Родени през АВГУСТ 🦁🦀🐠(тема 16)🐠🦀🦁

• 24 549
  • 731
  •   1
Отговори
# 315
Вики също не плаче от педито,от толкова често ходене я счита за приятел 😁 педито казва,че не бил злопаметен ,а всеки път като ходим му прави нещо 😂😂
Аз си мисля,че Плами свикна с нея,
😂😂Нали  бяхме миналата пролет и лято около 6,7 месеца в един кръговрат с бактрия в гърлото и се виждахме всеки месец. Сега не бяхме ходили при нея 4 месеца,но детето явно я помнеше,но тя Пламена е като хала като цяло. Ходи зад бюрото и качва се на кантара. Има някоя плюшена играчка и като ги види и на тях налита .Просто в кабинета има неща,които и прияличат вниманието и тя иска да стои там.
Иначе Болибон това с плашенето е доста странно и никога не съм го разбирала,но всеки родител процедира по различен начин🤷♀

Последна редакция: чт, 14 мар 2024, 09:14 от Милото

# 316
Всяко дете е с различен темперамент. Рая е нежна душа, притеснява се от непознати. Като ходим на гости при приятели с деца Рая не смее да пипа играчките и ни “пита” за разрешение. Което пък не мога да си обясня защо го прави. Не сме й забранявали, а това го прави още от много малка.
А относно плашенето, много хора си плашат децата с кучета, с чичко полицай и така. То после си е страшно наистина, като ти го повтарят от малък.
Дано й мине този страх, направо се почувствах виновна какво й причиних днес.

# 317
Моята последно време започва да проявява срам, но само ако е на собствен ход, ако е в количката няма срам от нищо. И редовно я вадя от стаята в групата в ДГ на каката. Докато обръщам внимание на каката и тя се вмъква в стаята. Онзи ден непонятно как беше успяла да си свали и обувките, шапката явно как и беше отишла при госпожата с разкопчано яке и и подаваше ръка да я съблича. И само като си представя, че след няколко месеца ще реве като тръгне на ясла не знам да се смея ли или какво. Иначе редовно сяда на пейката и дава крак да я събувам, че и тя да влиза с кака си. Че и с рея излизаме от време на време от градината. Абе всички ни знаят там. Първо ни знаят госпожите и леличките още като баткото се хвалеше, че ще има сестричка, ама нова сестричка няма да сменяме тази, която си има. После като ходех с раницата и родителите ни научиха, вече все по често си ходим хванати за ръка. Предната седмица едно дете обясняваше на майка си, че бебето вече можело да върви и не съм го носела.  И в училището на баткото ни знаят, едно дете там ме спря да ме пита защо вече не я нося, а я карам да върви. Абе известни сме в квартала. Но гледам, все повече родители да бебеносят, преди много рядко съм виждала. Ако знаех, че е толкова удобно още с каката щях да си взема раница.

# 318
Всяко дете е с различен темперамент. Рая е нежна душа, притеснява се от непознати. Като ходим на гости при приятели с деца Рая не смее да пипа играчките и ни “пита” за разрешение. Което пък не мога да си обясня защо го прави. Не сме й забранявали, а това го прави още от много малка.
А относно плашенето, много хора си плашат децата с кучета, с чичко полицай и така. То после си е страшно наистина, като ти го повтарят от малък.
Дано й мине този страх, направо се почувствах виновна какво й причиних днес.
Така е ! Синът ми беше много скромно дете и той беше по притеснителен. Израстна го,но няма общо със сестра си.
Не знам днес регресия ли е какво е,но е станала от следобедния съм в 14:55,като е спала час и половина макс. В момента още е будна и няма заспиване,на ръба съм🙄😪

Последна редакция: ср, 13 мар 2024, 23:35 от Милото

# 319
Аз мисля, че това с реването, до голяма степен зависи от лекарката. В София минахме през 5 лекарки, 2 от тях успяха да успокоят Яна, дори се разприказва с тях, при останалите 3 все едно я коляха, още отвън като чуеше "заповядайте" о се започваше яката борба и рев. Едната лекарка каза, че на тази възраст са най страхливи децата.
От педиатърката никога не е плакала.

Последна редакция: чт, 14 мар 2024, 14:02 от Lizi:) :)

# 320
Момичета моля да кажете какво мислите по въпроса ,много съм притеснена . Вчера сложих в една купа суров боб и макарони и се опитвах да науча Вики да ги разделя. Днес реших да сготвя въпросния боб и открих някакви ,,яйца " и гъгрица,проблема е там,че Вики вчера налапа едно зърно ,не го е глътнал ,но се притеснявам дали не е лепнал някоя зараза след като има тези чудесии
Боба е на БРЕЙ

# 321
Ангелова, падам с тази камера наобратно, веднага тествах със снимки на кухненските шкафове, бих тествала с дължината на краката на Любовчето, но те не се спират 😆  Любовчето не реве от лекар, даже ме изненадва, че в кабинета не спира да рови и да пипа неща, иначе е уж от срамежливите, а там се държи прекалено свойски. Ради, няма страшно, не се притеснявай, и да е лапнал случайно гъгрица, жалко е само за гъгрицата.

# 322
Radii, няма проблем с гъгриците! Обаче не му давай да “играе” с тези неща, рискът от
задавяне е ОГРОМЕН, особено с боба.
Лещено зърно може да си натъпче в носа например.

# 323
Брат ми си е натъпкал бобено зърно в носа като малък, добре , че е можел вече да духа и е излязло, Ади ако я накарам сега да духа по - скоро би го вкарала навътре,да пази господ!
Другото са го казали момичетата.
Аз пък снощи мъчих малката да яде мусака(никога не е искала), с триста зора я изяде, накрая обрах, каквото беше останало и усетих аромат на преперат(от миалната) .Емиии случват се такива неща , не я е болял корема , спа спокойно , няма разстройство - не се панирам.
Болибон изненадани са , че НЕ се возите в количка ли ?То "бебето" вече не е бебе . Не казвам , че е лошо да се ползва и количка ,някои деца не могат да ходят дълго , майките носят багаж ,необходима е количка, но забелязвам , че масово се возят децата с колички до много голяма възраст .

# 324
Учудени са, че не я нося в раницата. Те в ДГ и училището с количка май не са я виждали.

# 325
  • Бургас / Славейков
Докато ви изчета и забравих какво щях да пиша.Та каквото се сетя.Яслата от утре ще можем в  рамките на месец да разгледаме системата за кандидатстване . Записването на 10.04.От края на февруари се разболях аз и малко по късно и Митко явно нещо прихвана от мен Та и ние доста време се мъкнем само със сополи.Кате мисля че ти питаше.Всe ,още не сме намерили решение с тях .Ходихме на доктор,при него има само сополи и то гъсти.С прахосмукачка дърпам и аз иначе неможе да спи.Давах Коризалия няма температура ,не кашля само тези гадни сополи.Та в тази връзка ,че бях болна до сега отбягвах и почти не е гледал телевизия.,но когато ми беше много зле  му пуснах и Митко за три дни научи телевизия и Бейби тв.Сега се чудя как да го Забавлявам ,за да забрави.Като хипнотизиран е.За яслата знам за нашата че е много горещо ,а той не е свикнал на горещо да спи.Със сигурност ще имаме драма с яслата.Той е свикнал само с мен и е много срамежлив.Не стои с чужди хора въобще.

# 326
Нашите излизания винаги са с количка. Сутрин ходим до кухнята, тя е далече, а после на връщане минаваме през магазина. Просто не си представям как без количка ще ги вършим тези неща.
Ако ходим само до площадката ОК, обаче не е така.

# 327
Нашите излизания винаги са с количка. Сутрин ходим до кухнята, тя е далече, а после на връщане минаваме през магазина. Просто не си представям как без количка ще ги вършим тези неща.
Ако ходим само до площадката ОК, обаче не е така.
И аз излизам само с количка. За каката и баткото ходим без нея, но ДГ и училището са едно до друго и са ни на 200-300м. И на площадките наоколо излизам без, но само ако няма да ходя другаде. Тя не си пада много по вървенето, харесва и да се вози, а и аз обикалям доста. А и все има нещо да се купува, въпреки, че ММ пазарува в повечето случаи.

# 328
Докато ви изчета и забравих какво щях да пиша.Та каквото се сетя.Яслата от утре ще можем в  рамките на месец да разгледаме системата за кандидатстване . Записването на 10.04.От края на февруари се разболях аз и малко по късно и Митко явно нещо прихвана от мен Та и ние доста време се мъкнем само със сополи.Кате мисля че ти питаше.Всe ,още не сме намерили решение с тях .Ходихме на доктор,при него има само сополи и то гъсти.С прахосмукачка дърпам и аз иначе неможе да спи.Давах Коризалия няма температура ,не кашля само тези гадни сополи.Та в тази връзка ,че бях болна до сега отбягвах и почти не е гледал телевизия.,но когато ми беше много зле  му пуснах и Митко за три дни научи телевизия и Бейби тв.Сега се чудя как да го Забавлявам ,за да забрави.Като хипнотизиран е.За яслата знам за нашата че е много горещо ,а той не е свикнал на горещо да спи.Със сигурност ще имаме драма с яслата.Той е свикнал само с мен и е много срамежлив.Не стои с чужди хора въобще.
Гъсти сополи,а пуснахте ли секрет?

Последна редакция: чт, 14 мар 2024, 17:32 от Милото

# 329
  • Бургас / Славейков
Докато ви изчета и забравих какво щях да пиша.Та каквото се сетя.Яслата от утре ще можем в  рамките на месец да разгледаме системата за кандидатстване . Записването на 10.04.От края на февруари се разболях аз и малко по късно и Митко явно нещо прихвана от мен Та и ние доста време се мъкнем само със сополи.Кате мисля че ти питаше.Всe ,още не сме намерили решение с тях .Ходихме на доктор,при него има само сополи и то гъсти.С прахосмукачка дърпам и аз иначе неможе да спи.Давах Коризалия няма температура ,не кашля само тези гадни сополи.Та в тази връзка ,че бях болна до сега отбягвах и почти не е гледал телевизия.,но когато ми беше много зле  му пуснах и Митко за три дни научи телевизия и Бейби тв.Сега се чудя как да го Забавлявам ,за да забрави.Като хипнотизиран е.За яслата знам за нашата че е много горещо ,а той не е свикнал на горещо да спи.Със сигурност ще имаме драма с яслата.Той е свикнал само с мен и е много срамежлив.Не стои с чужди хора въобще.
Гъсти сополи,а пуснахте ли секрет?
Милото не  не сме пускали .Но вече намаляха .Иначе следващото ходене до доктора щеше да е затова .Да не би да има някаква бактерия,затова се съмнявах аз.

Общи условия

Активация на акаунт