🎁Абонаментни кутии в България - Тема 30

• 76 308
  • 724
  •   1
Отговори
# 135
Ако нямате нужда от адвент календара мога да го взема , ако може да се смени персонализираното име , защото не успях да го поръчам , а мисля , че ще бъде добър подарък за класната.

Заради книгата (не конкретно включената в кутията, а заради това, че има книга)? Защо не ѝ вземете Лилиев? Или Вутимски? - има и красиви издания в последните години, с твърди корици. Или литература, каквато би ѝ харесало. Букетче фрезии. Или пролетни лалета в нежни цветове. Изискана кутия шоколад - малка кутия. И се получва нелош подарък за класната : ) Heart
Или се свържете с Charly Wilde, като обясните защо е важно, сигурна съм, че ще измислят нещо.

Момичета, как се справяте с полагането на лист-маските върху лицето? Моето е слабо и колкото и да се старая, все остават едни гънки, едни драперии, а нали трябва да е плътно прилегнала, иначе какъв е смисълът... Май ще мина само на кремо-/ пастообразни в бурканче, на по-плътен слой би трябвало да върши същата оклузивна работа като въпросните.

Благодаря Wink

# 136
Момичета, на Руми кутията заслужава ли си? Като цена ми е съвсем ок, но аз съм на 38 и продуктите ми се виждам за значително по-млада кожа. Сякаш не е съвсем за мен. Преди време бях ползвала някакъв серум на Руми от една кутия - ами 0 ефект имаше. И сега доста се колебая.

# 137
Др.Дерм са пуснали кутия също.Няма фа взема, защото продуктите са доста големи и още не съм изразходила предните.Само измивния гел не познавам от тази кутия.
https://www.cosmeticsbulgaria.com/product/celebrate-beauty-x-dr-derm-8-mart/

# 138
И аз бях взела един кибрит с някакъв серум на Руми за изравняване на тена. Ефект 0. За това пропуснах следващите и кутии. Взех специалната на ГБ. Каквото не в моето отива за майка ми.

# 139
Момичета, на Руми кутията заслужава ли си? Като цена ми е съвсем ок, но аз съм на 38 и продуктите ми се виждам за значително по-млада кожа. Сякаш не е съвсем за мен. Преди време бях ползвала някакъв серум на Руми от една кутия - ами 0 ефект имаше. И сега доста се колебая.
Кремовете на Руми от  последната 8 март кутия, а и предишната, са с много сериозни активи –пептиди, водорасли, бакучиол, облепиха и т.н., които са баш анти ейдж, макар че не знам какво Ви притеснява –38 годинишната кожа е много млада . На мен също капките не ми допаднаха , защото не повлияха едни петна, които не са много очевадни, но ме дразнят. Кремовете ги харесвам – леки са, но въпреки това хранят добре кожата, миризмата е натурална (на съставките). което също ми харесва.

# 140
Ще ме извинява въпросната Руми, но нейната кожа далеч не е в състоянието, което би ме убедило, че е велика разбирателка от козметика. Тази жена е фитнес инструктор. Какво и разбира главата от козметика, химия и биохимия? Би трябвало всички да са наясно, че съвсем други хора селектират съставките, тестват, произвеждат и сертифицират продуктите и. Тя само поръчва, промотира и продава. Силно вероятно е кремове със същия състав на същия производител, от който тя взема,  да ги има в кварталния супермаркет с друго име и цена 5 лв/брой. Така че нея и такива като нея ги заобикалям отдалеч.

# 141
Може просто да е наела лаборатория и прозиводство,технолози и химици, а само името да е нейно участие:

# 142
А тя някъде казала ли е, че е химик, и че сама произвежда козметиката си? Че то е пълно с имена, пляснати върху какво ли не, и очевидно нямат нищо общо с производството.
Но дори неразбиращи, нищо не пречи да изискват продуктите им да имат определен ефект, определен аромат и тн.

И извинявай, но за жена, която вече е почти на 50г, си изглежда много добре.

# 143
Има добри познания за натуралната козметика и честно казано,не чакам чудеса.Особено пък за по-зряла кожа си трябва тежка артилерия.
Моя прителка,която много време ползваше Руми козметика и ми я хвали..какво да ви кажа, лицето й беше цялото в бръчки и едно такова изморено.
Конкретно за Руми,любопитна съм,но нямам кой знае какви очаквания за продуктите й. Купих си и двете й кутии,което означава,че ще получа много богато впечатление и на есен вече ще мога категорично да кажа кое става и кое не си заслужава.

Пише ли къде са произведени продуктите? Ако не е българска лаборатория,то навярно са нещо китайско,но с тези цени,надявам се,да не съм права за китайските боклучета правени от 10 годишни из някое мазе.

