На ДВАНАДЕСЕТИ клас сме по средата, всички варианти да претеглим на везната.

• 53 380
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Една от всичките с коеф 3.

Ако се ползва ДЗИ История, във втората колона оценката от дипломата отпада и се взима втори път същата оценка от ДЗИ-то.

В третата колона оценка БЕЛ от диплома - няма да се вземе тя, а ще се вземе тази от ДЗИ.

# 316
  • В средата на времето
Сиренце, силна прегръдка от мен. 😘 Нека силата бъде с вас!

# 317
  • София
GorgOnzola, съчувствам, дано не се мъчите дълго всички!

# 318
  • Sofia
Чета в сайта на СУ и не разбирам. За специалност Политология има изредени 19 опции, които са с коефициент 3. Коя от всички тези 19 опции участва в балообразуването?

Гледай, гледай, че и мен ме боли сърцето, като си помисля децата да заминат нанякъде, па макар и да са чуждите деца Revolving Hearts То за тяхно добро, но... Sob

От балообразуващите оценки системата избира най-високата, която кандидатът има, но ако са по един и същи предмет ДЗИ и диплома, ДЗИ-то се взема предвид.

# 319
Скрит текст:
Една от всичките с коеф 3.
Ако се ползва ДЗИ История, във втората колона оценката от дипломата отпада и се взима втори път същата оценка от ДЗИ-то.
В третата колона оценка БЕЛ от диплома - няма да се вземе тя, а ще се вземе тази от ДЗИ.
Да не цитирам всички последващи мнения, но си признавам, че все едно пишете на китайски (нищо лично към този език Simple Smile )

# 320
  • sofia
Здравейте, знаете ли школа в София, която предлага подготовка за матура по физика - профил?
Ако е за тази година сте се позабавили малко. Иначе към Физически факултет на СУ има кръжок по физика за гимназисти, който се провежда веднъж седмично. Ръководи се от доц. Цветан Велинов - Контакти:
tvel@phys.uni-sofia.bg
тел: 028161727; 0884342439
Ето и курс по астрономия за гимназисти - https://www.phys.uni-sofia.bg/?p=24653

# 321
  • София
Като спрягате политология, как е тази в НБУ? Помня, че синът на един познат се беше насочил натам миналата година като уж по-добра от СУ. Не съм в течение, но понеже малкото ми дете има такива наклонности, трябва да продължим връзката след 12 клас, за да докладвате доволни ли са младите политолози Wink

# 322
  • Разпиляна във въображението
Gorg0nzola, съжалявам!

В неделя ще ходим на Деня на отворените врати в СУ! Оставяме щерката на входа и после ще я вземем.

# 323
  • София
Ани, разконспирира ме. Имах паник атака и отворих сайта на СУ.

На мен политологията там в момента ми изглежда като Кеймбридж, защото е наблизо. Иначе съм чувала добри неща. А и моя позната преподава. Ако и останалите преподаватели са като нея, ще е супер.

# 324
Горги, кураж и вяра, надежда винаги има! Hug

За уроци по физика вижте школа "Елина". За 12 клас предлагат индивидуални занимания.

# 325
  • Пловдив
Gorg0nzola, съжалявам!

В неделя ще ходим на Деня на отворените врати в СУ! Оставяме щерката на входа и после ще я вземем.

Може ли малко повече информация за Деня на отворените врати в СУ? В страницата не виждам такава информация.

# 326
  • София
Заповядай!
https://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/novini/kalendar/den_na_ot … kiya_universitet2

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 15:25 от Ali97

# 327
# 328
Подсещайте за сроковете за кандидатстване. Имам чувството, че ще изтърва някой срок. За всеки университет  са различни и изискванията за класиранията- също.
Само за информация....от понеделник отварят платформата за регистрация в Тракийски университет.
Успех на децата.

# 329
  • София
Моят син от три дни знае, че ще има отворени врати в СУ и се беше приготвил да ходи. Баща му естествено е над тези неща и няма никакво понятие относно КСК и днес взел билети за кино, за неделя по обяд. Младежът не се колеба въобще и реши, че ще пропусне събитието и ще ходи на кино. Щял да отиде друг път. Викам му, да, може догодина 😂

Общи условия

Активация на акаунт