🎁Абонаментни кутии в България - Тема 30

• 76 439
  • 724
  •   1
Отговори
# 210
Аз се чудя за гб

# 211
Чаках кутията на Руми не съм пробвала тези продукти, но ми се видя скъпа, цената заслужава ли си и често ли излиза  Руми кутия? Трябва само слънцезащитен, който няма. С всичко друго съм залята още от Коледа.
Какъв е срока им на годност?

# 212
  • Пловдив
Гудбокса, трети месец поред крем за лице 🙄 креативността нещо ми се губи на тия кутии.
Май този месец ще наблегна на други глезотии.

# 213
Чаках кутията на Руми не съм пробвала тези продукти, но ми се видя скъпа, цената заслужава ли си и често ли излиза  Руми кутия? Трябва само слънцезащитен, който няма. С всичко друго съм залята още от Коледа.
Какъв е срока им на годност?

Скъпа? Видя ли цените в сайта й?
Скоро едва ли ще има пак кутия само с нейни продукти, и на такава достъпна цена. Срокът е до 02.26.

# 214
Изобщо не е скъпа и за мен си заслужава и то много ,то ако разделиш сумата на 4 те продукта цената на един е смешна ,за тези пари само Арома ще си взема от ДМ ...да не говорим за пяната за лице ...цената е супер!

# 215
Крема за лице в кутията на Руми е без слънцезащита или има фактор?

# 216
Ако някой иска да си купи бизнес, явно се продава. Joy
https://www.kpd.bg/bg/offers/offer-36402.html

Много ми е странна тази работа, и очаквам, че кутийките им ще изчезнат, или променят философията си и качеството.

# 217
  • София
Нели беше писала за това на страницата си. Продава всичко, включително и фейсбук страницата. Много тъжно, защото и аз мисля, че няма изобщо да е същото без нея, но кой знае. Не само за кутиите, а цялата идея. Ще видим какво ще стане. Надявах се да се откаже от тази идея, но по-важното е да е щастлива и спокойна на първо място.

# 218
E да,нейното щастие е да продаде един бизнес и да прибере едни пари.
Ако толкова много я интересуваше да прокламира чиста козметика,да помага на жените,да е част от една общност с общи интереси,нямаше да си продава бизнеса още на 3-тата година.
Разработила го е с идеята, в кратки срокове да направи големи пари.

От темата знам за кутиите и тяхното съдържание. На мен 320 000 ми се виждат много за една "фейбук група" и налични 1000 тубички за 50 000 лв.
Реално погледнато това предлага.

# 219
Честно казано не знам нищо за личният й живот и положението в момента, но първата ми мисъл беше, че ако вярвам в една идея или кауза, и искам да я разпространя, за да помагам, или информирам, няма да я продам на някой, който кой знае какво ще направи с нея.

# 220
  • София
Всеки решава кои приоритети са му по-важни.  Аз също бих избрала детето си, колкото и да ми е на сърце някоя кауза. Така че я разбирам и подкрепям. Истината е, че човек каквото и да направи, винаги ще има кой да му каже, че не става за нищо. Но не е в това въпросът.
По темата - надявам се пак да има подобни кутии, особено с Medavita, марка, която доста харесвам, но не мога да си позволя често на редовна цена.

# 221
Много хора имат деца, но не си продават бизнесите поради тази причина. Реално винаги можеш да се отдръпнеш, да не си толкова активна, да наемеш хора, които да работят с теб и да помагат. Хиляди варианти съществуват.

# 222
  • София
Може би не сте чели поста ѝ. Тя ще си се занимава с бизнес, но с другия, който вероятно повече ѝ харесва и няма общо с козметика. А едва ли ще спре и да помага на всички жени, които ѝ пишат на лично с проблеми около това, за което основно беше създадена групата. Както и да е. Дс спрем да я обсъждаме и да ѝ пожелаем късмет, както и на нас - с подобни на нейната кутии.

# 223
Значи предположението ми,че е търсила бързи пари е вероятно вярно,щом има друг бизнес,който предпочита/по-важен й е пред кутиите.
Много се съмнявам,че ще продължава да пише и помага на хората.Защо да го прави,ако това не й носи пари?

# 224
И на мен ми излезна, че си продава бизнеса. Знам, че не е за първи път и може би няма да е за последен. Срещала съм доста истории, че много защитава момичета и на много е помогнала. Което е най-важното, но защо се отказва не разбирам. Това което беше писала за приходите, не би следвало да се откаже от такава печалба, което ме съмнява, че от сайта и от кутиите си ги докарва, но знае ли се. От партитата претендираше, че не оставали пари за нея, а е обявена сума, която не е малка. Ама всеки си шета на акъла. И без това групата е доста далеч от това, което тя е започнала... На моменти се питат какви ли не неща, неща които нямат никаква връзка. Или пускат някакви постове да им се подиграват..
В началото като влезнах беше интересна и полезна, сега ми е сбирка на всякакви хора, където се жалват, защото другаде няма къде..

Общи условия

Активация на акаунт