В момента чета....88

• 48 614
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Приключих "Последното, което ми каза" от Лора Дейв. Четеше се лесно, гладко, с много добро темпо на сюжета и бях много ентусиазирана ... до последните 30-40 страници, когато осъзнах какъв ще е финалът. Не харесах това авторово решение въпреки цялото старание на Дейв да ме убеди, че това е правилният завършек. Просто ми развали удоволствието.

# 391
Приключих "Последното, което ми каза" от Лора Дейв. Четеше се лесно, гладко, с много добро темпо на сюжета и бях много ентусиазирана ... до последните 30-40 страници, когато осъзнах какъв ще е финалът. Не харесах това авторово решение въпреки цялото старание на Дейв да ме убеди, че това е правилният завършек. Просто ми развали удоволствието.

Има такъв сериал. Бях започнала да го гледам, но нещо не ме заинтригува достатъчно - много объркано ми се видя всичко.
https://www.imdb.com/title/tt13745850/

# 392
Ох, на 30% съм от “Деца мои” от авторката на Зулейха, Гузел Яхина.Многооооо тегава и странна книга, едвам стискам, мразя да не довършвам книги. Толкова ми хареса Зулейха, тази що така…
Някой чел ли я? Да я напъвам ли? Или да си започвам поредицата за дедектив Д.Д

# 393
Вече книги, които в даден момент ми доскучават прелиствам набързо и не им отделям повече време. Въпрос на лично усещане, ако не ти допада- вземай следващата. Времето за четене е ограничено, а изборът - изобилен.

# 394
Ох, на 30% съм от “Деца мои” от авторката на Зулейха, Гузел Яхина.Многооооо тегава и странна книга, едвам стискам, мразя да не довършвам книги. Толкова ми хареса Зулейха, тази що така…
Моето усещане беше същото. Дочетох я на инат, но не ме докосна, въпреки че исторически ми е интересен периода, но някак  не успява да те пренесе в онова време. Но се сетих "Стоунър" на коя книга много ми напомня - на тази. Цялата тази примиреност и безнадеждност ме вбесяваше.
Сега чета "Колекционер на деца" и нямам търпение да я свърша и да напиша цялостен отзив за книгата.

# 395
  • Mediterraneo

В момента съм на половината й и съм затънала здраво. В хубавия смисъл обаче, не мога да се откъсна. Не знам защо така, ако ти е харесала Зюлейха, стилът е същият.
Скрит текст:
Чак сънувах тази нощ бебето и майка му в ледената къщичка...

# 396
“Последното, което ми каза” на Лора Дейв остави същите усещания и в мен.
Беше написана много добре, хареса ми, но финала не особено.

# 397
Завърших "Екзекуторът" и вече се превръщам във фен на Крис Картър, не знам защо съм го избягала толкова време 😄

# 398
  • в сърцето на един мъж...
Завърших "Екзекуторът" и вече се превръщам във фен на Крис Картър, не знам защо съм го избягала толкова време 😄

Всички се плашат от кървавите сцени, а той толкова добре описва всичко, че това не му е самоцел. Но е хубаво, че има повече почитатели Simple Smile

# 399
Толкова ли са интересни книгите му? Ако могат някак да се прескачат тези елементи и да не се четат самите описания, може да се опитам да включа и него в списъка на предстоящите след толкова добри отзиви …

# 400
Интересни са. Не знам дали могат да се прескачат, все пак това са си криминални книги, които няма как да се премахнат описанията на местопрестъплението. Не е целенасочено гадно, просто част от нещата в книгите му са много добре изпипани психологически. Аз бях писала, че не се страхувам от криминалета, не ми пречи да чета, но той така майсторски борави с езика, че те кара да се вживееш в определени сцени. Заради него месец някъде не влизах в банята, ако пердето на ваната е спуснато Flushed толкова ме беше стреснал с начина на описание на сцена с убиеца. Може би трябва да опиташ, да почетеш малко и да решиш. Аз съм много пристрастна.

# 401
Аз бях писала, че не се страхувам от криминалета, не ми пречи да чета, но той така майсторски борави с езика, че те кара да се вживееш в определени сцени. Заради него месец някъде не влизах в банята, ако пердето на ваната е спуснато
Аз така бях с Кестеновия човек и с Майк Оумър за Зоуи Бентли. Четях до късно в хола и после на прибежки до спалнята и задължително на светната лампа Grinning А част от книгите на Майк Оумър и ги слушах вечер на разходка в тъмното и се оглеждах доста изнервено.

# 402
Ох, "Кестеновият човек" ми отлежава от месец някъде на нощното шкафче и като почнах разни поредици криминални и не мога да се откопча, че да го прочета. А после ме чака и сериала Simple Smile
За друг автор май единствено Несбьо и "Снежния човек" така са ме стряскали Simple Smile

# 403
Крис Картър е недостижим в това отношение. Всичко излязло до сега съм прочела, но мисля да ги започна отначало. Много ми е любим.

# 404
  • Бургас
Ох, "Кестеновият човек" ми отлежава от месец някъде на нощното шкафче и като почнах разни поредици криминални и не мога да се откопча, че да го прочета. А после ме чака и сериала Simple Smile
За друг автор май единствено Несбьо и "Снежния човек" така са ме стряскали Simple Smile
Гледала съм двата филма. Страхотни са!
За съжаление книгите не съм чела,нямам ги. Но са ми в списъка за купуване! Ще им дойде реда.

Общи условия

Активация на акаунт