Родени през АВГУСТ 🦁🦀🐠(тема 16)🐠🦀🦁

• 24 511
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
Аз ползвах за Пламена стика на Мустела,но въобще не останах доволна. Сега е с крем на Биодерма,но е за лице. Мажа и личицето,понеже от студа се зачервява доста .Пламена никога е нямала проблем с напукани устни. Аз като имам използвам чист вазелин. Много съм доволна. Доста добре хидратира☺

# 121
Кате в темата бързи въпроси бяха задали същия въпрос и някои мами препоръчваха да се мажат устните с гела,който става за зърната на майката при кърмене

# 122
  • Пловдив
Момичета, благодаря ви за отговорите. Имам чист вазелин, първо ще опитам с него. Някак си Йони си ги хапе, и оттам се нацепват устните ѝ и се белят.

# 123
Лизи, а вие от пръст ли взехте кръв на Сами? Дано желязото помогне сега .Представям си картинката ,която описваш , хич не е лесно.
Ади също падна онзи ден върху една тротинетка , спука си устната, посини се под окото, а другото  го издра.
Ради , някъде във фейса срещнах такъв език , всички писаха , че е от антибиотика ,но дали е нормално или са гъбички не мога да кажа.
Кате , аз с нищо не мажа още устните ,но съм си мислила по този въпрос , сподели за вазелина после.

# 124
Да, от пръста му взеха кръв.

Лизи, а вие от пръст ли взехте кръв на Сами? Дано желязото помогне сега .Представям си картинката ,която описваш , хич не е лесно.
Ади също падна онзи ден върху една тротинетка , спука си устната, посини се под окото, а другото  го издра.
Ради , някъде във фейса срещнах такъв език , всички писаха , че е от антибиотика ,но дали е нормално или са гъбички не мога да кажа.
Кате , аз с нищо не мажа още устните ,но съм си мислила по този въпрос , сподели за вазелина после.

# 125
Аз мажа със стик на Sebamed за бебета. Не че са й се пукали, но ставаха на люспички от студа. С крем за зърна с ланолин също може, моите се пукат много(защото ги ближа постоянно) и с ланолин бързо се оправят.

# 126
Момичета, привет 😊 Отдавна не съм писала, но бяхме болни дълго аз и каката, тя откара цял месец вкъщи и все не ми оставаше време. Вече сме добре, като по чудо малката не прихвана от нас 😊 Вчера бяхме на консултация, 10500, 86 см., приличала на баща си, туй то 😄 Ще слагаме последната ваксина в средата на март, през април, живот и здраве, ще сложим и за варицела. За пръв път оставихме Любовчето при свекърва ми с нощуване, на мен ми беше притеснено, на жената 5 пъти повече. Ние с мъжът ми изкарахме страхотна вечер, малката не е плакала за нас, но била малко тъжничка 🥺 Не мога да опиша колко ни се зарадва като ни видя, то гушкане, целувки...а не бяхме се виждали само 24 часа. И тя ходи да отваря чуждите врати, навън ни се води, ни се кара, ръка дава само ако има стълби, иначе си ги скръства отпред да не я пипам. Научи се да гаси лампите, дава всичко от себе си да стигне ключа, та в банята ако по случайност сам насаме, съм сама на тъмно 🙄😄 Не съм ползвала нищо за устни, но чист вазелин ми звучи много добре. Благодаря и за рецептата за баница с юфка, ще взема да купя за пръв път в живота си и да пробвам, на нея не знам дали ще се хареса, но срам не срам, аз не съм яла домашна юфка 🫢

# 127
И ние вчера бяхме на консултация, Ави е 13.7 кг и 91 см. "Позаслабнала" е 😃 но има завиден апетит и не ме притеснява, просто наистина не се спира. Боцнаха я и с реимунизацията и Варивакс, тя черпеше сестрата с крекери и дори не разбра, нямаше сълзи 😃 вълшебница я наричам аз сестрата, Ави вече като е по-осъзната буквално не разбира, че я боцка. Като я заболи недоволства 5 секунди и това е. Понеже си бяхме говорили за Варивакс, никакво неразположение нямаше, ще я следя следващите дни дали ще избие някоя пъпка.
Иначе тя от два дни започна да казва "пиш", но още не е всеки път и дава фалшиви сигнали 😃 ще я изчакам седмица-две и ако е хубаво времето ще я пробвам евентуално. Започна и да слиза сама по стълби.

