🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 🦊 ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ 🦊 ТЕМА 4

• 21 024
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
За 450 евро и да не ми уреди снимка с Чачо, айде у лево.
То не че и със снимка ще дам толкова, но поне може и да се позамисля.
А с другите ще може ли снимка?
Не знам. Аз и за снимка с Чачо не съм питала. Тя сама ме предупреди.

# 511
А, за снимка сигурно се заплаща допълнително. За такава сума и позлатени бинокли трябва да подаряват.
Никога не е невъзможно и на една обикновена екскурзия да отидеш и да срещнеш някой любимец случайно. Може и до онзи МОЛ(забравих му името) да се отиде, където редовно снимат актьорите там.

# 512
А, за снимка сигурно се заплаща допълнително. За такава сума и позлатени бинокли трябва да подаряват.
Никога не е невъзможно и на една обикновена екскурзия да отидеш и да срещнеш някой любимец случайно. Може и до онзи МОЛ(забравих му името) да се отиде, където редовно снимат актьорите там.
Всъщност до колкото разбрах това включва разходка от 10.30 до 15 ч на различни места, не само на сета на Gaddar. Обиколката включва 10-15 места от любими сериали.
Не, че парите са малко и за това де.

# 513
Всъщност до колкото разбрах това включва разходка от 10.30 до 15 ч на различни места, не само на сета на Gaddar. Обиколката включва 10-15 места от любими сериали.
Не, че парите са малко и за това де.
Е то тогава на площадката на Гадар ще е малко, най-много половин час сигурно. Не, не си заслужава.
Ще отида за половин час да гледам Чачо отдалече, ако имам изобщо късмета да го видя...тц
Категорично се отказвам

# 514
Колкото и да иска да избяга Айдан, няма да може...

А ние можем да перефразираме- колкото и да искаме да видим Чачо, няма да дадем толкова пари! Joy

# 515
Тази събота започва излъчването на сериала “Безпощаден” в Израел. Ефирен час 21:30
Значи вече се продава по държавите

# 516
Еха! Браво! Hands Raised Hands

Още само един ден!

# 517
Ама много хубава Айдан.
Наш Дахан каквото и да прави, както и да се цупи, накрая ще клекне пред тази красота.

# 518
# 519
Прекрасни!
Много искам пътищата им да се пресекат.

# 520
# 521
Аз за друго се сетих като се върна към препратката с рибата, дали накрая като успее да върне всичко и реши, че вече може да живее спокойно и няма да го убият (говоря за финала на сериала) Мразя сериали с лош край.

Днес се отнесох на друга вълна и забравих да напиша.
Джаки, ако искат да имат продажби в Америките  финала задължително трябва да е хубав. Там лош край не търпят. В краен случай латиносите ще го преоформят, не е като да не са го правили.

# 522
Ама вярно ли ги преоформят. Искаш да кажеш, че за тях няма лош финал няма. Значи, ще се молим латиносите да ни купят, за да имаме добър финал.

# 523
Нов фраг!!!

# 524
Тъкмо щях да пиша😀
Момичета, има 3ти тийзър. Отива Енвер да си взима момата😀

Общи условия

Активация на акаунт