Отговори
# 2 100
Чакам Магни с дънки? Heart

# 2 101
Японски поздрави, дами. Да ви кажа няма какво да ви пусна като папарашки снимки много.
Токио ми хареса. Много самобитен мегаполис. Предпочитам пред американските сякаш.
Преди 2 дена се предадох и с пристигането в Киото си взех обувки. Добре че го направих, днес ни удави!

Стилът на ясничко е много японски, дълги, широки дрехи. Има много естествен лен. Но не видях никой облечен стилно. Най-добре изглеждащите бяха в кимона за обиколките по храмовете. Може да се вземе и под наем.
В Токио има всичко от всички марки. Големи магазини.

# 2 102
Marietta, много хубави снимки. И всичко останало харесах, няма да изброявам.
Магни, дънките на Uniqlo с ризата на лебеди набързо. Не съм решила още, май…

Последна редакция: вт, 05 мар 2024, 16:22 от G&B

# 2 103
Аз и теб те чакам.

# 2 104
АААА, мен забрави! Върнах ги с радост веднага на другия ден. Дънковата рокля ми е дошла още от предната седмица, седи си тук до бюрото и даже у нас не съм я занесла....сега гледам на сайта срок за връщане 14 дни, дано не са минали!
G&B според мен стои прекрасно цялата комбинация, решавай се.

# 2 105
G&B, дънките на Rifle (ако не бъркам марката) много повече ми харесаха и като цвят, и как ти стоят.

Elanor, страхотен маникюр, цвета е ❤️

Змия, готина тениска

Радвам се, че ви допада избора ми, да видим как ще е реално, ще покажа

Днес и снимката ми не стана, да се бях селфнала сама 😃
Скрит текст:

# 2 106
Al, Lee бяха другите. Тези ги взех с 70% off и май ще ги оставя. Ще ги разходя в Стокхолм след десетина дни.
В неделя снимах Алберт Бридж,  построен през 1863 за феновете на мъгливия Лондон.

И една за Магни от градината преди 5мин.

Ani, подарих My way на приятелката на големия. Другият ще отиде при приятелка за 8-ми март. Пиши ми кой Том Форд харесваш. Мога да ти взема с отстъпка, ако се прибираме тази година.

Последна редакция: вт, 05 мар 2024, 16:55 от G&B

# 2 107
Моста е ❤️😎

# 2 108
G&B, остави ги! За мен ти стоят чудесно.
Момичета, не знам какво очаквате от дънки като визия. Аз ги харесвам на всякакъв вид дупета. И много зависи с какво са комбинирани. С маратонки мога да съм гаврош, със стилето секси, с елегантна обувка и риза - стилно.
Офиса превърнах в пробна за 10 минути и цялото женско ято се домъкна да гледа. Добър е размера, само правите в кръста ми хлопат, но аз дънки с висока талия да са точни, не съм открила до сега. По широките са ми една идея малко по-широки, но колежката каза така се носят. И аз се съгласявам. По важно ми е, че са удобни, меки и моите цветове. Върху мен не знам кога и кой ще ме снима. Мими ❤ ще почакаш.

Скрит текст:

Мариета, а храната как ти се стори? Аууу иглики ли виждам? Много мило, че си се сетила за нашето общо хоби Heart
Ветрена, хубаво е че се появи, за алергията от гел лак съжалявам. Не мисля, че можеш нещо да направиш. Няма щадящи системи - основата е една и по-добре не рискувай отново. Hug

# 2 109
  • София
Айде, прободоха ми челцето днес! Blush Това ми е 8-мо мартенският подарък от мен за мен. Ботокс на гневна бръчка.
Скрит текст:
Добре, че тази седмица съм късна смяна (канадска)+ home office, та съм свободна всеки ден предобед до 15ч.
Сутринта отидох на фитнес първо, че гостито при мама, докарва различен резултат на кантара. Не в моя полза, обаче...Weary После, в най-смотаният си и чорлав вид, директно от фитнеса се изстрелях да ме правят хубавица! Сигурно съм ги изплашила хубавите докторки там. Хи-хи!
Казаха, след 2 седмици да ида да ме видят отново. Но, да не очаквам чудеса от първото бодене. Препоръчаха ми след 4-5 месеца пак.

Клеми, личи, че си изкарала хубаво в Лондон! И аз го харесвам този град! Само, че и двата пъти, като ходихме ползвахме 24ч турове на sightseeing бусовете. Разказват ти, слушаш гледаш от високо, слизаш и се качваш - където си поискаш и набелязваш локации за пеша за следващият ден.

Еланор, прекрасен маникюр, за домашно правен. Много добре се е получил този и цветът е много изискан!
Магни и ти си спец! Heart Eyes
Имам и аз половин салон у нас. Още си правя педикюра сама в къщи. За ръцете, държа да е в салон.

# 2 110
Не знам какво точно очаквам от дънките, но все съм в търсене на съвършенната кройка 😃
Имам едни широки, удобни, като ги обуя и ММ пита "Абе нямаше ли едни други дънки дето са ...." и такива с които чувам "Супер си с тея дънки"
Та така

Последна редакция: вт, 05 мар 2024, 16:44 от Al Georgieva

# 2 111
G&B мостът е разкош! Завиждам за Стокхолм....прекрасен град. Тамън вчера си говорехме с мъжа ми да направим един уикенд до там, много ни липсва. Преди имахме приятели, които живееха там, та успяха да ни разведат из най хубавите места, включително с яхтичка до съседните острови. Те пък каква прелест са...! Най смешното беше скачам аз през нощта и викам божеее то съмнало, трябва да ставаме да почваме обиколките, а то братче 3 часа през нощта! Joy
От дънките аз нищо не очаквам, на дебели бутове дънки не стоят добре! Flushed
ПП Забравих да пиша Ал направо чудесна днес. Оф хич не ми се ходи сега на тоя пилинг, така да мразя козметични процедури, бяса ме хваща. Копче ботокса боля ли ?

Последна редакция: вт, 05 мар 2024, 16:46 от mimi.7299

# 2 112
Мими, за нас рокли и панталони 🙂

Пробвах днес една красива лятна от вискоза, но талията ми идва високо, пет-шест пръста над талията и шева ме дразни
редактирам - не мога да кача линк към роклята на Марко Поло, в миди дрес е, ето я
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 05 мар 2024, 17:15 от Al Georgieva

# 2 113
  • Бургас

И от мен една лондонска витрина, ама от преди две години.
Ал, линка зарежда заглавната страница на сайта. Много си хубава с днешната визия, пък нищо, че не си доволна от фотографа.

# 2 114
Мими, за нас рокли и панталони 🙂

На теб и дънки ти стоят, ти си слаба!
Искам тоя комплект на Патриция Пепе! Ама оригинални, не от Модиво!

Общи условия

Активация на акаунт