🎁Абонаментни кутии в България - Тема 30

• 76 447
  • 724
  •   1
Отговори
# 525
  • В морето
Изборът е от предварително посочена селекция. Ети линк:

https://rumi.bg/personal-summer-box-2024/?utm_source=RUMI+Cosmet … 6#izberi-produkti

# 526
Taffta, благодаря! Flowers Cherry Blossom

От предоставената възможност за мен интерес представляваше MARU еликсирът, за жалост - вече не е в наличност. Но то май няма и много смисъл: заради добрата цена да се поръчват още четири неща, от които нужда лично аз нямам и няма да ползвам - така единственото, което ми трябва, ще ми струва 149 вместо 99 лв. В този смисъл - по-добре на редовна цена, само необходимото.

Но, да - за този, който харесва козметиката им, предложението е добро.
След последната кутия РУМИ на Кибрит аз съм малко разколебана - струва ми се, че формулата на нощния крем е променена, може да има някаква разлика в партидите, не знам; от дневния крем още имам, на лицето да нанасям не ми допада, ползвам го за ръце; лосиона отдавна изхвърлих; околоочният така си стои - за млада кожа сигурно би бил ок... Серумът за съвършена кожа е много приятен, но не прави нищо особено. Колкото до пяната - хубава, но харесвам повече други и ползвам тях. А тук имаше отзиви за капките за съвършена кожа и те не бяха ласкави...

Последна редакция: сб, 01 юни 2024, 11:35 от Cassius

# 527
Във фейсбук групите има постове за общи поръчки. Вариант е, ако си намерите другарче от вашият град.

# 528
  • Sofia
Някой, получил юнската кутия на Белбокс, би ли разкрил съдържанието?

# 529
Ето я. Снимката е от фб групата, не е моя.

# 530
Ето Белбокс, ще си ползвам всичко освен молива за устни. Не е моя цвят.

# 531
Bgbox дали някой я е взел?

# 532
Също от групата- BG Box:

Да кажа и тук, страхотна кутия просто!
Ако някой се разделя с крема за ръце и гривната, моля да ми пише. Вярвам, че ще се договорим.☺

# 533
  • Асеновград
И аз получих вчера белбокс и всичко ми хареса. Всъщност молива е цвят който според мен ще отива на всички, става страхотен омбре ефект с различни червила или олио за устни, дайте му шанс.
А за следващия месец пише че ще има продукт на anastasia пак!👌🏻☺

# 534
Отдавна не съм поръчвала кутии. Кога разкриваха продукти за следващия месец?
Още не съм пробвала спиралата. Някой ако е - да сподели мнение Simple Smile

# 535
Здравейте, някой дали получи ladybox? Отдавна не съм поръчвала, но си спомянм, че идваха първите дни от месеца, а още нямам известие, че е изпратена дори.

# 536
Не знам кое им е супер и на кутиите и на цените, и айде стига с тази очевидна реклама.

Едит: мнението преди моето вече е изтрито.

Последна редакция: чт, 06 юни 2024, 16:13 от Elunaria

# 537
Бг бокс за Юли. Голяма суша настана с кутиите, чудя й се. Сякаш в момента не ми трябват нито маски, нито део-кремове, но охлювените продукти са ми интересни и не ми предизвикват алергични реакции. Някой ползвал ли е маската?
Едит: имайки предвид, че продуктите в кутията ще са за над 100лв, а само маската и део-кремът са 92лв, предполагам, че останалите продукти няма да са особено впечатляващи.

Последна редакция: пн, 10 юни 2024, 15:05 от Elunaria

# 538
Бг бокс за Юли. Голяма суша настана с кутиите, чудя й се. Сякаш в момента не ми трябват нито маски, нито део-кремове, но охлювените продукти са ми интересни и не ми предизвикват алергични реакции. Някой ползвал ли е маската?
Едит: имайки предвид, че продуктите в кутията ще са за над 100лв, а само маската и део-кремът са 92лв, предполагам, че останалите продукти няма да са особено впечатляващи.

в сайта на bioline , ако се дебне има много добри попадения. Не съм ги пробвала , но май нямам желание. Поне засега имам и в повече неща и мисля да я пропусна. Чакам да видя дали няма да се появи нещо по-интересно...

# 539
Здравейте момичета .Искам да си поръчам лятна козметика .В момента гледам кутиите на good box.Според вас коя е с по добри продукти майската или лятната им?А кога излиза юнската кутия ?Благодаря ви предварително за отговора .Simple Smile)Сега погледнах и лятната кутия на кибрит и съвсем се обърках😵💫🤣

Последна редакция: вт, 11 юни 2024, 15:18 от Пламъче

Общи условия

Активация на акаунт