"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 63

• 49 829
  • 815
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, момичета! Трябваше да ми дойде на 11.03 или 12.03, но все още чакам. Цикълът ми е с продължителност 28 дни и сме правили опити по време на овулация (не съм я доказвала с тест). Правих тест на 28 ден, т.е. в деня на предполагаемото идване на цикъла, но беше отрицателен (не беше с първа сутрешна урина). Цикълът ми е редовен и не пропуска месец. Болят ме гърдите от много време, може би от поне 10 дни. Ако днес не ми дойде, мисля утре да направя пак тест с първа урина. Какво е нашето мнение, възможно ли е да съм бременна, въпреки че първият тест беше отрицателен?

# 271
Здравейте, момичета! Трябваше да ми дойде на 11.03 или 12.03, но все още чакам. Цикълът ми е с продължителност 28 дни и сме правили опити по време на овулация (не съм я доказвала с тест). Правих тест на 28 ден, т.е. в деня на предполагаемото идване на цикъла, но беше отрицателен (не беше с първа сутрешна урина). Цикълът ми е редовен и не пропуска месец. Болят ме гърдите от много време, може би от поне 10 дни. Ако днес не ми дойде, мисля утре да направя пак тест с първа урина. Какво е нашето мнение, възможно ли е да съм бременна, въпреки че първият тест беше отрицателен?

Направете ЧХГ и ще разберете. Аз направих на 3ти ден след закъснение и беше 89mIU/ml (положителен).
Най сигурен ви е този начин за в момента. На sure check с първата урина правих два пъти и само бледа втора черта. С ЧХГ няма да имате съмнение.

# 272
Цъкала преди ми беше на 28 дни
Сега варира 30-32-33
Днес ми е 31 ден
Искам да попитам според вас теста положителен  ли е единият е направен е вчера а шуар чекът днес 1 ден преди предполагаемия цикъл
Дали да не направя кръвен и или да изчакам още 2-3 за нов тест
Имам болки в гърдите спрях ме де не е биохимична бременност тъй като преди време преминах през една такава
Благодаря ви

# 273
Помощ, вие виждате ли нещо? Сниман е на 2-3 мин вчера, и днес направих нов с цел да се види повече ако има нещо, но тя е още по нищожна и от вчера… ако има бременност не трябва ли да е по забележима днес Sad тестът от снимката е правен на 25 ден, с 12 дни с повишена температура 37. По принцип съм с нередовен цикъл от 26 до към 33 дни.

# 274
Помощ, вие виждате ли нещо? Сниман е на 2-3 мин вчера, и днес направих нов с цел да се види повече ако има нещо, но тя е още по нищожна и от вчера… ако има бременност не трябва ли да е по забележима днес Sad тестът от снимката е правен на 25 ден, с 12 дни с повишена температура 37. По принцип съм с нередовен цикъл от 26 до към 33 дни.
Или направете кръвен или изчакайте още малко.
Аз лично имах една идея по ярки тестове от този ,но се оказа биохимична, ден преди да ми дойде моят тест беше като вашият.
Стискам палци ! 🍀

# 275
Сега варира 30-32-33
Днес ми е 31 ден
Искам да попитам според вас теста положителен  ли е единият е направен е вчера а шуар чекът днес 1 ден преди предполагаемия цикъл
Имам болки в гърдите спрях ме де не е биохимична бременност тъй като преди време преминах през една такава
Благодаря ви

Аз виждам бледа втора черта.

# 276
Аз лично имах една идея по ярки тестове от този ,но се оказа биохимична, ден преди да ми дойде моят тест беше като вашият.
Стискам палци ! 🍀

Благодаря, мен точно това ме притеснява тъй като днес не е такава, даже си го смятам за отрицателен..

# 277
Стискам палци ! 🍀

Благодаря, мен точно това ме притеснява тъй като днес не е такава, даже си го смятам за отрицателен..

Sunflower737, аз за съжаление не виждам втора чертичка. Изчакай още малко и направи пак. Успех!

# 278
Сега варира 30-32-33
Днес ми е 31 ден
Благодаря ви

Аз виждам бледа втора черта.
Благодаря дано всичко е наред

# 279
Здравейте! Последната ми менструация беше на 14.02.24 г. Цикълът ми обикновено е на 26-27 дни. Правих тестове за овулация от 9 до 17 ден на цикъла и нямаше нито един положителен. Не протектиран полов акт имахме на 3 и на 9 март. На 5 март усетих засилена цервикална слуз. Към момента менструацията ми все още не е дошла. Правих тест-отрицателен. Според вас възможно ли е да съм била с толкова късна овулация?

# 280
  • София
Има месеци и без овулация, не е задължително да е имало такава.

# 281
Може би и заради това закъснява.

Има месеци и без овулация, не е задължително да е имало такава.

# 282
Здравейте момичета! Много съм притеснена.
Днес ми е 11 ден на закъснение,бях на преглед в сряда (8ден закъснение) АГ не видя нищо и ще ходя другата седмица. ЧХГ се покачва двойно.
Днес имах еднократно тъмно кафяво зацапване. Според вас нормално ли е или има проблем 🥹

# 283
Здравейте аз съм в 8+3 г.с.вчера ми взеха цитонамазка и днес още имам спазми в корема.Нормално ли е това

# 284
#Titito33 - при чхг над 1000-1500 може да се види с добра апаратура на ехографа. Щом се удвоява е добър знак .
#Янинка - Да, затова не е ок да позволявате да ви взимат, особено толкова ранна седмица. Пийте ношпа да облекчите спазмите .
Здравейте аз съм в 8+3 г.с.вчера ми взеха цитонамазка и днес още имам спазми в корема.Нормално ли е това

Общи условия

Активация на акаунт