Родени през АВГУСТ 🦁🦀🐠(тема 16)🐠🦀🦁

• 24 559
  • 731
  •   1
Отговори
# 345
Това е друго, поне така предполагам и е специално за диария.
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030016642
Сестра ми винаги имаше в тях, защото големия ми племеник покрай зъбите беше много често с диария. И ядеше нещата, които ти изреди.
Утре ще видя и за нея! Ще видя какво ще ни кажат лекарите

# 346
Милото, Ави като се разхлаби от антибиотик, педиатърката предписа Адирекс бебе. След първото прахче я стегна, а беше стигнала до 4 пъти за час. Стискам палци да се оправи положението!

# 347
Мило,звучи ми като чревен вирус. Вики лятото беше с чревен вирус и симптомите ,които описваш бяха същите . Неговото разстройство беше 20+ дни . Нищо не помогна за сгъстяването освен едни прахчета,които му давахме в болницата,бяхме в Чехия тогава и не си спомням името,но като цяло само те позакрепиха положението . Температура също имаше ,стигаше до 39 ту вдигаше ту сваляше,през нощта беше най-зле

# 348
Мило,звучи ми като чревен вирус. Вики лятото беше с чревен вирус и симптомите ,които описваш бяха същите . Неговото разстройство беше 20+ дни . Нищо не помогна за сгъстяването освен едни прахчета,които му давахме в болницата,бяхме в Чехия тогава и не си спомням името,но като цяло само те позакрепиха положението . Температура също имаше ,стигаше до 39 ту вдигаше ту сваляше,през нощта беше най-зле
Мале,20 дни е супер много! Спазваше ли диета? И какво излезе от посявката?

# 349
Аз взех столче от IKEA, високо е 35см. Хваща се за мивката и се качва без проблем.А тя не е висока, 78 см.
https://www.ikea.bg/products/bathroom/bathroom-stools-benches/bo … AYASAAEgJ6E_D_BwE

Mилото кървавите нишки и слузта са от раздразване на червата, заради честите изхождания. Звучи като на вирус/бактерия.
Има едни рехидратиращи сокчета на HIPP, май ви ги бях споменавала преди време.
Надявам се бързо да се оправи!

# 350
  • Пловдив
Мило, дано Плами се оправи бързо и не е нещо сериозно. Аз не мога да дам съвети, но другите момичета са помогнали.
Орехче, ползваме Фенистил за противоалергично. Ще го пие до 24-и.
Стъпало имаме като на Орехчето, но Йони е ниска и за да може да си мие ръцете и (да мием) зъбите в банята, слагаме кулата.
26 градуса е прекалено топло за ясла. Ако това е и при нас, аз трябва да я пускам само по къси панталонки.
Това ми е един от въпросите, който мисля да задам при среща с директора..

# 351
Мило,казаха,че пробата била отрицателна,но не знам дали изобщо това се брои за проба,защото взеха ,,проба" с една клечка като за уши направо от дупенцето . Питах щом е отрицателна пробата защо тогава има разстройство и температура ,отговора йм всеки ден беше различен постъпихме в болницата уж с ангина ,после идват и казват,че нямал ангина ,а пробивали зъби,после чревен вирус .Казваха чревен вирус,но пробата отрицателна 🤔 някаква бактерия било за това не се виждало на пробата,мисля,че не йм се занимаваше с нас ,защото сме Българи не знам,но много се ядосвах тогава,защото го измъчиха да му сложат абонат на главата ,слагаха го на системи и не ми дадоха изобщо логичен отговор защо това дете е болно. Дори една от лекарката като я попитах как така ни приемат в болницата с ангина пък после казват чревен вирус и тя ми отговори ,че вируса от гърлото е слязъл в корема 😂😂😂🤦🤦🤦 чудех се в случая аз ли съм лекаря или тя . Това беше банално просто ,детето беше с разстройство много преди да кажат ангина . Но все пак състоянието му се повлия само от тези прахчета и някакъв прах за дехидратация ,защото тогава не искаше и да суче . Както и да е ,вземете една проба и вижте какво ще излезе,но наистина това ,което описваш е като нашето дано при вас мине по-леко и бързо

# 352
Милото, дано бързо се оправи Плами. Казали са вече за оризова вода, картофи, солети. Мисля, че бях чела нещо, че супа от настъргани моркови помагала.
 Иначе ние купихме столче с облегалка и се катери на него. 83 см е той.

