🎁Абонаментни кутии в България - Тема 30

• 76 430
  • 724
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте момичета .Искам да си поръчам лятна козметика .В момента гледам кутиите на good box.Според вас коя е с по добри продукти майската или лятната им?А кога излиза юнската кутия ?Благодаря ви предварително за отговора .Simple Smile)Сега погледнах и лятната кутия на кибрит и съвсем се обърках😵💫🤣
Pick n dazzle също имат лятна, ако трябва да ви объркам съвсем🤷🏻♀
You are worth it подсказаха, че съвсем скоро ще обявят също специално лятно оздание.
Аз не поръчах нито една лятна до сега, но чакам тази на you are с голяма надежда.

# 541
Здравейте момичета .Искам да си поръчам лятна козметика .В момента гледам кутиите на good box.Според вас коя е с по добри продукти майската или лятната им?А кога излиза юнската кутия ?Благодаря ви предварително за отговора .Simple Smile)Сега погледнах и лятната кутия на кибрит и съвсем се обърках😵💫🤣
Зависи какво Ви трябва, аз лично харесах повече тази за май на GoodBox (имам и двете)
В инстаграм бяха качили, че няма да има месечни за юни и юли❤️

# 542
Goodbox всяка година юни и юли нямат месечна кутия. Но огледайте всички кутии и си преценете, което ще ви влезне в употреба. Летни кутии за които се сещам са:
Безопасна красота- бяха 2 вида дори,не знам дали е налична.
Кибрит
ГБ- ясна
PickNDazzle - там може да си направите абонамент за 3 или 6месеца и сама да си избирате какви продукти да слагате в кутията си.https://www.pickndazzle.com/?referrerId=11546922 това е линк, ако решите да се регистрирате
Очаквам БГбокс, миналата година имаха
you are worth it и те края на месеца ще имат кутия...

# 543
Може за някого да е полезно:

(имейлът е дошъл в 23:44 ч. на 27-ми, тоест - би трябвало да е активен кодът поне до същото време тази вечер)

Последна редакция: пт, 28 юни 2024, 01:58 от Cassius

# 544
Преди години си бях поръчвала два-три пъти кутия с неща за маникюр и педикюр.
Мисля че се казваше Нейлбокс, но не съм сигурна. Дали съществуват още? Има ли друга кутия, която е свързана само с маникюр и педикюр?

Последна редакция: вт, 02 юли 2024, 18:13 от May_sea

# 545
Преди години си бях поръчвала два-три пъти кутия с неща за маникюр и педикюр.
Мисля че се казваше Нейлбокс, но не съм сигурна. Дали съществуват още? Има ли друга кутия, която е свързана само с маникюр и педикюр?
Няма ги вече Nail Box, и аз ги харесвах. Сега няма такава кутия. Elena Art обаче пуск мистериозни кутии отвреме навреме. Бях чела, че смята да са всеки месец. Аз си взех последната за педикюр, не беше лоша.
Цветенцата си ги добавих аз, лакът е много хубав неонов цвят.

# 546
Момичета, нещо много тихо тук. Идвам да оставя лятната You Are Worth It. Слънцезащита е страхотна, ползвам я от месец, беше подарък за абонати на My Mitomo Box.

# 547
  • София
Здравейте, момичета. Преди няколко години имах абонамент за кутия, но даже вече името не си спомням.

Сега се колебая между Pick n dazzle и You are worth it. Коя според вас е окей? Наистина не мога да реша.

# 548
Здравейте, момичета. Преди няколко години имах абонамент за кутия, но даже вече името не си спомням.

Сега се колебая между Pick n dazzle и You are worth it. Коя според вас е окей? Наистина не мога да реша.
Много зависи какво обичате да получавате в кутията. В Pick може да си избирате продуктите, You are има основно корейски продукти, аз я обожавам.

# 549
  • Бургас

Здравей. Pick n dazzle ми се струват малко обвързващи и този голям абонамент. You are worth it са на 2 месеца и не се затрупваш с козметика.
Ако харесваш повече гримове Bellebox е за теб. Кибрит, Goodbox и Bgbox също имат интересни предложения. Сега лятото в тях има едно и също, на есен ще са ми по-интересни Simple Smile

# 550
За мен в момента най-добрата кутия, с истинска козметика (такава, която не е създадена специално за дадената кутия и съответно да и е написана цена 200 лв за един крем) е You are worth it. Всичко останало са боклуци.

# 551
KPP бих добавила и Dr. Derm, но те не са на абонаментен принцип.

Някои издания на Кибрит също са добри попадения.

# 552
  • София
Благодаря! Засега се насочих към You are worth it. Simple Smile

# 553
И аз си взех лятната кутийка на You are worth it ..Страхотна е!😍Влюбих се в пяната на Yasumi.За първи път изпробвам продукт на марката и ми се струва ,че ще си направя редовен абонамент на кутийката.

Последна редакция: ср, 17 юли 2024, 23:48 от Пламъче

# 554
Лятната кутия на Good box  не си заслужава. Единственият хубав продукт е този на cocosolis. Кремъл за след слънце е отврат, ама истински отврат, силен, концентриран аромат, не попива, не се размазва, оставя бяла следа и най-важното - не хидратира. Толкова ме е яд, че се доверих и на почивката ми не взех друг продукт за след слънце.

Общи условия

Активация на акаунт