🎁Абонаментни кутии в България - Тема 30

• 76 427
  • 724
  •   1
Отговори
# 195
Момичета, видяхте ли кутията на Бг Бокс? Много й се чудих и не я взех, но е много хубава според мен. Разкритите продукти ми харесват много, а този травъл сет ме радва много повече от гигантските опаковки по принцип. Ще се надявам да споделите впечатления от продуктите.
Редактирам, за да добавя снимка заради горния коментар. Снимката е от фб групата, не е моя.
За мен кутията е голям еФтинджос ...чак е обидно-маска за косопад 20лв.за лице -20лв,гел за пъпки 3 лв и хотелски санитарен комплект дето няма да е повече от 5 лв....еми няма как да ме радва ...смисълът на кутиите не е да спестиш 15 кинта от нормалните цени...
Ами зависи от гледната точка. На мен пък ми писна от преувеличени цени и качество, гръмки обещания и заявки и накрая нищо. В Бг Бокс съм попадала на страхотни продукти, които са бюджетни, а наистина вършат работа и съм ги купувала многократно след това. Аз съм донякъде сноб в това отношение и едва ли бих си купила например шампоан и балсам за по 7-8лв сама (особено пък, ако опаковката също не ме провлече), но там открих страхотни и ги купувам често. Същото мога да кажа за една есенция на Phytocode, маска за ръце и още някои неща, които са истински достъпни и лесни за намиране и същевременно много добри. Определено нямаше да ги избера и купя сама и се радвам, че ги пробвах, благодарение на Бг Бокс.

# 196
Благодаря за снимката, харесва ми кутията. Травъл размерите ги харесвам, вършат ми идеална работа при пътуване. Маските ми изглеждат добре и те, доволна съм.

# 197
  • Асеновград
Аз също изобщо не бих се зарадвала на тази кутия.. въпрос на гледна точка. Аз за пътуване си имам комплект шишенца и си отсипвам от моите големи опаковки, и тези наистина ми изглеждат хотелски но аз не използвам и такава козметика де, нито душ гела бих ползвала нито маските за коса и шампоаните, отдавна ползвам професионални серии за коса както и по висок клас козметика за тяло. Аз се радвам в кутиите на гримове, аксесоари, лист маски, и това е най- вече. Там има добри бюджетни попадения, или пък хубава скъпа марка с продукт който не бих си купила иначе, например последните кутии на Белбокс са ми супер точно за това, ружа на Худа, спирала на Анастасия и на Фенти, продуктите на Pixi, и т.н.
Такива марки дето никой не ги е чувал и не ги продават извън някакви шано сайтове и инстаграм страници не ги признавам, съжелявам.😅😅

# 198
Eми то си е хотелска серия ,даже на сайта им  е качен този комплект в раздел хотелски сетове.
Може и да има попадения в бюджетната козметика ,съгласна съм,но се знаят от форумите и аз мога да си ги взема от ДМ-а....От кутиите очаквам Лукс,нещо което няма да му платя пълната цена само за да го пробвам ..
В това отношение признавам само кибрит ,даже съжалявам ,че ги плюх скоро тук за една кутия с парфюм и руж ,в последствие и двата продукта много ми харесаха ,парфюмът замина ,а ружът го ползвам всеки ден ...

# 199
Здравейте,  случайно попаднах в тик итк една една месечна кутия с чанта вътре, шал и разни дранкулчаци, но не запомни как се казва, а сега не мога да намеря пал клипа. Стори ми се интересна,  дали някоямот вас синя е взимала? Simple Smile

# 200
Аз взимам кутии и то основно Кибрит и ГуудБокс  основно заради някои продукт,който е обявен като УАУ и много често,неразкритите са ми допадали повече.
Чист пример е ексфолианта за лице от февруарската кутия,само него си оставих,този крем за лице ми миришеше на ароматизатор за кола и на челните места в състава кокосово масло.
То е много готино и благо ама за коса,при мен запушва.
И трите специални кутии много ми допаднаха,но не взех нито една,само отделно серума на Сафф и Wooden spoon,като втория както вече писах ми се отразява страхотно,не бих дала 95лв за него,определено бих взела Кларанс или Клиник примерно,но сега като свърши бих се замислила.
Кутии с изцяло български продукти не съм взимала до сега,може тъпо да звучи,но за мен опаковката също има значение,повечето не ми харесват,шарени,пластмасови,евтиният ми и не ме влече да ги пробвам.

# 201
Saff, Wooden spoon, Rumi, C.L.L.C предлагат много хубави продукти. И на четирите марки съм си купувала кутии, както и отделно продукти директно от тях. Не намирам опаковките им за толкова евтини. От кутиите купувам само Кибрит. Единствено опаковките на Jorgobe и Skon изглеждат по-скъпо. А и продуктите им са супер.

Последна редакция: пт, 01 мар 2024, 14:20 от BettyBoop

# 202
Да,аз за това включих “повечето”,защото някои са си съвсем приятни за окото.
Руми предстои да пробвам,имах нужда само от нощен крем и за това не поръчах цялата кутия.
Честно казано лош отзив за нейните продукти не съм попаднала до сега,надявам се и на мен да ми допадне.
На Skon не съм пробвала нищо,по някаква причина ги свързвам с Авант,които са си абсолютно измислена марка според мен,но има адски много дами,които са доволни от техните продукти.
Хубаво,че за всеки влак (да се чете кутия) си има пътници,за да може да се заформят дискусии,иначе щеше да е голяма скука. Flowers Cherry Blossom

# 203
Така е. На мен Avant не ми допадна. Ползвах само един техен крем, но беше с мика, твърде ароматизиран и кожата ми се раздразни от него. Същата работа беше с крем на Nini organics. Всичко е до кожа.

# 204
Аууу, един прехвален дневен крем на Нини Органикс беше най-големият ми кутиен кошмар. Ужасен ужас. На тази фирма трябва да и се забрани със закон да се занимава с козметика. С всичко друго - да, но с козметика - не!

# 205
Здравейте,  случайно попаднах в тик итк една една месечна кутия с чанта вътре, шал и разни дранкулчаци, но не запомни как се казва, а сега не мога да намеря пал клипа. Стори ми се интересна,  дали някоямот вас синя е взимала? Simple Smile
Вероятно Ketra shop, виждала съм и аз в ток ток момичета да получават тяхна кутия, но не съм поръчвала.

# 206

Българска кутия ли?
За чанти,шалове и козметика се сещам за FabFitFun (американски кутии,които пращат сезонно). В тези кутии слагат неща от козметика,до дребни уреди за фитнес, посуда за дома, дрехи, тефтери и тн. Всички категории можеш да персонализираш спрямо това,което ти харесва.

# 207
Кетра шоп, точно така. Благодаря много! И аз не съм взимала, но ми беше интересно какво мислите за нея, ако някоя дама е поръчвала.

# 208
  • Видин
За пореден път се убеждавам, че няма кутия, която да се хареса на всички. На мен ми допадна Бгбокс, единственото, което ме дразни е, че срокът на годност на маската с глина е до 07.24. Ползвала съм я, даже наскоро я свърших, чудесна е, но не знам дали ще успея да я изхарча до тогава. А и това леко ми мяза на харчене на застояли количества по кутии, което не е много окей.

# 209
GB обявиха 2та продукта за март

Общи условия

Активация на акаунт