Седмокласници 2023/2024 - тема 6

• 39 752
  • 803
  •   1
Отговори
# 90
  • В Страната на чудесата
Lúthien, предполагах, че девойката ти е била на оли днес, но явно сте имали друга програма...
Аз още чакам наборът да излезе от олимпиадата по математика. Той знае, че последните години дават и по една "невъзможна" задача и сутринта се притесняваше, че ще се изложи. Но явно спортната злоба в него го кара да стои до дупка. Grin

# 91
  • София
Днес в Регалия имах чувството, че всички седмокласници от Сф се явяват. Ще се радвам, ако някой сподели в какъв срок излизат резултатите. При такъв наплив, сигурно няма да е по-малко от двайсетина дни.

# 92
  • София
Регалия до 10 дни обявяват резултатите и статистиката.

# 93
Добре сте го измислили. До Барса направо си плаче за 2-3 теста за самолета, тъкмо няма да скучае. Може да вземете за всеки случай. Аз си мислих, че съм ларж, а май не съм, все тестове разнасям. Макар че не всеки път стигаме до тях . Но пък гледам да имам и да не изпусна момента, ако се потърсят 🤣. А там - разходки 🙂 Моят единствен мач на живо досега беше на Ноу Камп. Барселона през април ще е чудесна.
При нас го няма този вариант, тестове и почивка се самоизключват. Скуката бори с повечко външни батерии и музика. Полетът ни е късен, ще спим, та дори няма да ги усетим тези 3часа.
Моят се обади след изпита по БЕЛ на Регалия, думите бяха че било лесно. Ще я видим тая работа😉

# 94
Регалия може да са знаели датата на олимпиадата по мат., но да не са имали други варианти за дата. Дадената възможност да се направи онлайн пробен, на мен ми дойде дюшеш. А на набора доста нанагорно - за два дни две олимпиади + пробен + всички домашни за училище и за школа... А и още такива уикенди се очертават този месец.
Мартеа, може днес или в понеделник да направи пробния онлайн детето.

# 95
Алисса, тя не успя да се класира за областния, затова беше друга програмата Wink
Браво на младежа, че така си отстоява целите! В крайна сметка и инатът може да е доста полезен понякога Joy
Jsed, дано бързо оздравява наборчето!

# 96
Въпрос към явилите се днес на пробния изпит по БЕЛ на Регалия:
Какво споделят децата за изпита?
Какво ги е затруднило?

# 97
Свършиха при нас. Не звучеше особено доволна госпожицата, текстът за четене с разбиране не ѝ харесал. Ще я видим какво е натворила. Имате ли наблюдения в какъв срок излизат резултатите после?
Тегав е текстът, четох го. Дано са се справили децата.

# 98
Може ли някой да сподели пробните от Регалия, ако има възможност?

# 99
Има онлайн пробни на Регалия, защото местата за присъствен са запълнени. Аз се замислих да я запиша, защото от Междучасие не мога да добия реална представа за нивото на детето ми. Симеонов дава много различни задачи. А той мисли тестовите и за СМГ, така че не ми е опция да я запиша техен пробен.
Днес е казал, че само на едно дете от СМГ е проверил и то имало 50+ точки. Ужас. Какво тогава да очаквам от дете, което не е в СМГ?! Знаел, че имало много уловки, но не променил теста. Шегувал се, както обикновено, че ще наеме голям апартамент за всички деца, които ги изгонят след като излязат резултатите. Нещо не мога да схвана тези шеги Tired Face

# 100
Изобщо не е добре пробните изпити да са на ниво, много по-различно от реалния изпит. Все пак затова са пробните, за да се добие по-ясна представа къде точно е детето. Защо се дават много трудни задачи, не е ясно.... Нито е някакво състезание или пък квалификация за национален отбор....
Като има даде задачи с много уловки, те спират да се стараят на лесните и от търсене на "уловката", може да объркат съвсем елементарна задача.
На Междучасие все такива ли са им пробните?

# 101
Да, все са такива, затова не мога да добия реална представа. На първия пробен средният резултат беше около 50 точки. Моето дете тогава имаше над 70 и ми беше спокойно, но вече не ми е.

# 102
Благодаря за споделеното. Ще го пускам да пробни на други школи. СМГ учители също правят пробни за 7 клас за мат и БЕЛ.

# 103
Нали казах, че и там Симеонов ги мисли задачите
СМГ учители също правят пробни за 7 клас за мат

# 104
И там също ли? Оф, да, написала си, ама аз чета малко накриво....

Общи условия

Активация на акаунт