# 144
Ще ме извинява въпросната Руми, но нейната кожа далеч не е в състоянието, което би ме убедило, че е велика разбирателка от козметика. Тази жена е фитнес инструктор. Какво и разбира главата от козметика, химия и биохимия? Би трябвало всички да са наясно, че съвсем други хора селектират съставките, тестват, произвеждат и сертифицират продуктите и. Тя само поръчва, промотира и продава. Силно вероятно е кремове със същия състав на същия производител, от който тя взема,  да ги има в кварталния супермаркет с друго име и цена 5 лв/брой. Така че нея и такива като нея ги заобикалям отдалеч.

Ох, благодаря! Някой да го каже! Аман вече от инфлуенсъри, които правят козметика!

# 145
Аман от свръх рекламирани в нета бг козметики. Бих заложила на кутията на Др Дерм. Нямаше да е лошо да пуснат и една на Колагена. Ама Кибрит почнаха да злоупотребяват с ала-бала марки, и родни и чуждестранни.

# 146
  • В морето
Интересна е дискусията за родните БГ марки и по този повод може ли да споделите впечатления за Shimani и Crozia.

И аз им се канех много на специалните кутии - и накрая разочарование, всъщност поръчах една Руми, но с едно затворено око тъй да се каже Simple Smile Имам едно наум там, и на мен взе вече да ми се повдига от свръх реклами и набиване на едно и също, а аз се абонирах за нюзлетъра й, всяка седмица едни и същи хвалби, но най-много ме дразни това, че всичките й писания са пълни със стилистични и граматични грешки, и правописни не липсват, но са по-редки. Твърде разговорен език се ползва с много паразитни думи, което само разваля езика ни.

А от Розовата се отказах, не си заслужава за някой като мен вече позатрупан с козметика, а тази на GoodBox наистина пълен майтап... Толкова се надявах на нещо интересно и ново за тестване или поне на по-сериозни марки, а то едно и също едно и също едно и също (цитирам една дама от една от предишните теми, че много ми допадна това определение)
Може би ще взема да пробвам Dr. Derm, тази козметика не ми е позната, а само добри отзиви по форумите за нея.
Като гледах стари издания от миналите години за празници - такива хубави неща е имало, и как да не ме е яд, че нищо от тях не съм пробвала, а сега само измислени такива.

# 147
Др.Дерм са пуснали кутия също.Няма фа взема, защото продуктите са доста големи и още не съм изразходила предните.Само измивния гел не познавам от тази кутия.
https://www.cosmeticsbulgaria.com/product/celebrate-beauty-x-dr-derm-8-mart/
Китията много ми харесва, аз харесвам почти всичко на Д-р. Дерм, което съм пробвала.
В кутията няма измивен гел, това е есенция последна стъпка в почистването. На мен тя ми е интересна. Преди време имаше един лосион на Phytocode в БгБокс, ако го помните, точно със същото предназначение. В началото бях много скептична към него, но толкова го харесах, че доста опаковки си взех. Усещането не е на почистващ продукт, а по- скоро на корейска есенция- нежен и грижовен. Очаквам същото от тази есенция или поне се надявам.
Серумът с морски перли също ми е много любим- не е гелест и лепкав, а лек и приятен, дава едно перлено сияние на кожата. Околоочният е най- най- любимият крем на майка ми. Магнет крема не съм ползвала, но нощната маска от същата серия беше много хубава.
Общо взето кутията ми се струва супер на мен.
А колкото до големите опаковки съм напълно съгласна! Изобщо не обичам гигантски опаковки, защото бързо ми писват продуктите.

# 148
О, нещо съм недочела явно.
Магнет кремът е супер, макар лифтинг май повече ми хареса.
Иначе съм “за” големите опаковки, особено тези са страхотни с тези помпички.

# 149
Не знам защо си мислите, че Руми Илиева ви ги бърка и създава кремовете или серумите.... Естествено, че си има специалисти,които са учили и знаят кое как да направят. Тя е дала името си. Вие като отидете в един магазин, не си мислете,че собственика е произвел всичко сам. Така е и тук...Може да има някакво участие, но няма знанията/образованието за да ги прави. Може да е вложила средства за закупуване на апаратура, сертификати, помещение, може да даа заплати и плаща осигуровки... Но тя не ги създава. Относно външния й вид не смятам , че има общо с козметиката й, това си е до голяма степен и до ген и какви процедури прави..
Ако видите жената, която е създала голямата марка COLLAGENA , разработила различни формули за какво ли не, създава продукти за няколко бранда... Та тази жена не е по различна от др жени на тази възраст, времето и годините й се виждат на лицето, но нейната цел не е да се изпъне , като платно, а да създава работещи продукти за другите жени
Както е бранда на Гала от "на кафе"... Естествено, че Гала не ходи след предаването да ги прави.... или Светлана Гущерова, където има нощници, тя не ги шие, просто казва какво иска и др хора го правят...
Инфлуенсърите ги ползват, защото имат много фенове и ще се види продукта, аз където имам 50 приятеля и да ви разкажа за нещо, едва ли някой ще си го вземе ...

Общи условия

Активация на акаунт