На ДВАНАДЕСЕТИ клас сме по средата, всички варианти да претеглим на везната.

• 53 435
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • София
И с мед. бележка ударих на камък Laughing.  Въобще не му хареса идеята и няма да я предлага на останалите.

И нашата класна е поканена вече - в парка до училището с балони и музика Simple Smile
Може би така ще я поканят, ако не измислят нещо по интересно. Паркът Заимов им е на една ръка разстояние, имат наблизо парти магазинче, оттам могат да вземат балкони с хелий. Има сладкарници, в които предлагат шок. бонбони с надпис върху тях, букет с цветя и според мен това ще е повече от достатъчно.

# 166
  • София
Аз си мислех, че класният отдавна е поканен, но се оказа, че не е. Защото не можели да измислят как. Ще падна. Той им е почти набор, със страхотно чувство за хумор. Те не знаели как.... ще следя развоя на ситуацията.

А знаете ли колко време след подаване на документи, да чакаме отговор от университетите?

# 167
Етомира,
Ама какво се чудят още щом им е почти връстник на наборите - направо някой да изскочи от тортата и после задължително клипче в мрежата!

# 168
  • София
Етомира,
Ама какво се чудят още щом им е почти връстник на наборите - направо някой да изскочи от тортата и после задължително клипче в мрежата!

Предадох нататък! Да видим дали им стиска!

# 169
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Класния ще го канят в четвъртък с торта. Други подробности не знам.

# 170
  • Бг-мама
Нашите ще канят тая вечер. Ангажирали са зала в кино. Направили са клип със снимки от годините назад и послания от децата и ще го направят като прожекция. Класната знае , че отиват на кино . Купили са и букет който е от шоколад и димки доколкото разбрах. Ще чакам клипче.

# 171
  • Sofia
Момичета, друго да ви кажа - преди два дни съвсем случайно открих служебната бележка за ДЗИ, оръфана по ръбовете в една купчина с материали от училище. Уж са големи, но да не я търсят тая бележка в деня на ДЗИ, проверете къде е. Нашата я прибрах чинно при ученическата карта на малката, която пазя за НВО.

# 172
О да, някои наистина са големи на ръст. Благодаря, Ани - ще питам за служебна бележка. Не ми е попадала такава.

# 173
Бележката я поставих на видно място на секцията в хола.

# 174
Аз пък разбрах, че за ДЗИ , като наближи , ще им дадат други бележки. Възможно е и да не е така. Съхранила съм чинно и тази

# 175
  • Sofia
Аз пък разбрах, че за ДЗИ , като наближи , ще им дадат други бележки. Възможно е и да не е така. Съхранила съм чинно и тази

toni1, тези са, пази я. Просто, ако някой си я загуби, може да се реагира до някакъв момент да се издаде дубликат.

Последна редакция: ср, 28 фев 2024, 20:31 от aniK

# 176
  • някъде ... тук ...
Добре, че сте вие, та да разбера за бележката. Снимал си я за всеки случай и седи на бюрото. Ще взема и аз да я сложа на видно място на секцията Simple Smile
Не, че не я сканирах с телефона и аз, де.

# 177
  • София
Добре, че сте вие, та да разбера за бележката.
И аз така.
Сега го чакам да се прибере и да го питам за тази бележка.

# 178
  • София
Аз тогава трябва да се чувствам поласкана, защото моята девойка като се прибра с бележката веднага искаше да се отърве от нея и ми я връчи за съхранение още миналата седмица 🙃

Последна редакция: ср, 28 фев 2024, 20:47 от brayan__

# 179
Бележката за ДЗИ ще им дадат 13-16 май.

Общи условия

Активация на акаунт