# 353
Как е Плами, Милото?
Лизи, вие как сте?
А останалите?Нещо май замира темичката...
Момичета, успях да приспя малката най - накрая на обяд и я пробвам за пръв път без памперс за сън, дано не се напишка , че да се наспи! Последните два дни забелязвам огромен прогрес , все повече успехи и все по - малко инциденти.Вече четири пъти я извеждам и навън без памперс за около час , час и половина и има само едно напишкване и то, защото аз не реагирах навреме.Имам надежда , че нещата ще се случат без много усилия!
Ще се похваля също, че от 4 нощи си спи в нейното легло.
От два - три дни прояви отново интерес да яде сама с лъжица и вече си яде сама следобената закуска, понякога закуската или вечерята ако са сравнително гъсти.
Изби и последния кучешки зъб и се надявам на малко спокойни дни.

# 354
Орехче, децата са болни, явно хванахме някакъв вирус от болниците в София. Сополи, кашлица,гърло, Сами имаше и разстройство, Яна пък повръщаше.
Днес бяхме при педиатърката, тя искаше да  предпише на Яна в началото антибиотик, но аз отказах, исках да пробваме без и май се получава. Педиатърката днес каза, че не е вярвала, че ще ѝ мине на Яна без антибиотик, защото са ѝ били подути сливиците. Още са със спополи, но са доста по добре гърлата. Надявам се да мине без антибиотик, защото са пили октомври, ноември и декември, а и педиатърката каза, че минава. Само грипа го минаха януари без антибиотик. Трябва да се научат някак да се борят с тия вируси, очивидно, ще са често болни. Ако са болни два пъти в годината ок, да им давам антибиотик, но те са постоянно болни. От началото на годината, това им е 4ти вирус. Общо взето от както навършиха годинка сме в някаква серия. А не ги срещам с деца почти, ходим на площадката, когато са здрави, но там е открито, има само две деца обикновено , не се бутат в тях и въпреки това, пак са с вируси постоянно, Не ми се мисли на детската градина какво ще е.

# 355
Ние ходим на площадката всеки ден. Заиграва се с децата, иска на пързалки, люлки, а за пясъчника полудява. Едвам си тръгваме от площадката.
Имат да й никнат 2 кучешки зъба още и сме готови.

Относно темичката, дали във фейса може да се направи чат? Ще е по-лесно май за всички.

# 356
А момичета недей те така 😁 мен ме няма в групата във файса и няма да мога да пиша там .
Препоръчате ми добър дерматолог

# 357
И на Яна и остават двата кучешки и последните 4 кътника. Сами е с 16 зъба и остават само 4те последни кътника. Те кога избиват? Аз все казвам, че е рано за тях, ама той си избърза със зъбите.

# 358
А колко кътника трябва да имат ? Гледам в едно приложение по 2 от всяка страна ,обаче на вики сега му избиват долу първия кътник и ако остава да избие до него кучешки то ще остане доста лувт помежду тях или до първи кътник ще има още 1 кътник ?

# 359
Общо трябва да са 20 зъба, демек 8 кътника, последните кътници са по назад.

А колко кътника трябва да имат ? Гледам в едно приложение по 2 от всяка страна ,обаче на вики сега му избиват долу първия кътник и ако остава да избие до него кучешки то ще остане доста лувт помежду тях или до първи кътник ще има още 1 кътник ?

Общи условия

Активация на акаунт