🎁Абонаментни кутии в България - Тема 30

• 73 634
  • 724
  •   1
Отговори
# 705
Понякога имат много хубави кутии, в последно време нищо не ми е харесало, лично на мен. Чакам да обявят част от продуктите за Септември.

# 706
  • Бургас
Bellebox е повече за декоративна козметика. За 2-3 кутии ще си съберете грижа за кожа ( серумчета, околоочни и др. кремове ), някой и друг лосион за тяло, моливи, спирали, грим продукти. Аз бях абонирана половин година, но прекъснах понеже не успявах да изразходя всичко и в един момент се затрупах.

# 707
  • Стара Загора
Здравейте! Не знам дали тук е мястото да си задам въпроса, но все пак ще пробвам. Попаднах на измама с кутия уж от sephora. Някой знае ли къде може да се докладват подобни неща? Киберсигурност?

Извън темата е, но из фейса имаше измами и със сайтове на Ритуалс, Дъглас и Кико.
За малко да се набутам с Ритуалс, но се усъмних..и с право..

# 708
Здравейте! Не знам дали тук е мястото да си задам въпроса, но все пак ще пробвам. Попаднах на измама с кутия уж от sephora. Някой знае ли къде може да се докладват подобни неща? Киберсигурност?

Извън темата е, но из фейса имаше измами и със сайтове на Ритуалс, Дъглас и Кико.
За малко да се набутам с Ритуалс, но се усъмних..и с право..

Точно тези и на мен постоянно ми излизат. Действат с фалшиви профили на уж доволни клиенти, качват снимки на продукти от нета или пинтерест и хората се връзват. Ще потърся начин да ги докладвам.

# 709
Не знам дали и да ги докладвате ще има смисъл... Колко му е да си направят нов профил. Тук като гледам всеки краде каквото иска и нищо не може да се направи, защото закона бил такъв или онакъв! Днеска гледах по НоваТВ за някаква психично болна, където тормози и заплаща някакви известни със смърт и то доста брутално! И никой не може да я спре! Ами срамота.... За пореден път се убеждавам, че трябва да стане нещо лошо, че тогава да се сетят...

Иначе за кутията на Белата, ако ще ви влезнат нещата в употреба си заслужат. Аз не ползвам грим и не я взимам, но често ми харесва неразкритите неща. Мисля, кутията на кибрит да взема. Поне от подсказките ми допада засега Simple Smile

# 710
  • В морето
За Кибрит - според мен ще е серумът на Yenges и някоя маска на Avant, че май скоро не са слагали маска никаква, предния път праймър беше от Avant. На кого са толкова "любими", както са написали на флаера и защо са обявени на такива високи цени, лично за мен остава загадка...

# 711
Вече стана ясно кои са продуктите. Парфюм на Авант, серум за скалп на Елфея и серум за лице на Yenges.

# 712
  • В морето
Интересно, това съм го пропуснала. Къде са обявени, къде ги обявяват, няма на сайта им...

# 713
Във Фейсбук.

# 714
Опитах се да харесам тоя тип покупки, на белбокс тоя месец не можеш да си продадаш за 5 лв даже олиото или сенките, явно доста печелят наистина от тия кутии, защото всеки вижда колко им е качеството на нещата.. как пък измислиха цена за кутия над 100 лв не знам, то е пълна измишльотина товя цялото. Предпочитам за годишна база да си купя 5 неща, но качествени и избрани за мен и кожата ми, отколкото такива лотарии, иначе ако имаше стойностни неща в тези кутии, супер..

# 715
Добре че отказах кутията на Белбокс за август.
Септември ще я взема заради палитрата на Денона. Ружът на Huda beauty и коректора на Джефри са страхотни.

Редактирам се: какво ще има в Белбокс

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 11:04 от DzhuliB

# 716
  • София
Добре че отказах кутията на Белбокс за август.
Септември ще я взема заради палитрата на Денона. Ружът на Huda beauty и коректора на Джефри са страхотни.

Ружът на Huda beauty и коректора на Джефри също ли ше са в кутията за септември?

# 717
Не им ли омръзна да блъскат тия кафяви палитри по кутиите? На мен със сигурност ми омръзна.

# 718
  • Пловдив
Сега отворих Good box. Лосионът мирише на тирамису твърде много за вкуса ми. Другите още не съм ги пробвала.

# 719
Сега отворих Good box. Лосионът мирише на тирамису твърде много за вкуса ми. Другите още не съм ги пробвала.
на усещане как е? Пробвахте ли го или само го подушихте?
Ще споделите ли мнение Simple Smile ?

Общи условия

Активация на акаунт