Родени през АВГУСТ 🦁🦀🐠(тема 16)🐠🦀🦁

• 24 518
  • 731
  •   1
Отговори
# 150
Ние мием косата 2 пъти седмично. Настава такава истерия, че пак ми се вижда често, а като ви чета май е доста рядко даже. Аз май  бях писала по темата. Не знам защо,  но почна да плаче като усети да тече вода по тила и главата. Никога не е имало проблем с миенето на косата, сушим с сешоар от новородена и с него няма драма.

Благодаря за рецептата, Plamingo!

# 151
И аз мия косата на Ава два пъти седмично. Два пъти я и реша, след баня 😃 тя става все по-къдрава и е трудно с гребен, оформям я само с пръсти като се е заплела след сън. Суша със сешоар, откакто стана по-дълга.
Доста дълго не бяхме излизали с количката, но след истерията миналата седмица да ходи по пътя, а не по тротоара, я изкарах пак. Тя пък започна да седи и дори да се обляга, откакто имаме количка седи набрана на борда попринцип 😃 но издържа 15-20 минути максимум да се вози. Днес и толкова нямаше, слиза, иска да бута количката, да тича наоколо и т.н. Иначе може да ходи доста без да иска носене или возене. Аз от много време изобщо не я нося, дори до вкъщи до четвъртия етаж се качва и слиза. Поръчах вчера тротинетка, ако седи и се вози може и да пенсионираме количката. На площадката ѝ писва след час, сама казва "чао" и тръгва 😃

# 152
Момичета и аз с мойте внушителни 153см съм си мини формат. ММ е 178, а Борис да сега и той е от най-дребничките 82 см. Едва ли ще е много висок, но пък е много  хубав. Така се успокоявям аз.
Направо ми къса нервите като излезем на вън, не иска да върви изобщо. Или ако мине няколко метра мрънка и вдига рйце да го нося. Взема ли го се ухилва, направо е като маймунче на слон за някой от нас все.
Забелязвам обаче, че така прави като не е сигурен и непознава мястотото. На познат терен е като стрела.
Къпем го през ден заедно с косата, но сега като ви чета се замислих дали за не разредя миенето на косата и да мием само тялото.
Баницата изглежда чудесна, но не съм купувала ювка. Иначе мързелева баница правих на скоро е доста се одобри.

# 153
Ние мием косата през ден, подсушавам с кърпата и я оставям да доизсъхне сама, у нас е много топло. Не съм я пробвала със сешоар, но видимо не го понася когато аз се суша, та мога да предположа какво ще е 🙄 И Любовчето става все по-къдрава, стои като руно 🫢 Отгоре се реши сама с една мека четка, но отзад и аз оформям пружините с пръсти. Излизаме около блока и в градинката без количка, на по-далечни разстояния със. Забелязвам, че вече я ползваме горе долу веднъж седмично. Много мрази да я вдигам да я нося, започва да рита, да реве, а понякога просто се налага. Аз се чудя да купувам ли още бодита или да минавам направо на потници, хем ще е по-лесно за гърне, хем и в яслата не дават бодита 🤔 И маратонки трябва да взема, дайте препоръки 😊

# 154
Ние мием косата през ден, подсушавам с кърпата и я оставям да доизсъхне сама, у нас е много топло. Не съм я пробвала със сешоар, но видимо не го понася когато аз се суша, та мога да предположа какво ще е 🙄 И Любовчето става все по-къдрава, стои като руно 🫢 Отгоре се реши сама с една мека четка, но отзад и аз оформям пружините с пръсти. Излизаме около блока и в градинката без количка, на по-далечни разстояния със. Забелязвам, че вече я ползваме горе долу веднъж седмично. Много мрази да я вдигам да я нося, започва да рита, да реве, а понякога просто се налага. Аз се чудя да купувам ли още бодита или да минавам направо на потници, хем ще е по-лесно за гърне, хем и в яслата не дават бодита 🤔 И маратонки трябва да взема, дайте препоръки 😊
Аз взех бодита 92 размер от английския магазин,но на Плами и опъваха 86 размер. Ние сме до никъде с гърнето така,че няма как да сме критерий,но като се постопли ще махна директно памперса. С баткото така процедирах и за три дни се случиха нещата. Ще видим с Пламена как ще е,но да не забравяме,че е все пак жена🫢Маратонки взех на Геокс,дишащи и много леки,но си мисля,че с един чифт няма да стане и ще се наложи още едни.

# 155
  • Пловдив
Cookie, може да направиш баницата и с кори за баница, като ги натрошваш на по-дребни парчета. Аз имах много малко юфка и две останали кори за баница и ми се получи. След малко ще видя дали Йони ще я одобри за закуска.
Маратонки купих и аз, отново на Ponki, но мисля също за още един чифт. На последния преглед ортопеда ни беше казал, хубаво е да си носи всички чифтове обувки, да ги сменяме. Т.е - при два чифта маратонки, два дена едните, два дена другите.
https://barefootyshoes.com - оттук ще бъде следващия чифт, задължително боси обувки.

