Майски бебета 2024г. - Тема 7

• 32 662
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
Аз имам следния въпрос.
Пия комбинирани витамини, Феро Фолгама и пръскам спрейове Д и Б12. От около седмица почти всяка нощ се будя с крампи в прасците. Явно Магнизий… нямам контракции.
Мога ли да добавя към останалите витамини и дали е ок да си купя гел за мазане?

Живея в Чужбина и тук минава време докато ми се отговори, а прегледите са по-рядко. Феро Фолгамата и спрейовете са ми назначавани в България поради резултатите от кръвните изследвания. Тук много не се вълнуват от тези неща….

# 241
Може да добавиш магнезий, аз точно заради крамолите го почнах в началото. Даже сега питах на ЖК дали пак мига да добавя 1 хапче, защото от Коринфара нямам контракции, но крампи да 😅. Точно и мен ме събудиха, на мен лично магнезиевото олио не ми помогна.

# 242
Аз си открих пигменти петна по носа засега са малки,но......

# 243
Момичета аз си мислих,че в бг е скъпо раждането на частно,а тука в Београд ми искат 10 бона 😃😃😃Само за секциото лолл

# 244
Благодаря ти за отговора.

А иначе как си мазала олиото? Веднъж? По кое време? Може би ще опитам с това първо, а след това ще видя за хапчета.

Може да добавиш магнезий, аз точно заради крамолите го почнах в началото. Даже сега питах на ЖК дали пак мига да добавя 1 хапче, защото от Коринфара нямам контракции, но крампи да 😅. Точно и мен ме събудиха, на мен лично магнезиевото олио не ми помогна.

# 245
Ехаааа, Мимс, само за петролни магнати при вас. Ти към България ли се насочи?

Mimi9999 И при мен потъмняха наличните, хирмонално е, четох че изчезвали с времето.

# 246
Аз съм с лунички и миналата бременност,лятото станах като петниста хиена 😜 ама после си изчезнаха.

# 247
На мен пък е започнала да ми се появява линията на корема Grinning Моя мъж ме оглежда и каза,че имам някаква бледа линия от пъпа до долу

# 248
И аз мислех, че е започнала, но се оказа, че е отпечатък от ръба на пижамата ми, слава Богу 😂

# 249
И аз имах няколко само на носа, а не съм склонна към лунички 😀. Но моите не изчезнаха съвсем, мисля след тази бременност да ползвам някакъв крем за премахване.  Линията дори и да се появи към 6тия месец изчезва, не е нещо перманентно като стриите. Вчера си премерих корема, наистина е станал огромен, пораснал е с 30см, на снимки изглежда като предният път 3 седмици преди да родя 😨
MisS_Sunshine_, може би 2 пъти на ден, но ме отпусна крампата напълно чак на 3тия ден. Веднага щях да си пия магнезия, ако не трябваше да се внимава с неговия прием при прием на коринфар. Но при теб може и да помогне. 🤗

# 250
  • София
Аз нямам линия, нито пигментни петна. И коластра не ми е тръгнала, но четох, че не е задължително. И корема ми не е много голям. С широки дрехи не личи, че съм бременна. Звучи странно, но винаги съм искала да имам голям корем като забременея. Smiley

# 251
Ехаааа, Мимс, само за петролни магнати при вас. Ти към България ли се насочи?

Mimi9999 И при мен потъмняха наличните, хирмонално е, четох че изчезвали с времето.

Ама да,направо за патрони ,кви са тия цени не знам в тоз Београд.
Още  не сме решили окончателно,но тука ,където живея съм го изключила тотално вече.Ще го помислим добре иначе.В Токуда за 4000 лв е лукс и отношение на ниво,те тука ми искат 5000 евро,кво е тва чудо не знам.Аз не съм се следяла в Београд иначе,предполагам там нещата са доста на ниво също ,не живея в столицата,но цените са им до небето ,ако е частно .Имам време още малко да подредя нещата ,документите ,вярвам ще се нареди всичко,както си трябва.Аз се оказах и с добавъчна плацента,имам отделен лоб на плацентата,полип,ерозио и какво ли не още.В крайна сметка е важно накрая да си гушна бебка живи и здрави и да си я приберем у дома . На всички това желая-щастлив финал .Понякога е по-труден пътят да имаш дете ,но човек трябва да е силен и позитивен
Закрепиха ни иначе.

# 252
Абсурдно е как уж най-естествената функция на жената, се е превърнала в страшен бизнес навсякъде. Но съм сигурна, че ще намериш най-добрата опция. Важното е, че сега сте по-добре и ти си малко по-спокойна! Simple Smile

На мен честно казано безпроблемните и леки бременности вече ми звучат като мит, но пък искрено се радвам на късметлийките! 😊 

Иначе и моят корем вече расте на пълни обороти. Даже вчера една жена ми отстъпи място в градския транспорт за първи път, много е странно чувството. 😁 През втория триместър обаче, гърдите ми изобщо не са мръднали, даже са доста по-меки от преди, и коластра също все още нямам. При вас как е? И някоя мама с повече опит може ли да препоръча сутиени/нощници за кърмене, че ми се иска по-нататък да купя някакви за болницата, но нямам представа какви.

# 253
И моите гърди така, даже не мисля, че са пораснали много. Само зърната ми почват да потъмняват, което преди не забелязвах. Нямам коластра, но четох, че ни и задължително да имаш и не е индикация на нищо.
За сутиени за кърмене ми препоръча приятелка тези от Н&M

Абсурдно е как уж най-естествената функция на жената, се е превърнала в страшен бизнес навсякъде. Но съм сигурна, че ще намериш най-добрата опция. Важното е, че сега сте по-добре и ти си малко по-спокойна! Simple Smile

На мен честно казано безпроблемните и леки бременности вече ми звучат като мит, но пък искрено се радвам на късметлийките! 😊 

Иначе и моят корем вече расте на пълни обороти. Даже вчера една жена ми отстъпи място в градския транспорт за първи път, много е странно чувството. 😁 През втория триместър обаче, гърдите ми изобщо не са мръднали, даже са доста по-меки от преди, и коластра също все още нямам. При вас как е? И някоя мама с повече опит може ли да препоръча сутиени/нощници за кърмене, че ми се иска по-нататък да купя някакви за болницата, но нямам представа какви.

# 254
Моите гърди са станали огромни... не стига, че са големи по принцип, а сега са ужасни. Корема и той е почнал бая да се увеличава, днес в един магазин като се видях в профил ииии мечка. Доплака ми се. Гледаш бюст огромен, корем и той, моите килца и те отгоре.. тюлен истински.

Аз също май нямам коластра, въпреки че една сутрин имах една ивичка засъхнала под едното зърно и предполагам, че е било от това.

Общи условия

Активация на акаунт