🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 🦊 ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ 🦊 ТЕМА 4

• 20 988
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Много ме кефи тая сцена...тюх, че не съм си в къщи

# 136
Отидоха да спят на пейката.

Нези, ще има вече реклами. Няма да продължава както досега

Видеозона с бебето на сестрата.

# 137
Значи ще има време и за впечатления.
Че без реклами е тегаво 2 часа пред екрана.

# 138
Отидоха да спят на пейката.

Нези, ще има вече реклами. Няма да продължава както досега

О ,дано! Аз предпочитам. Така ще има време и за някой и друг коментар. Wink

# 139
Да и аз това викам. Понеже не мога да гледам, но мога да ви редувам, за да разбера и аз какво се случва, че прди 9 - 9.30 едва ли ще се прибера

# 140
Жалко за майката, че ще е лошата…
Но пък сега като се замисля то много положителни герои май няма в този филм Grinning

Вчера забравих да споделя, че и аз съм много разочарована, че Младия Вълк няма да пуска анализи…

# 141
Да тук ще има превод. Е, все още не е започнал, екрана ще стане активен с тръгването на епизода.

https://vk.com/video-224422376_456239027

# 142
Хаиде момичета, приятно гледане и да споделяте!
Рони и на мен ми е тъпо, че младия вълк ни отсвири, но ще си го гледаме и без него.

# 143
Ехо, лейдис🌹
Сварих да седна тамън. Ще гледам аз на Фокса. Преди пробвах с youtube линк, затова имах проблеми. Там няма лайф, както другите телевизии. Ама ви видях линка през сайта и пускам на лаптопа, докато правя вечерята да върви. Четох някъде, че и там отчитат рейтингите, ама не знам дали от чужбина ги отчитат. Ама и да не ги отчитат, не харесвам руски и не мога на го слушам.
Хайде, след няколко минутки започва, приятно гледане🌺😊
https://youtu.be/dAl8I7qxYVI?si=I6b76RRop3MTUFkP   

# 144
Йоана, не знам дали отчита за рейтинг на Турция, но със сигурност отчита за чужбина, което също има значение, защото много сериали ги оставят с нисък рейтинг, заради продажби в чужбина.
Аз засега ставам само да редувам, така че на вас чакам.

# 145
Йоана, не знам дали отчита за рейтинг на Турция, но със сигурност отчита за чужбина, което също има значение, защото много сериали ги оставят с нисък рейтинг, заради продажби в чужбина.
От чужбина, от Турция...важното е да отчета рейтинг😀
Тези двамата са ми много сладки, как се карат като стари аркадаши😆 Усещам аз тука, че ще има приятелство рано или късно. Поне се надявам де😀

# 146
За Дахан и проекто зетя ли говориш, че ще станат приятели

# 147
За Дахан и проекто зетя ли говориш, че ще станат приятели
Да. Имат взаимодействие. Пасват си много😀 Оня си вика там шофьора (забравих как се казваше), че да карат сестрата в болница. Дахан му вика той е този (името)? А оня "шофьор, бе, шофьор"😀 Сега дойде Айдан с пожарогасителя😀 Ох, трябва да правя вечеря😆

# 148
# 149
От чужбина, от Турция...важното е да отчета рейтинг😀
Тези двамата са ми много сладки, как се карат като стари аркадаши😆 Усещам аз тука, че ще има приятелство рано или късно. Поне се надявам де😀

Ооо и аз имам такова усещане, на Бедрито му отива да е благ

Общи условия

Активация на акаунт