Рицарки на бялото кантраче - 5.02.-11.02.

• 17 151
  • 418
  •   1
Отговори
# 195
Много народ вече даде заявки, че ще го уморя.. Моля на опашката  Sunglasses

# 196
Мариетке, ти пък колко грубо, значиии Mr. Green Кажи го по-така, по-деликатно Joy Joy  Например - човек,който обича да си поживее, веселяк, купонджия Grinning Хаймана била Rolling Eyes Що обиждаш момичето, много си е фелно (и това ли да обяснявам) дори Peace

А мислиш ли, че органичното е наистина органично newsm78 Защото са ми разказвали за "органични" ягоди с големината на домат всяка! Лъжа и измама е всичко това, според мен, за успокоение на тъпите богати западняци!

Последна редакция: ср, 07 фев 2007, 17:34 от бяла птица

# 197
В своя защита ще кажа, че в някои заведения съм ходила покрай визитите си в София заради изпити по английски към Cambridge  Blush Няма да забравя една паметна картина - аз съм в хотела. Ям череши. Бавно. Майка ми е почти в истерия. Бута ми някакви учебници да преговарям. Аз ям череши. Бавно. Лицето й сменя цветовете на дъгата.

# 198
Оооо, значи си не само шматка, ами и  майка си ядосваш hahaha

А като искаш наше си кисело мляко, да ти донесат малко за закваска. Аз съм носила така на приятелка в чужбина. Лошото е, че вече въобще не е ясно, кое е наистина заквасено с нашия бацил булгарикус.

# 199
На баба ми един познат си има крави и й носи мляко и тя си кваси сама - уникално е наистина, да взема да й кажа колет да прати  Sunglasses
А за мама - череши, череши, ядове ама имам А (6) на тоя изпиииииит. Изводът - яжте череши преди изпити  Laughing! И не се хвалете много много като някои други хора  Wink.. Аз само тоя път, по изключение, трябваше да защитя честта семейна, че ме обвиниха в тежки грехове  Whistling..

# 200
  • София
Здравейте,

И моята кухня е само със затворени шкафове, защото половинката я поръчал без мене и въобще е много недоизкусурена, ама тогава много бързахме и бюджета беше доста ограничен, та много не подбирахме. Сега ми се иска да сложа едно, две рафтчета, така открити, ама като знам колко са ми разхвърляни шкафовете, май по-добре всичко да е затворено  Joy hahaha

Относно кг, да кажа, че тези три кила са ми предимно от режим и много малко спорт, затова смятам, че по принзип бих могла и повече. Обаче сега все още не мога да спортувам активно, трабва да махна поне още две кила и тогава полека лека да се хващам на силовите спортове. В момента даже и на плуване не ходя, щот все някой точи сополи.  Confused
Та мисля се, че като се раздвижа по-активно няма толкова трудно да продължа със свалянето. А колкото до последните килца, те винаги са много, много трудни, а понякога и невъзможни - зависи кой какви цели си поставя.

Оф пак се разфилосоствах. А исках да ви се оплача, че си затворих вратата на колата върху палеца и сига ного боли  Tired Face

# 201
А добър вечер! Колкото пъти седна и прочета , тамън почна да пиша и някой ме вдигне за нещо  ooooh!
Потренирах днес малко повечко- 50 мин,ама имаше кой да се занимава с детето...иначе си оставам на 30-те минутки  Simple Smile
Проверяваме ли се?
Закуска- мляко с лен; кафе
Обяд- бъркоч- чйца, сирене и шунка (с много Е-та  Confused ) и 1 зелев китайски лист, опс и 1 филийка Бонус
Вечеря- пак тия яйца с краставица
Към 4 и нещо се овъглехидратих малко ... всички се оплакват от усилен апетит, та и аз от днеска.
Вода- 2,5л и 0,5 чай
Хайде приятна вечер...че незнам по-късно дъл ше мога да поседна туканка  Hug

# 202
Айде и аз за проверката Simple Smile
3 кафета с общо 400 гр. мляко и една лъжичка мед.
4 яйца, зеле и моркови със зехтин и лимон
консерва риба в доматен сос  Confused
малко  сирене, чаша кисело мляко с какао
Ходене - 1 час
Общо около 1500 калории в добра пропорция
Опааа редакция - и още малко кисело с какао

Приятна вечер на всички   bouquet

Последна редакция: ср, 07 фев 2007, 20:34 от huffman

# 203

lНа мен не ми се яде. Днес съм на 200гр риба и две хапки бекон.

Пих вода , кафета и някаква газирана подсладена гадост.

# 204
  • ГОре на черешата...
Ей ме на и мене, за малко, че гледам Монк.
Айче, що така Rolling Eyes? Хапни още нещо...
Джобче, и моят тъй днеска - добре, че била халката, че иначе щял да се размаже пръста с вратата на колата.
Аз ядох таратор и си спретнах един бъркоч дето не бях яла много отдавна - доматен сок с малко брашно за сгъстяване и две яйчица -ммммм, облизах си пръстите...и една чаша сок от компот изпих, че хапчалъците ми са едни големи, едвам ги преглъщам, а с вода ми залепват на гърлото Confused. И сега ми е тежкоооо, ще се пръсна Sick. И май шкембето взе да се вижда. Малиииии, кат се замисля лятото как го бях докарала плоско и едни ластични бикини обувах - трепач Mr. Green, пък сега гледам, че и някой от по-широките ми, бабешки гащи, май взеха да ми отесняват. Ма ко да са прай...да зема да си правя тема - "Рицарка на тонажния кантар" /незнам тъй ли се казваше кантара, дето мерят на него камионите с жито по кооперациите newsm78.../

# 205
Много сте сладки, защо търсите сладко като жие самите сте сладки?
Много сте писали и така е по - интересно разбира се. Само дето аз забравих какво си мислех докато четях. Трябва да си записвам май.
При мен нищо ново, май моя понеделник още не е дошъл, ама обещавам да се стягам, че да не излагам рицарството.

Лека нощ smile3524

# 206

Heart Eyes

Последна редакция: ср, 07 фев 2007, 23:37 от Айя

# 207
  • нейде там, където ....
после ще казвам що ме нямаше, ама не мога се стърпя да не напиша по повод на висналите кожи тук-там. после ще дочитам.
трябва търпение голямо, но на вас, знам, не ви липсва.
взема се 1 шепа листа от бръшлян (късам с едната ръка, тъпча здраво другата, поне 20 листа вземам). слагам ги в стъклен съд и заливам със студена вода, след което захлупвам и оставям да престои поне 24 часа, не повече от 36. на мен ми хареса най-много при 28-30 часа. прецеждам и държа в хладилник до 1 седмица и правя нова настойка. с нея се мажа веднъж на ден. по-скоро си правя масаж на проблемните зони, речено по-деликатностно. резултати? по-гладка и мека кожа, стриите избледняват и почти не се виждат. но трябва да се прави с месеци, особено при тежки случаи. аз досега, като при диетите, се отказвам до втората седмица, но все пак виждам ефекта. има и козметики. доволна съм от антицелулитния крем на Ейвън, особено в комбинация с масажния диск на Орифлейм. Ползвам от време на време какво ли не, но досега не бях сериозна. вие ме амбицирахте, даже навреме ме подсетихте и "вълшебната настойка"  bouquet

# 208
  • София
Леле, Мариетке кажи на твойто мъж, че си има другарче по съдба, да не се чувства сам. Незнам за него ма мен много ме боли, щот замина палеца на лявата ръка, а там пръстени нямам и сига един лилав нокът - кеф, взел съм даже един аулин да пия ей сега, хем на болка доста нося ама туй мъчи не минава гад. Пък съм си чупила преди време пръст и 4 дена си стоях с него без да знам и на ръка прах детски дрехи, та знам що е болка по ръцете, ма и сега пак... Whistling

Извинете ме, че се оплаквам, ама ми действате добре като терапия.
Една приятелка казва, че й приличаме на "Клуб Анонимни дебеланки"  Joy

Вечерна проверка - вода зле - 2 л, но и две бири - анестезирах се.
Ядене - кат вчера само ей сега малко наруших, ама съм в калориите.

Хади отивам шкафове да опразвам, да мести здравия от нас мебели, щот от утре - рИмонт на спалнята - ужас!!!

Лека нощ  Heart Eyes

# 209
Момичета, отново нахлувам сред Вашите Рицарски амбициозни редици за да поздравя една ваша почетна членка с нейният специален ден. Затова, простете набега ми!

Мариетка,
Честит Рожден Ден, бременна и упорита Рицарко!

С пожелания за здраве, много късмет, вяра и щастие! Много усмивки и добро настроение Ти желая и едно погалване по коремчето, моля!

Извинявам се за нахлуването! Успех на всички Ви желая по пътя към набелязаната цел!

Общи условия

Активация на акаунт