Седмокласници 2023/2024 - тема 6

• 39 920
  • 803
  •   1
Отговори
# 375
Браво

# 376
Браво на децата на jsed и мама Ру. Днес се разхождахме из Лозенец. 35то училище ми беше вариант, но изглежда доста порутено. Изненадах се. Живеем в нетолкова централен квартал, но всички училища са ремонтирани и измазани. Ясно е, че не избираме база, но някак леко се разочаровах. Явно ще трябва да пообиколя за набелязаните.

# 377
Училищата поетапно ги ремонтират, но зависи кога и за кое училище отпускат средства, ремонтите не са от бюджета на училищата. За мен по-важно е учителите и отношението. Стаята може да се освежи и с пари от родителите, преди време го правихме това със стаята на наборката, тогава събирахме по 50 лева на дете и останаха пари. Обстановката също е добре да не е тягостна, но отвътре класните стаи и кабинетите може да са си наред.

# 378
  • София
Jsed, браво на детето! Страхотни резултати за тестовете на Междучасие.

# 379
Много са добри отзивите за 35то като ниво на обучение. Аз лично съм влизала вътре за едно състезание по шахмат преди 5 години. Вътре беше много спретнато и чисто в сравнение с текущото училище. Хубавото при нас е, че където и да отиде базата има голяма вероятност да е по-добра Laughing
Аз гледам имат паралелка с природни науки и интензивен немски и евентуално ще го включим в желанията.

# 380
Да, разбирам го това. Но някак е неприветливо, особено за тази сравнително централна локация в София. Искам като заведа дъщеря ми да го види, да й се прииска да учи там. Това е един от резервните варианти за френски, дори миналата година в 12ти клас на нво по френски са имали със съвсем малко повече от ФЕГ.

# 381
  • при моите любими
Това е болната тема за 35то училище. До колкото знам, ще има съвсем скоро цялостна реставрация отвън. Не съм влизала вътре, но съм чувала, че там е по-добро положението.

# 382
Като се заговорихме за трудната геометрия за някои деца, ето на какво попаднах преди малко.
https://youtu.be/e5LxffEfbck?si=BzNm2lB9ph_MxHmq

# 383
86т на пробен по математика в Междучасие си е мечтан резултат! Браво на детето! Все така да е!🍻

# 384
  • София
Като се заговорихме за трудната геометрия за някои деца, ето на какво попаднах преди малко.
https://youtu.be/e5LxffEfbck?si=BzNm2lB9ph_MxHmq

Мама Ру, това ще е полезно на децата след близо 2 години Simple Smile Сега да се съсредоточат над еднаквите триъгълници.

# 385
jsed, браво на момчето, резултатите са страхотни и напълно заслужени, трудът му е възнаграден, а това винаги е много мотивиращо.

# 386
Аз да попитам за пробния по МАТ на Регалия пак със същия входящ номер като от миналата седмица по БЕЛ, нали така?
MamaRu браво на малката!
Моят е добре по геометрия решава, но учат абсолютно цялата теория наизуст задълнително. Има си папка наизуст, папка Важни задачи, те се пререшават по няколко пъти. Това от училище, на уроците почти същото. Решава много задачи, две седмици му трябваха за да схване всичко. По математика съм по-спокойна, но по БЕЛ....шок, все едно му говориш на китайски. Там незнам как ще се справи.На чудо се надяваме 😉, а ако не се случи чудото здраве да е. Никога не е обичал БЕЛ, много му е трудно и това си е. Преподава му много добра учителка, с постигнати все високи резултати на учениците й, но при мояудря на камък.
 По МАТ изкарва на пробни около 90т, по БЕЛ 50-60.

Последна редакция: сб, 17 фев 2024, 22:26 от GoSSipSs

# 387
Има ли други клети набори, които утре са сутрин на пробен, следобед на олимпиада по физика?
Аз да попитам за пробния по МАТ на Регалия пак със същия входящ номер като от миналата седмица по БЕЛ, нали така?
Същия входящ номер, същия баркод, даже същата стая. Успех!

# 388
Mama Ru, браво и на твоето момиче, все повече да напредва!
Чакам я и моята да се събуди, но няма признаци засега. Днес беше сутринта на школа по БЕЛ, цял следобед на рисуване, а утре на пробен по математика, та е от клета по-клета. Да се топяха мазнини от изпепеляващи погледи, да бях фиданка вече.

# 389
И моята девойка утре е на Регалия.
Днес беше на олимпиадата по география и излезе с драма - вместо с кръстчета отбелязала верните отговори с кръгчета.
Цял следобяд страда и накрая заспа от емоции - утре нова порция.
За другия уикенд вазираме от София Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт