🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 🦊 ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ 🦊 ТЕМА 4

• 21 083
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
Винаги е с мен навсякъде.
Номер едно в сърцата, FOXnowNOW ❤️

Тази вечер, чакаме промоция!

# 316
Чачо е оставил Сумие на по- опитните си колеги и не е участвал в клипа на NOW.

# 317
Чачо е оставил Сумие на по- опитните си колеги и не е участвал в клипа на NOW.

Как не го беше срам....излага се.
Няма оправдание за това.
После, що не му гледали сериала, ама сори, той пръста не си мърда.
Колко хора щяха да се зарадват да го видят.
Извинявам се, ама точно главния герой да липсва е супер неуважение към зрителите.
Започвам да бойкотирам сериала.
Възмутена съм!

# 318
Жаки, той май не обича да се снима в реклами.
Снимал е само една до сега. И е казвал,че е много придирчив.
И аз се надявах,че ще се появи ,обаче...

# 319
Жаки, той май не обича да се снима в реклами.
Снимал е само една до сега. И е казвал,че е много придирчив.
И аз се надявах,че ще се появи ,обаче...
Нищо не го оправдава.
И това не е реклама, самата телевизия си представя сериалите под новото име.

# 320
Новата шапка на Gaddar в YouTube. Сумие е много готина. А Чаатай никакъв го няма... И това не е реклама, а по-скоро видео каталог на сериалите. На другите сериали главните герои там, а наш Чачко явно ще минава във второстепенна роля, затова го няма.

# 321
Спокойно момичета.
Според мен няма право да го прави. Според мен от нетфликс не са глупави и са се подсигурили. Вие да сте го виждали да дава интервю за този сериал? Изобщо да сте го виждали да прави нещо за телевизията освен да снима сериала. Даде пресконференция за Кюбра. Направи фотосесия и говори в интервюто за Кюбра. Очевидно има нещо повече от прословутата му асоциалност. Иначе това за мен не е реклама. Облича костюм и се усмихва на камерата. Няма какво да се прави.

# 322
Гери, не съм съгласна за Нетфликс, защото той в момента снима за Ай Япъм, която е една от най-големите продуцентски фирми на Турция. Те няма да се съобразяват с никой. Не му прави чест и това е.

# 323
НОВО
Фрагмент 1 за епизод 5 на Gaddar

Кажи ми най-големия си грях!

# 324
Мениджърът продължава да ръководи Dağhan.
Gaddar Епизод 5 е в петък, 16 февруари от 20.00 часа!

# 325
Фрагът е топ🔝🔝
Ще има интересни събития в петък. Ако може и Онур малко по-активен да направят, ще е супер.
Какво казва той накрая? В ютуб в коментарите под поста пишат, че това е препратка към някакъв инцидент снощи с таксиметров шофьор в Измир. Което говори, че явно епизода е завършен днес и заради това е и забавянето с фрагмана.

# 326
Гери, не съм съгласна за Нетфликс, защото той в момента снима за Ай Япъм, която е една от най-големите продуцентски фирми на Турция. Те няма да се съобразяват с никой. Не му прави чест и това е.
Абе ако има железен договор, няма какво да прави. Не знаем какви неустойки дължи. Ако може да се снима, а не го прави е глупост, но си е негово решение.

# 327
Фрагът и на мен ми хареса. Любопитно ми е какво е станало с онези на сватбата, убити ли са или само приспани. След кървавите сватби в Game of Thrones и Destan хич не ми се иска да видя и тук такава, много е зловещо това.

# 328
Ани, забавянето е заради новото име на телевизията., което го смениха преди час.
Искали са да бъде под новото лого.

Гери, ако той има такъв железен договор, да не може да участва в представянето на сериала в който играе по телевизията по която върви, то не биха му дали изобщо да участва извън Нетфликс. Не няма шанс да е това, това си е от темерутщината му.

# 329
НОВО
Фрагмент 1 за епизод 5 на Gaddar

Кажи ми най-големия си грях!

Кажи ми най-големия си грях! Какъв грях?
Ти свещеник ли си  братле?

Скоро с Ямур ще се оженим.
А този човек не трябва да се навърта наоколо.

Как смее да пренебрегва думите ми този човек?  Kак ?

Ямур!
Какво направи, татко? Какво направи?
Къде е Ямур?
Няма я вече.

Чухте ли, че са убили таксиметров шофьор в квартала?
Познавам го.
Батко Рустем.
Той имаше две деца .
Ще се погрижиш ли?

Последна редакция: пн, 12 фев 2024, 22:06 от NeZ_9

Общи условия

Активация на акаунт