# 128
  • Варна
Здравейте и от мен! След 40 дни в Азия и ние се върнахме - там сайта ми зареждаше само от телефона и повече четох, отколкото да пиша. Ноо вече сме си в БГ и и от компютъра става. Утре сме на консултация ние, ще кажа после Габи колко е... не че има значение де - ноо всички дрехи от лятото и стават, сега февруари ги носи, защото беше топло. С една дума, не е пораснала особено според мен. Че и обувките й стават от лятото.. странна работа ми е. От 2-3 дни дооооста успешно използва вилица (качих видео във фб), вчера взехме и едни от DM уж по-детски, макар че и с десертна виличка е същата работа. Поздрави от нас! И на всички болни - надявам се да сте по-добре!

# 129
Ади върви горе долу като Любовчето, с малко е по - тежка и около 87см,но ако не се лъжа е и по - голяма малко.А Ава наистина е дооста височка.
Габи се справя много добре с виличката🥰
За взимането на кръв , щом е от пръста може и аз да и пусна такива изследвания , но все повече започвам да мисля , че ще откаже обедния сън.Вече 4 поредни дни не е заспивала на обяд , съответно вечер или заспива около 19:30 и спи над 11 часа или понякога е прекалено преуморена и заспива късно и мъчително.
Снощи се събуди по едно време с неутешителен рев ,ние с ММ се посдърпахме и за да не ми вдига шум взех детето и се преместих в хола.Дадох и да пие мляко(това ми е последния начин за успокоение ако нищо др не помага) и я приспах на нейното си легло за пръв път вечер.Аз спах на дивана да я наблюдавам.Хора, не е мръднала цяла нощ! Не знам съвпадение ли е нещо или наистина като не спят с нас спят по - добре.От друга страна вечер като я приспим на нашето легло и се изнижем ,пак се буди,макар че не сме до нея.Та не знам вече какво да мисля и как да процедирам.Ето и днес категорично отказва да лежи и да заспи.

# 130
Пламена забави темпа на растеж. Последно на консултацията беше 12.900кг,85 см,но ние с моя мъж не сме високи. Аз съм 162 см,а мъжът ми 170 см така,че очаквам да е с моите размери. Всички дрешки и стават от лятото. Отделях неща за подаряване,та изкарах да видя летните. Те са 86 размер на Н&М. Техните дрешки винаги са една идея уголемени. Стават и,смятам че и това лято ще може да ги носи. Тя расте с по 1 см на месец и качва 100,200 грама макс.
Днес направих баницата с юфката и стана страхотна и двете деца хапнаха. Проблемът е че дойде малко😂

# 131
  • Велико Търново
Вики вече сигурно половин година стои 10 кг, някакви грамове беше качила само, но поне е дръпнала на височина, беше 78 см преди 3 месеца. Дрехите от лятото вече не ѝ стават, даже бодитата понякога се разкопчават. Ще купуваме дрешки, обувките от лятото последно ги обухме преди два месеца мисля, и направих грешката да не погледна как са ѝ, та малко ходеше като пате. Онзи ден ѝ взехме маратонки, до сега беше с ботушите, но вече не ѝ е удобно.

Милото, ММ търсеше още баница, ама уви, даже не знам как не каза да не развалям продуктите за няколко парчета 😃, явно му е харесала. Мисля си да удвоя следващия път съставките, ама чак ми свиди да сложа яйца колкото за една голяма баница 😃.

Exsberry, добре дошли, да се адаптирате бързо, Габи е герой че е издържала такова голямо пътуване 😊.

# 132
  • Варна
Габи май е от най-малките, че нали казах, че ще пиша, няма 11кг, към 10,8 я изкараха и е 84 см само. Тия консултации са толкова тъпи... ще спра да ходя на 3 месеца, само си губя времето, за да я качат на кантар, аз и вкъщи мога

# 133
Габи май е от най-малките, че нали казах, че ще пиша, няма 11кг, към 10,8 я изкараха и е 84 см само. Тия консултации са толкова тъпи... ще спра да ходя на 3 месеца, само си губя времето, за да я качат на кантар, аз и вкъщи мога
Доколкото обаче виждам в нета е задължително да се посещават иначе подлежим на санкции.

# 134

Не е. Моята е от най-дребните, че може и най-дребна да е. 9,800кг и 79см беше в началото на месеца. И това чудо яде като разпрано. АМ по 230мл два пъти на ден. И още 4 пъти по 200-250гр храна + едно пакетче солети, плод някакъв. И ако случайно някой яде докато тя е будна се нарежда и с него на масата и пак яде.

Те останаха още 2 консултации едната е на 1г и 9м, а другата на 2г. После са през 6м.

Общи условия

Активация на акаунт