# 156
М.Ангелова , каква тротинетка поръчахте?
Маратонки взех преди месец по - бюджетен вариант,а за пролетта има адидас,после ще видим.
Аз също мислих да не купувам повече бодита , но мн гадно виси памперса като е без и купих още две , може би като умалеят наличните вече ще спра да купувам.
Кате,кой модел на понки взехте?

# 157
  • Пловдив
М.Ангелова , каква тротинетка поръчахте?
Маратонки взех преди месец по - бюджетен вариант,а за пролетта има адидас,после ще видим.
Аз също мислих да не купувам повече бодита , но мн гадно виси памперса като е без и купих още две , може би като умалеят наличните вече ще спра да купувам.
Кате,кой модел на понки взехте?

https://www.ponki.bg/product/bebeshki-obuvki-ponki-barefoot-poma … 1-22-25-3605.html
Този модел купих, като не се различава особено от предишните ѝ маратонки (подобен модел, но чисто бели бяха).

# 158
Орехче, ето тази тротинетка поръчах, от Амазон:

Момичета, аз пък снощи си измислих "мъфин-банички" - във формички за мъфини наредих натрошени кори за баница, редувани със смес от 100 гр извара и едно яйце. Много добре се получиха и са удобни за хващане. Ави ги одобри.

# 159
Орехче, ето тази тротинетка поръчах, от Амазон:

Момичета, аз пък снощи си измислих "мъфин-банички" - във формички за мъфини наредих натрошени кори за баница, редувани със смес от 100 гр извара и едно яйце. Много добре се получиха и са удобни за хващане. Ави ги одобри.
Нашата е същата! На мен ми е трудна за управление,но моя мъж лети с нея. Пламена обожава да се вози на нея. Единствения минус е,че няма поставка за крачетата,но моя дивак се научи къде да си слага.  Иска постоянно да излизаме с нея. Сестра ми тогава ме пита кой модел и аз исках този,понеже не знаех дали ще и допадне на Плами. Доста бързо и писват играчки и прочие,но точно тротинетката и допадна много 🫢😂Плюс че е подарък не исках да изгрубявам  от към по скъп вариант.

Последна редакция: вт, 27 фев 2024, 09:35 от Милото

# 160
Милото, аз уж бях гледала да има поставка за крачета, но сега осъзнах, че съм поръчала модел без 😃 аз гледах да е сгъваема и със светещи колела 😃 иначе Ави сме я возили на тротинетки без седалка, права. Седи и много ѝ харесва, дори прави опити да сваля крачето и да се избутва 😃😃

# 161
Милото, аз уж бях гледала да има поставка за крачета, но сега осъзнах, че съм поръчала модел без 😃 аз гледах да е сгъваема и със светещи колела 😃 иначе Ави сме я возили на тротинетки без седалка, права. Седи и много ѝ харесва, дори прави опити да сваля крачето и да се избутва 😃😃
Ще и допадне значи със сигурност,а за крачетата точно два часа ще са и нужни за да разбере къде трябва да ги държи. Вече са големи и схващат бързо.😂

# 162
Изглежда хубава, от декатлон ли е? Аз съм харесала тази пак светеща и сгъваема ,но без седалка.Ако някой ги е пробвал да сподели опит.

# 163
Днес обиколих магазините да търся тротинетки,триколко,коли за бутене виждам,че явно сме на една вълна . Намерам само такива ,които е показала Милото ,но не знам дали е подходяща за Вики и дали няма риск да падне той е най-малкия в групата тук на 1,6 г е . Какво мислите дали има риск да падне от нея ?
Бяхме днес на зъболекар,каза ни ,че трябвало да го отбия,защото сученето нощем можело да му развали зъбите иначе за сега всичко е наред

# 164
Днес обиколих магазините да търся тротинетки,триколко,коли за бутене виждам,че явно сме на една вълна . Намерам само такива ,които е показала Милото ,но не знам дали е подходяща за Вики и дали няма риск да падне той е най-малкия в групата тук на 1,6 г е . Какво мислите дали има риск да падне от нея ?
Бяхме днес на зъболекар,каза ни ,че трябвало да го отбия,защото сученето нощем можело да му развали зъбите иначе за сега всичко е наред
Пламена също се буди вечер да яде😪От скоро става към 4ч сутрин и търси. Пищи истирично докато не дам. Не знам как да го махна. Тя пие и към 23:30 АМ. Пълен филм🫢😂Скоро прави година и седем месеца,не им е чак толкова голяма разликата. Ние я извеждаме вече месец с тази тротинетка,като е меко времето. Имаме я от декември като цяло.Знае че трябва да се държи и къде да държи крачетата,но все пак всяко дете е различно.Ще свикне,никой не се научил роден☺Бланас колелото примерно го кара все още само в нас. Не съм я тествала на вън,понеже виждам,че не е сигурна.

Общи условия

Активация на акаунт