Родени през АВГУСТ 🦁🦀🐠(тема 16)🐠🦀🦁

• 24 566
  • 731
  •   1
Отговори
# 360

В момента е така,но между кътника и кучешки има място като за още 1 зъб,това нормално ли е

# 361
  • Пловдив
Орехче, браво за прогреса за сън и памперс! Аз още не се решавам да започна да го махам, но искам, не искам, наближава този момент. Трябва да купим гащички и скоро ще започваме.
Лизи, да оздравяват Сами и Яна. Йони и тя беше доста време със сополи. Чист носен секрет има.. и да е имало нещо, минало е.
Ради, намери ме във фейсбук.
Ще се опитам да те добавя в нашата група. Нямам нищо против за чат там, но и тук си ми харесва.

За реда на поникване на зъби, напълно е нормално.

Още за зъбките, можеш да прочетеш тук: https://dentapro.bg/кога_поникват_млечните_зъби_и_в_какъв_ред

Йони тези дни също не проявява желание да спи на обяд: един ден не спи, друг ден вместо в 13:00, заспива в 14:00 и за мой късмет тези аномалии в режима се случват, точно преди да се тръгне на ясла 😄
Днес измих количката - служеше ни вярно, но няма смисъл да стои като паметник до входната врата.

Последна редакция: ср, 20 мар 2024, 16:09 от Kateto-S

# 362
Да нормално е това за зъбите Radii. Последните 4 кътника и при Рая ги няма, но то е рано за тях. Спираме до 16 зъба, после продължаваме 🤣.
Кате, вече сте без количка ли? Браво на вас! И на мен си ми харесва тук, но май ще е по-удобно в чат, може да пробваме де.

# 363
Кате добавихте ,но да знаеш,че сме с общ да не се чудиш кой е тоя мъж дето ти праща покана 😅 съжалявам

# 364
Благодаря, Кате! Успех и на вас , когато решиш да започнеш!
Относно чата , аз съм ЗА, но там ще е трудно за тези ,които четат рядко да наваксат.Там ще е по - скоро за бързи въпроси и отговори.
Лизи , абсолютно подкрепям да пробвате първо без антибиотик, пък дано станат нещата.

# 365
Ние имаме проблем, Ава се страхува от акото. Нашите я взеха за 5 дни, тя не беше акала от един, не знам дали я е заболяло, от стреса от смяната на обстановката и това, че ни няма, но успяла да свърши работата с рев . От тогава всяка вечер я разнасяли по час, тя ужасно кисела, но не иска да го пуска. На психологическа основа е, не е запечена. Много съм притеснена, намалила е яденето, всяка вечер мрънка и плаче по един час, докато не се случат нещата. Страх ме е да не стигне до хроничен запек от това стискане. Нищо не помага да се отпусне и е просто ужасно.

# 366
Аз не мога да пиша.
Още не им давам телефон,  а като ме видят
с него откачат.

В момента при нас е лееек ужас.
Почнаха да се карат за всичко, блъскат се, единият даже налага другият по главата с играчки.
Държат си на двете дремки. През нощта стават да ядат в най-добрият случай веднъж. През нощта са много неспокойни, постоянно са в "движение", ритат, бутат.
Вече сигурно от половин година спим с мъжът ми в отделни стаи всеки с по едно чаве.

Искам да почна да ги уча на гърне, но направо не знам как ще стане при двама дивака...очаквам някой да захлупи другият с гърнето...и дано да е празно...

Иначе що годе ядат сами, но много бързо, все се надпреварват.
Абсурд е да им дам примерно филия да си я чупят, ще се надпреварват кой първи да си я натъпче в устата
Р.S  и не могат да си изкълчат  езика да говорят. Квичат, крещят, мяукат, мучат, лаят  и т.н

Последна редакция: чт, 21 мар 2024, 11:11 от Joy Joy

# 367
  • Бургас / Славейков
На всички болни да оздравяват бързо.Ние с Митко се оправихме сега каката му е болна цялата е в херпеси и я болят ушите.Не пиша много напоследък защото подготвям и бала на каката.И същевременно направих страница .Изработвам аз и една приятелка неща и ги продаваме там.Сапунени цветя ,цветя от сатен ,торти от памперси ,и т.нИ общо взето не ми стига много времето.Миткое станал невъзможен .Май и аз пак ще го пробвам с гърнето ,макар че последно искаше да го слага на главата си ,та пак спрях да го слагам иначе повечето пъти пишкаше вътре.Биберона още го ползва ,като спи . Много го мъчат зъбите неговите също ще са редки като моите.Аз не вървя по схемата която е дадена и имам само 24постоянни.зъба .Не 32колкото трябва да са

# 368
Орехче,добре е Плами. От вторник намаляха изхожданията. Вчера е ходила веднъж по-твърда консистенция,днес два пъти. Все още е на диета. Излязоха и изследванията и няма бактерия и гъби,та явно е вирус и сега го лепнах аз! Игрива е,активна и доста гладна!

# 369
Нещо не разбирам схемата, по това дето е отбелязано кучешки няма.

Тук където съм отбелязала трябва да са кучешките.

В момента е така,но между кътника и кучешки има място като за още 1 зъб,това нормално ли е

# 370
Лизи аз си мислех,че това ще са кучешките ? Колко кътника трябва да има тогава ? Не са ли това кучешките ?
Аз исках да питам,как е възможно обувката като я наложа на крачето да изглежда с 5 пръста по-голяма ,а когато сложа стелката да е по-голяма с пръст и половина -2 как е възможно това ?

Последна редакция: чт, 21 мар 2024, 16:30 от Radii :)

# 371
Лизи където си отбелязала са си точно кучешките зъби. Първо избиват 4 кътника, после 4 кучешки и после другите 4 кътника. Получава се място между резците и първия кътник, там е кучешкия. И мястото е голямо колкото и за другите зъби, аз с баткото не знам, защо си мислех, че мястото за кучешкия трябва да е по малко. Моята още няма кучешки зъби, с 12 зъба е и друг не виждам да се кани да избива.

Реших да изкарам гърнето и да пробвам да я слагам. Също реших да използвам помощта на каката да покаже нагледно как се сяда на гърнето. Каката прие с желание и интусиазъм задачата. Обясни на малката, че ще сяда там да пиша и ака, тя сега щяла да и покаже как става. Викам си може пък да и се пиша и да покаже нагледно целия процес. Отиват двете момичета с желание до гърнето и голямата се настанява с дрехите. Отчитам като моя грешка, че явно трябваше да и кажа, че трябва да се съблече. И от нагледния пример малката сядаше с желание с дрехите, гола реве, вече и с дрехите не иска да седне. Като мине покрай гърнето му ръмжи и пуфти. Малко прилича на звуците на Алф. И сега съм го оставила да се опознават и реших, че нямам все още желание да се занимавам.

# 372
Лизи аз си мислех,че това ще са кучешките ? Колко кътника трябва да има тогава ? Не са ли това кучешките ?
Аз исках да питам,как е възможно обувката като я наложа на крачето да изглежда с 5 пръста по-голяма ,а когато сложа стелката да е по-голяма с пръст и половина -2 как е възможно това ?
В повечето случаи  подметките изглеждат по-големи  от стелките. Обувка не се мери по външната част подметка ,а по вътрешната стелка. Имай предвид,че обувка по-голяма от 1 см не е добре. Един пръст и половина не е ли много? В седнало положение не се мери. Детето трябва да е стъпало право с крачето и да има макс 1 см от най-дългият пръст.Масово майките около мен купуват огромни обувки и после се чудят,защо  децата им се спъват!

# 373
Мило,да голями са ,но ми казаха,че уж са 14 см ,а изглеждат огромни и не му стават ,ще изчакам още месец и дано му станат ,иначе пари на вятъра 
болибон и на мен ми се струва,че има твърде много разтояние за това и е въпросът ми ,сега му избива първия кътник и има място за още 2 зъба пък остава да е само кучешкия   не знам струвапми се много това разтояние само за един кучешки

# 374
Мило,да голями са ,но ми казаха,че уж са 14 см ,а изглеждат огромни и не му стават ,ще изчакам още месец и дано му станат ,иначе пари на вятъра  
болибон и на мен ми се струва,че има твърде много разтояние за това и е въпросът ми ,сега му избива първия кътник и има място за още 2 зъба пък остава да е само кучешкия  не знам струвапми се много това разтояние само за един кучешки
За зъбките не знам,но аз сега взех три чифта маратонки на Плами. Двата поръчах онлайн,а другите взех от спорт депо в нашия град. Мерих и в нас крачето и в магазина си носих линия😀Въпреки че детето ги обуваше там да пробва,аз исках да знам дължината на стелката измерена от мен!

Общи условия

Активация на акаунт