На ДВАНАДЕСЕТИ клас сме по средата, всички варианти да претеглим на везната.

• 53 439
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Понеже аз не съм много активна в темата откъм писане (но откъм четене съм редовна), няма проблем да не ме поканите в групата - изцяло уважавам желанието за дискретност.
По отношение на поканата към класната - класът на моя син я поканиха в двора на училището, като играха хоро под акомпанимента на група гайдари (госпожата страшно харесва народна музика). Децата сами си измислиха и организираха нещата, само аз помогнах да намерим гайдарите. Към настоящия момент даже и дума не отварям за костюм, надявам се до края на април поне с риза и панталон да се сдобием, но се радвам на всички за напредъка по организацията.

# 151
  • у дома с любимите си хора
Абсолютно съм съгласна със Светкавчка относно групата ни във фейсбук. Много лични и емоционални неща съм споделила там и ми се ще да си остане групата на хора, които наистина отдавна сме като семейство.

# 152
При нас е господин и го поканиха още преди нова година. Щяха да канят още учители.
Та сложили факли по някакво парадно  стълбище, балони, шампанско гърмели и огромна торта, май и оркестър ли беше или танцьори имаше още. Имат паралелка танци и музиканти , та май тях ангажираха.Класния се разплакал.
 Последна година и се пенсионира човека. Ама ударили леко на камък с почерпката. Човека бил диабетик и нито пиел, нито сладко яде. Ама пък те се облажили и бяха много Хепи.

# 153
  • Бургас
И аз не настоявам за покана, но ако ме поканят ще се присъединя. Simple Smile
Класът на дъщеря ми изчакаха класната от театрално представление и пред НХК в Бургас и устроиха засада. Събраха се всички. Изписаха надпис-покана. Запалиха фойерверки свещи. Беше тъмно и се получи много добре. Имаше балони с надпис ДА и НЕ. Пуснаха балоните с надпис НЕ след като тя се съгласи. Подариха на госпожата  букет за над 200лв със сто и едно лалета. Първата им идея беше да излязат на сцената и да я поканят след предствлението, но идеята им била "открадната" от друг клас.

# 154
Изобретателни са, да са живи и здрави. Аз не помня по мое време такова нещо. Ама както синът ми се изразява , че е било по времето на динозаврите..

# 155
  • София
През май месец, 2023 г. изведох 12.клас. Мен ме поканиш на бала с тази медицинска бележка.  ,:)

# 156
В нашия частен случай пък класната ги е поканила 🤣 ; те няма да канят учители вечерта в ресторанта, защото били много и да няма разочаровани … Свят шарен. Ще си канят приятели на купона, който сами са си организирали.

# 157
Хич не ми харесват тези покани на учителите с факли, балони, заря и каквото е още там. Дори по телевизията в новините имаше репортаж от Бургас, ученици облечени с бели престилки как поканили учителката си (по химия) и тя трябвало с някаква химична реакция да каже дали ще иде с тях на бала. Не искам никой да засегна с личната си позиция.

# 158
И аз така … много преиграна ми идва всяка подобна измишльотина.

# 159
  • София
На мен също не ми допада тази идея с факлите и огньовете. Класната им е учител по математика и аз предложих под формата на задача да е поканата. На него му допадна, но си мисли, че  другите няма да искат. Предложих да я поканят на театър и след представлението да й направят изненадата. Каза, че трудно биха се организирали, защото не всички обичат театър и когато госпожата по БЕЛ ги води някои от тях си намират извинение да не отидат, а в случая е добре да са всички. Други идеи за съжаление не ми хрумнаха. Хареса ми поканата с мед. бележка и ще му предложа.

# 160
  • Разпиляна във въображението
И при нас не са решили как. Той и класният им все някак дръпнат

# 161
Марти,
Точно щях да ти напомня за медицинската бележка, но на шега 😂… То пък на теб идеята ти харесала… наистина шарен свят 🤦🏻♀.

# 162
Всяко нещо сега е доста преиграно
 Мисля, че с идеята кой от по,по, най да е оригинален се получава така.

# 163
Всяко от момчетата я посреща в стаята и подарява роза.
Задача по специален предмет с формат размер на дъската( и закачена там) , в която са написани имената на всички и в дъното на листа въпроса дали ще отиде с тях на бал. Торта и всичко свързано с професията.
Много емоционално гледах клипче.

# 164
  • София
И нашата класна е поканена вече - в парка до училището с балони и музика Simple Smile Много мило е било, гледах клипове. Класната им е страхотна, много си я обичат. Изобщо моята девойка случи на класни и в трите си училища. Изглежда е много модерно това с каненето на класните. Много от приятелите и са ми приятели в социалите мрежи и последния месец доста сторита изгледах с канене на класни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт