Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 92

• 58 653
  • 849
  •   1
Отговори
# 795
Момичета това ми излезе на теста отрицателен е нали?

# 796
Oтрицателен е.

# 797
Здравейте, на 25-ти ноември имах трансфер на две тридневни ембриончета, минах през манипулацонна и ми дадоха лекарства за 14 дни. Доктора не ми даде никакви инструкции кога да направя тест, какво да направя, ако резултата е еди какъв си и в момента гадая кога какво трябва да направя. Попитах в манипулацонната кога следва да направя тест и те ми казаха около 10-тия ден, но те моите, като са тридневни, това не е ли много рано... Ако има някой с трансфер на тридневни ембриони и е минал по тази пътечка, може ли да ми сподели малко подробности за времето на тестване? Благодаря предварително!

# 798
При мен също трансфера беше на 3дневни. Теста го правих на 10тия ден. Имах схема на лекарствата. След положителния тест се свързах с доктора и ми назначиха още медикаменти. Но това е за друга болница. В Надежда не знам какви са правилата.

# 799
За 3 дневни- 12 ден. След трансфера дават едни листа с инструкции какво и кога се прави, погледнете си ги, на тях има и телефони.

# 800
Здравейте, на 25-ти ноември имах трансфер на две тридневни ембриончета, минах през манипулацонна и ми дадоха лекарства за 14 дни. Доктора не ми даде никакви инструкции кога да направя тест, какво да направя, ако резултата е еди какъв си и в момента гадая кога какво трябва да направя. Попитах в манипулацонната кога следва да направя тест и те ми казаха около 10-тия ден, но те моите, като са тридневни, това не е ли много рано... Ако има някой с трансфер на тридневни ембриони и е минал по тази пътечка, може ли да ми сподели малко подробности за времето на тестване? Благодаря предварително!
Здравейте,
На мен на 3-дневни в Турция са ми казвали на 14-ти ден. 🍀

# 801
Здравейте. Трябва да пия програф и имуран за подтискане на имунната система. И тъй като ги погледнах тези лекарства и съм леко притеснена, може ли някоя която ги е приемала да сподели дали е имала някакви странични ефекти. Също така дали приема им е довел до положителен резултат Simple Smile

# 802
Здравейте. Трябва да пия програф и имуран за подтискане на имунната система. И тъй като ги погледнах тези лекарства и съм леко притеснена, може ли някоя която ги е приемала да сподели дали е имала някакви странични ефекти. Също така дали приема им е довел до положителен резултат Simple Smile
Аз съм на имуран, програф и медрол...схема за подтискане нс имунитета. Два месеца преди трансфера съм ги започнала...Вече съм в 11г.с и продължавам да ги пия. Две приятелки имам на същата схема...едната роди, другата ще ражда след месец ...и двете ги пиха до 7 месец. Не се притеснявайте, щом са Ви изписани значи имате нужда.Успех!

# 803
И аз имах трансфер с тридневни ембриони. Мисля, че се тества на 8ми ден. Ако има бременност, резултата ще покаже.

# 804
Аз съм на имуран, програф и медрол...схема за подтискане нс имунитета. Два месеца преди трансфера съм ги започнала...Вече съм в 11г.с и продължавам да ги пия. Две приятелки имам на същата схема...едната роди, другата ще ражда след месец ...и двете ги пиха до 7 месец. Не се притеснявайте, щом са Ви изписани значи имате нужда.Успех!
Благодаря много. Определено ще започна деня с усмквка Simple Smile Аз ги започнах на 6-ти ден и още този цикъл ще правим трансфер. Дано да има ефект.

# 805
Здравейте! А при трансфер на 5-дневно ембрионче кога се прави тест?

# 806
Здравейте! А при трансфер на 5-дневно ембрионче кога се прави тест?

Siss, на 10-ти ден.

Момичета, днес или вчера някоя от вас свързвала ли се е с манипулационната? Нещо не ми вдигат, а имам добри новини за споделяне 😄

# 807
Момичета, имам въпрос към тези, които са правили имунологична биопсия. Лекарката ми каза да слагам прогестерон до биопсията, даже и сутринта (ама тогава да го сложа ректално) преди процедурата. Също така - сутринта да отида да пусна хормони (тук вече не съм сигурна, ама май естрадиол и прогестерон?). Ако наистина е прогестерон вторият, то кога да го изследвам - преди или след да го поставя сутринта?

# 808
Момичета, имам въпрос към тези, които са правили имунологична биопсия. Лекарката ми каза да слагам прогестерон до биопсията, даже и сутринта (ама тогава да го сложа ректално) преди процедурата. Също така - сутринта да отида да пусна хормони (тук вече не съм сигурна, ама май естрадиол и прогестерон?). Ако наистина е прогестерон вторият, то кога да го изследвам - преди или след да го поставя сутринта?

Аз съм пускала точно естрадиол и прогестерон, няма значение времето за изследване, но ми беше логично да си поставя циклогеста сутринта, след което предстои пътуване 4 часа до София и после вземане на кръв за хормоните. Много внимавайте да не закъснеете, защото аз забравих да отида час и половина по-рано за хормоните, а биопсията я правят на база стойностите на хормоните. После чаках два часа след часа си, за да излязат хормоните, защото, ако не ми били хубави, нямало да ми правят биопсия... така ми казаха, докато чаках.

# 809
Samardala при кой доктор сте?
Питам понеже аз минах биопсиите, когато ми беше часът и след тях ми казаха да пусна хормони преди да си тръгна/ естрадиол и прогестерон/ защото биопсиите се разчитали заедно с  хормоните. И съответно не съм чакала резултатите.

Общи условия

Активация на акаунт