В момента чета....88

• 48 616
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
Ееее, много сте лоши с тая Свиня значи, няма я в ел вариант, а до хартиен нямам достъп

# 376
Жаки, задължително си ги купи.
Заслужават си.

# 377
Джаки май е в чужбина. Аз поръчвам от време на време от един сайт и за седмица идват. Само че преди "Годината на свинята" трябва да се прочетат "Кървавата годеница" и "Пурпурна мрежа" в този ред. Води се поредица, макар случаите да са отделно.

# 378
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Момичета трябва да спра да чета темата, че картата ми започна много да страда.
Тази "Година на свинята" изглежда много интересна кримка, а тъй като от много време не ми
е попадало нещо наистина качествено в кримките, което да ме държи будна по цели нощи
ще я поръчам. Явно е трилогия, но ще се чете отзад-напред Joy.

# 379
Тази трилогия е препоръчително да се чете подред, доста пъти го писахме. Ако така или иначе ще я прочетете, не виждам смисъл да започнете от последната и да си отнемете удоволствието да проследите връзките между героите.

Последна редакция: пн, 26 фев 2024, 18:54 от Морско_момиче

# 380
Да, започни от първата "Кървавата годеница", защото макар и отделни случаи, героите са едни и няма да разбереш, тяхната история отпреди.

# 381
"Лейла" - Колийн Хувър
И съм,, ехаааа", а не съм почитателка на книги с призраци и паранормално, но тази ми хареса. Чела съм няколко книги на авторката, " Верити" също много ме грабна, нямах търпение да я прочета,пък уж и ужаси не обичам...

# 382
  • в сърцето на един мъж...
Прочетох "Без страх", осмата книга за Ди Ди Уорън. Много ми хареса, изключително интересна, напрегната и неочаквана.
Една книга напред съм, но "Без страх" е единствената, която не ми хареса. Отвратителна героиня.

Приключих "Твоят последен ден" и който иска ала Крис Картър, да напада. Много разочароващо, че няма издадена друга книга, а е трилогия.

Коя от двете? Аделин или Шана? Защото Ди Ди е готина Simple Smile Не знам, на мен до сега всичко ми харесва. Чисто професионално ми беше интересен факта, че Аделин не изпитва болка и естествено начина, по който се справя със сестра си.
"Твоят последен ден" на кого е и какви са другите книги? Електронна ли си я чела или на хартия?

# 383
"Твоят последен ден" на кого е и какви са другите книги? Електронна ли си я чела или на хартия?
Сложен въпрос ми задаваш, дори не помня да е имало Шана. Бегло, но дори и Ди Ди беше дразнеща - тя не пиела лекарства ... Хубавото е, че следващата беше на ниво отново, но тази сякаш не беше писана от Лиса Гарднър.
"Твоят ..." е на Даниел Коул. Електронна на български, но следващите две ще чета на английски. Още недоумявам защо не са издадени, а то си свършва малко като в нивата.

# 384
  • в сърцето на един мъж...
Шана беше сестра й в затвора, на главната героиня. Е нали е мъжкарка, нормално да не пие лекарства Simple Smile Но като цяло на мен ми хареса Simple Smile

Последна редакция: пн, 26 фев 2024, 22:51 от Geia

# 385
  • София
Прочетох "Стълба към небето". За съжаление не ме грабна така, както повечето от вас. Ще и дам оценка 3/5. Не знам, сигурно има и такива хора, но просто не ми е достоверно
Скрит текст:
да гледаш детето си да умира, да можеш да го спасиш и да не го направиш. Изключително странно ми беше и набеждаването в педофилство. 
Още в началото се разбира накъде духа вятъра и как ще се развие историята ( поне според мен). Също така и финалът не ми допадна, Морис го изкараха егати наивникът, а бе очаквах повече.
 Фуриите повече ми хареса.
Продължавам с "Да оцелееш като родител " 3 част.

# 386
Абсолютно достоверно е описан характера на повечето гейове и някои хора в "Стълба към небето "И през трупове ще минат, но те ще постигнат своето, с лъжи, манипулации,доноси и всякакви отвратителни действия, а в книгата и до убийство се стига.
Книгата показва, най- вече, на какво е готов един такъв човек, да постигне целите си.
Такива хора и в реала има.

# 387
Започнах "Светлината, която не виждаме" миналата седмица, но някак не ме увлича и съм я сложила на пауза. Вместо това пък започнах "Екзекуторът" на Крис Картър и отметнах 30% за нула време. Ще му стана и аз голям фен на този човек 😄

# 388
  • София
Какво значи достоверно е описан характера на гейовете? Тук пък въобще, ама въобще не съм съгласна. Имам близки хомосексуалисти в обкръжението си и никой дори малко не се доближава до някой от образите в романа. Не казвам, че няма и такива, ама едва ли не да се обобщава, че всички са такива...
А най-вече не ми беше достоверно да се хване на такова елементарно провокиране в края на книгата. И продължавам да не мога да поврявам, че някой би
Скрит текст:
убил собственото си дете, ако не е психично болен, а тук случаят не е такъв.
Бих казала, че авторът е предобрил манджата, ако мога така да се изразя. И не виждам смисъл някой да се опитва да ме убеждава в противното, както и аз не го правя. Това си е моята гледна точка.

Последна редакция: вт, 27 фев 2024, 08:51 от sea.sea

# 389
  • София
И на мен не ми беше убедително, сори. Въпреки че сигурно има такива хора, не знам за психично заболяване, но... Всъщност има доста случаи на родители убили децата си, та не знам. Но и на мен фуриите повече ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт