Седмокласници 2023/2024 - тема 6

• 39 873
  • 803
  •   1
Отговори
# 480
Има нейна снимка на сайта на междучасие.

# 481
  • София
Има нейна снимка на сайта на междучасие.

Благодаря Simple Smile Оказа се все пак съвпадение на имена и на завършено гимназия ( на младост и отзивчивост явно също).

# 482
Излезе резултата и по МАТ от Междучасие
От ВТОРИ ПРОБЕН ИЗПИТ по МАТ е:

Общ брой точки от ПЪРВА ЧАСТ: 56/65 т.
Общ брой точки от ВТОРА ЧАСТ: 25.5/35 т.

Общ брой точки на целият изпит: 81.5/100 т.

Първа част - статистика:
- среден резултат - 39/65 т.
- най-нисък резултат - 9/65 т.
- най-висок резултат - 65/65 т.

Втора част - статистика:

- среден резултат - 13/35 т.
- най-нисък резултат - 0/35 т.
- най-висок резултат - 35/35 т.

Ще взема тази седмица и БЕЛ и МАТ, за да видя грешките.
Любопитна съм какво е сбъркал в 1та час освен 15та задача, която си беше без верен отговор.

# 483
Моето гардже на пробния на Регалия по МАТ е объркал от първия модул 1зад. От втория модул на една от задачите, не го разбрах коя е писал 194:25=13 😬. И на 23та задача последната подточка я е писал само на беловата, уж така му била пък да видим.
Занесе всичко на госпожата да гледала.
А бе при него всичко ще е на късмет в деня на изпита, така ми се струва. Не че резултатът ще му е лош и с тези грешки, ама са елементарни неща. Решава трудните, а делението объркал. Чак ми вика невероятно е че съм написал 13. 😉

# 484
  • София
Моята по Бел в Регалия е с 74 точки, което е над очакваното. Тук по математика не мога да кажа, защото нямам разписани задачите от 2-ри модул и горе- долу гледам какво е писала, ама ще питам довечера, зависи колко подробно и как ще се оцени. Rolling Eyes Грубо пак 70 + точки ще са. За първи пробни да речем че е  прилично. Тя не се е "скъсала" да учи, за жалост.  Confused Особено по Бел, та уж съм доволна до тук

Важно е да видя статистиката. Как е тя спрямо другите деца, защото точно в Регалия сигурно са хиляда деца на тези пробни... има външни деца, има и он- лайн, деца от нашия курс  и т.н. да се види общото положение Thinking тогава ще мисля къде се намира

# 485
  • Варна
Някой по назад беше писал, че училищата били задължени на проведат по 3 пробни изпита.
Има ли такова нещо, не мога да намеря?
Понеже нашите нищо не са правили, а довечера съм на родителска и ми се иска да повдигна въпроса.
Ако е подкрепено с точна наредба ще е добре.

# 486
А по БЕЛ какъв е средния резултат в междучасие? Ние още чакаме

# 487
Някой по назад беше писал, че училищата били задължени на проведат по 3 пробни изпита.
Има ли такова нещо, не мога да намеря?
Понеже нашите нищо не са правили, а довечера съм на родителска и ми се иска да повдигна въпроса.
Ако е подкрепено с точна наредба ще е добре.

Нашата родителска мина - обясниха ни, че пробно НВО не било нормативно разписано все още, но било желателно поне по една пробна матура на предмет. В нашето у-ще се очаква да са месец май и двете. Останах с впечатление, че е въпрос на преценка на всяко училище, тъй като все пак се изисква някаква логистика.

# 488
Аз бях писала също за 3-те матури и че бях останала с впечатлението от 1-вата ни родителска в началото на годината, че са нормативно заложени. Но после се оказа, че с много от училищата едва-едва и по 1 ще направят, така, че явно са по-скоро пожелателни трите, отколкото задължителни.  В нашето ще са три, но не съм чула все още за друго училище с три. А в някои даже и по 1 няма да има.

# 489
А по БЕЛ какъв е средния резултат в междучасие? Ние още чакаме

БЕЛ Междучасие

Първа част - статистика:

- среден резултат - 50/65 т.
- най-нисък резултат - 14/65 т.
- най-висок резултат - 65/65 т.

Втора част - статистика:

- среден резултат - 26/35 т.
- най-нисък резултат - 0/35 т
- най-висок резултат - 35/35 т.

Статистика за целия изпит:

- среден резултат от изпита - 76/100 т.
- най-нисък резултат - 24/100 т.
- най-висок резултат - 99/100 т.

- брой ученици, направили изпита - 522

# 490
Не се надявам на повече от едно пробно ... В началото като прочетох тук, че трябва да са три много се зарадвах, ама нищо не се е чуло и предполагам, че ще направят само едно, както и друга година . В началото на април щяло да има родителска среща, да ни разясняват как става подаването на документи, какъв е реда, какви са датите...но за пробни НВО - нищо

# 491
Има достатъчно сборници, децата да си решават пробни вкъщи. Няма да е съвсем същото като обстановка, но все пак....

# 492
  • Варна
Аз моето дете не мога да го накарам нищо допълнително да направи, всичко е с 300 зора.
Но ако им го дадат от училище няма къде да ходи, за това се надявах.
Тя нали ще кандидатства с рисуване и хич не и се чува за НВО.

# 493
А има ли план Б, ако не ѝ се получи с рисуването?

# 494
  • Варна
А има ли план Б, ако не ѝ се получи с рисуването?
Точно за това напъвам и по БЕЛ и Мат, знам, че може и да не се случат нещата с рисуването.

Общи условия

Активация на акаунт