🎁Абонаментни кутии в България - Тема 30

• 76 320
  • 724
  •   1
Отговори
# 165
  • София
И аз поръчах кутията на Кибрит с козметиката на Руми. Simple Smile Отдавна чаках точно такава - от точно с този бранд! Heart Eyes

И относно изказването по назад, че била евтина козметика, мога да кажа, че всеки има право на своите съмнения и неодобрения, но когато говорим за козметика, печелила награди, трябва малко да сме по информирани или поне да се опитваме да съберем нужната ни информация, ако нямаме такава.

Самата амбиция на Руми, да създаде козметичен бранд, и то - не за декоративна, а бяла козметика е сериозен ангажимент, с който не всеки би се нагърбил. Освен това, да се прицели да участва със същата тази козметика в международни конкурси и да печели награди за нея, говори за добре изпълнена кауза!
Колкото до самата Руми, похвално е усърдието и упоритостта и за всичките тези години! Не само не се отказа, но се разви от инструктор, за който БГ Мама форума, разбира се спомогна много тя да стане известна, до създател на козметичен  бранд с доказани международни отличия!

Очаквам Алтея Органикс да направят и те кутия с Кибрит!

Последна редакция: нд, 18 фев 2024, 17:56 от kopche

# 166
Първата кутия, която купих, беше коледната на Кибрит ( преди 2 години) и тогава тук се дискутираше как MAJESTIC DROP серумът гранясвал скоро след отваряне и подобни небивалици. Две опаковки имах, едната още е наполовина и нито гранясва, нито се вмирисва, а срокът  отдавна изтече (септември 2023). Вярвам на всичко българско в кутиите и знам, че това е техният начин да стигнат до потребителите, за да се чуе за теб, трябва да направиш компромис с печалбата. Колко са добри ние ще преценим, но много от марките продължавам да купувам, макар че вече много рядко се появяват в кутии.

Последна редакция: нд, 18 фев 2024, 19:47 от MilaNina

# 167
  • София
Разбирам.. Ами явно лош късмет Grinning Ще дам още един шанс - пък да видим !

# 168
# 169
Момичета, някоя от вас пробва ли вече околоочния крем на avant от кутията на Bellebox?
Аз го запазих, но имам чувствителна кожа попринцип и се чудех дали някъде мога да направя проба по тялото да видя как ще ми понесе?

Мартенската изглежда по-интересна

# 170
Момичета, серумът на Wooden spoon маслен ли е?
Чудя се на goodbox

# 171
Д, маслен е, аз го харесвам.

# 172
Но не е от най-мазните, добре попива.

Аз да питам само при мен ли помпичката на серума на Саф е толкова твърда? В резултат, серум хвърчи до другият край на стаята. Трябва дирекно към лицето си да го насочвам.
Още съм потресена в колко евтина опаковка е този серум.

# 173
Нели от Безопасна красота с кутия, в края на март

# 174
  • София
Така си е помпичката на серума, аз насочвам към дланта си и си взимам така. Някой спомена, че е говорено и са казали, че работят по нова опаковка.

Дизайнът на кутията на Нели също ми прилича на Saff Simple Smile Пише, че е най-луксозната, дали означава и най-скъпата...
Аз лично в края на март ще съм доста разорена и ще видим..

# 175
Не съм попадала на тази информация, но дано, защото серума засега ми харесва. Заслужава по-добра опаковка.

За кутията на Нели пишеше, че ще е с продукти за коса. Т.е. аз съм пас.

# 176
Аз също бях доста разочарована от серума, освен че не е 50 мл дори да има такава пръскаща и шумна помпа ми се струва много безхаберно, трябва да изпомпва меко и нежно, но сигурно цената е водещото там. Ако беше удобна опаковката щях да повторя за лятото серума, за зимата ми е много лек и не забелязвам промяна, добре са решили да го изпродадат сега, за да вкарат нови опаковки. В кибрит от август ми стана странно как бяха пуснали околоочния им крем със срок на годност до януари 2024 г, средно 5- 6 месеца имаше и честно казано се постарах да го изхабя, понеже ми и хареса доста. Но усещането беше, че си изчистват склада и верно сега презентираха  с нова подобрена формула. Накратко неприятно усещане, но пък са симпатични самите създатели на марката и затова ги толерирам, всяко начало е тегаво, едва ли Диор  отначало са били перфектни ...

# 177
Момичета, някоя от вас пробва ли вече околоочния крем на avant от кутията на Bellebox?
Аз го запазих, но имам чувствителна кожа попринцип и се чудех дали някъде мога да направя проба по тялото да видя как ще ми понесе?

Справихте се, нали? Ако все пак още се чудите, ето тук малко инфо: https://www.revoxb77.com/bg/pages/sensitivity-test

Отделно, предварително бихте могли да проверявате дали въпросният козметичен продукт съдържа потенционално дразнещи съставки и така да имате едно на ум.

# 178
Не е нищо особено, но на някой може да му допадне 😊

# 179
Взех си специалната кутия на GoodBox и пробвах повечето неща без маслото за устни.

Серума за лице на Wooden Spoon е водниста консистенция и има мазна нотка. Попива добре и ми допада колко мека е кожата ми след него. Определено я усещам по-хидратирана. Допада ми аромата на билки. Дневният крем съм го ползвала веднъж, но и той ми допада на аромат и усещане.

Маслото за тяло на Eolia също е с приятен аромат и попива много добре. Доволна съм и от него. За парфюма все още съм с много смесено мнение. Обожавам аромата на сандалово дърво, но тук не е точно този аромат, който аз очаквах. Първите секунди ми допада аромата свеж и цветен, но после става един доста сладък и тежък. Чак задушлив. Пръснах се на ръката и след 5-6 часа още се усещаше добре. Ще му дам шанс, ако не майка ми ще му се радва. Като цяло съм доволна от кутията.

Общи условия

Активация на акаунт