но ще е за коса, дори и да са по луксозни и скъпи, както писаха, пак не би ме привлякло.. Имам много неща за коса и не ми се занимава пак. А цената щом,ще е по висока за нещо което не съм пробвала преди, едва ли ще го взема... Пък и е за края на март, нейните доставки са към 7лв, което излишно висока цена...
Кутията на Dr.Derm  ми хареса, серума с перли ми е интересен и измивния също, но като имам неща и се чудя.
Белбокс изобщо не ми харесва, защото основно грим неща не ползвам.Четох в групата където се оплаква момичето, но след това махнаха поста, не съм засичала след това пак.. Но определено доста си поръчват кутия, без да четат, кое как се ползва и при едни по-активни съставки доста хора ще изреват... За това там е по добре и да си ги избереш сам според нуждите.
На ГБ специалната нещо не ми харесва, само серума на wooden spoon взех от една приятелка. Пробвала съм маджестик от кибрит и ми харесваше, но мн бавно се ползва и лятото май не е мн желателно... Но може да се добавя в крема вечер и по бързо попива.
Серума на SAFF и други момичета се оплакаха, че е калпав, но това е от производителя. Дори и на редовна цена от сайта на сафф е същия, уж щели да го сменят но още не са..

Напоследък нищо не ми харесва, че съм събрала от всичко и не ми се събират неща, които да ми седят само, защото после ми хрумва друго и край хахах

# 181
Тя вероятно сама си махна поста, защото в повечето коментари й обясниха, че е добре да чете какво слага на лицето си преди, а не след Simple Smile
С Белбокс  често правя паузи от по няколко месеца, докато не избухнат с някоя кутия, като февруарската, от която имам 2 броя. Измивният ми харесва, маски с глина обичам, за нощният крем бях чела хубави коментари, понеже е бил в Кибрит (аз също го харесах сега), ружове ползвам почти всеки ден. Само околоочният серум на Авант нещо май не ми харесва.

# 182
очаквам нещо интересно от ГБ, скоро не съм взимала, а и са ми много едни и същи.. Дано разчупят с някаква яка кутия..

# 183
Не знам дали въпроса ми е подходящ за темата,но ще пробвам.
Взех си от една дама серума на Wooden spoon,намацах се обилно,лъснах като баница (не знам защо пише терапевтичен аромат,на мен ми замириса на халва и директно направих асоциация,колко точно слънчогледово масло има в него,макар да не е упоменато) легнах и заспах.
Ставам аз днес и понеже имам голяма колекция от подкожни пъпки и неравности,гледам-няма ги.
Ама почти нищичко,супер нежна кожа,относително равномерен тен,направо шок.
Ако изключим това отклонение, въпроса ми е маслен серум може ли да се коментира с витамин Ц?
Благодаря! Grinning

# 184
Аз съм много доволна от серума на Wooden spoon. Слагат се само няколко капки, а на сутринта кожата изглежда подхранена, мека и свежа. Моята кожа е суха. Ароматът не ми харесва особено, но и не ме дразни. Супер е за студените месеци. Пробвала съм и лятото, не става, идва много тежък.

# 185
Много съм доволна и аз,когато пуснаха Majestic drops в кутия Кибрит преди няколко години също много ми хареса като действие,но отново го имаше момента с миризма на слънчогледово олио.

# 186
Бях поръчвала преди време едно тяхно масло от синя слива, не знам защо очаквах да ми мирише на сливи, или нещо сладникаво. Joy Миришеше ми на гранясало и не го използвах.
Иначе според описанието: "Неговият уникален, луксозен аромат напомня на горчив бадем и марципан." Да, ама не.
Трябва да разкарат евтините пипети и да започнат да използват малко по-адекватни опаковки за продуктите си, имам чувството, че не могат да си изкарат срока на годност именно заради тези гумени боклуци.

# 187
Трябва да разкарат евтините пипети и да започнат да използват малко по-адекватни опаковки за продуктите си, имам чувството, че не могат да си изкарат срока на годност именно заради тези гумени боклуци.
Majestic drops е в стъклена опаковка, пипетата също е стъклена.

# 188
Да, знам, имам 2 броя от него. Говорих за този със синя слива, и много от другите им серуми.

# 189
Не знам дали въпроса ми е подходящ за темата,но ще пробвам.
Взех си от една дама серума на Wooden spoon,намацах се обилно,лъснах като баница (не знам защо пише терапевтичен аромат,на мен ми замириса на халва и директно направих асоциация,колко точно слънчогледово масло има в него,макар да не е упоменато) легнах и заспах.
Ставам аз днес и понеже имам голяма колекция от подкожни пъпки и неравности,гледам-няма ги.
Ама почти нищичко,супер нежна кожа,относително равномерен тен,направо шок.
Ако изключим това отклонение, въпроса ми е маслен серум може ли да се коментира с витамин Ц?
Благодаря! Grinning
Аз съм ползвала Маджестик и са достатъчни 3 капки, не знам колко сте сложили , но според мен и тук ще е нужно толкова. Може да си слагате крем на ръката и там да добавяте няколко капки от масления серум и така да си го ползвате.
Отностно витамин Ц- зависи с какво се комбинира. Този на wooden spoon е хидратиращ (не съм запозната със състава) и едва ли ще има някаква съставка, която да не се разбере с витамин Ц, но ако решите направете един пач тест- Ако не знаете какво е  слага се на ръката или на ухото от продукта и чакате да видите дали има реакция 24 часа.. Но го правете с всеки продукт

# 190
Мислих ,мислих и поръчах още една кутия на Румяна ,поне знам ,че е някакъв стандарт  за качество... Поне два месеца  да не мисля за кремове и пяна.

# 191
  • София
Мен това изобщо не може да ме спре да мисля за още козметика, нищо, че имам за месеци напред.

Да ви питам, не помня миналия месец дали цъкнах абонамент, или еднократна кутия на You are worth it. Сега търся писмо за потвърждение и няма 🤔 Вие получавате ли от тях?

# 192
Някой получи ли bg box, аз днес мой няма да успея да я взема от офиса на Спиди.

# 193
Момичета, видяхте ли кутията на Бг Бокс? Много й се чудих и не я взех, но е много хубава според мен. Разкритите продукти ми харесват много, а този травъл сет ме радва много повече от гигантските опаковки по принцип. Ще се надявам да споделите впечатления от продуктите.
Редактирам, за да добавя снимка заради горния коментар. Снимката е от фб групата, не е моя.

# 194
Момичета, видяхте ли кутията на Бг Бокс? Много й се чудих и не я взех, но е много хубава според мен. Разкритите продукти ми харесват много, а този травъл сет ме радва много повече от гигантските опаковки по принцип. Ще се надявам да споделите впечатления от продуктите.
Редактирам, за да добавя снимка заради горния коментар. Снимката е от фб групата, не е моя.
За мен кутията е голям еФтинджос ...чак е обидно-маска за косопад 20лв.за лице -20лв,гел за пъпки 3 лв и хотелски санитарен комплект дето няма да е повече от 5 лв....еми няма как да ме радва ...смисълът на кутиите не е да спестиш 15 кинта от нормалните цени...

Общи условия

Активация на акаунт