На ДВАНАДЕСЕТИ клас сме по средата, всички варианти да претеглим на везната.

• 53 434
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
  • София
И аз току що питах синчето за тази бележка.....
Отговора.
- ехоооо майка ми аз съм на 18! Нали ти казах какво съм писал.Бележката е при класната!
Браво на жената- знае че са разсеяни и ще им ги даде преди изпита
....

# 181
Аз пък разбрах, че за ДЗИ , като наближи , ще им дадат други бележки. Възможно е и да не е така. Съхранила съм чинно и тази

toni1, тези са, пази я. Просто, ако някой си я загуби, можем да се реагира до някакъв момент да се издаде дубликат.

Всичко пазя. Скоро видях, че съм запазила и паролата за след 7 клас. Луда работа

# 182
  • София
Тази бележка е само, че е ок да де явят на заявените матури. После ще им дадат други, които трябва да носят със себе си.

# 183
И при нас тази бележка се появи преди няколко дни, съвсем между другото. Разчиствал си чантата и добре че поне дойде да попита “Това ще ми трябва ли за някъде?”  и размаха един намачкан лист! Снимах с телефона и прибрах на видно място. Завеяна работа😂

# 184
  • София
Синът ми донесе служебна бележка, но са им казали, че ще получат други бележки през май. Тези са само за потвърждение, че са подали заявления.

# 185
Бележката, която разбуни духовете и разписа темата… Явно всички са големи, а ние им имаме пълно доверие… 😂

# 186
  • София
Момичета, добре че сте вие да разбера за тази бележка, та покрай мен и младежа 😁  Сега пита в тяхната група и по отговорните съучениците му казаха, че ще им ги раздават във вторник. Ех, ако не беше форума...

# 187
  • Пловдив
Питах, изгледа ме учуден, нямало никакви бележки, от мен научавал...

# 188
И аз питах за бележката, прибрала си я е при всички документи. Направи си папка с разделители преди време и си прибра всичко там. Но тя е по-подредена от мен по принцип.

# 189
  • В средата на времето
И аз съм от тези, които сега и от тук разбират за тази бележка. Rolling Eyes
Писах на набора с въпрос. Дано да е все още налична, ако са им раздавали. 🤔

# 190
Къде е бележката? 😄😄😁

За протокола.  Нито съм чула за бележката,  нито съм я видяла.

# 191
@Къде е бележката…?🤣
Ради, личи си, че си навътре във филмовата индустрия. Вие с Мартеа няма нужда да я търсите!

# 192
  • София
Ох, и аз питах… ми така де, толкова години първо от тук разбирам… Отговорът беше “На бюрото ми е!” Ама не ми казва, само се притеснявам. И пак се сдъвкахме за бала и тоалета, вече се притеснявам, че няма да отиде. Аз знам, че страда, че няма гадже, не мисля, че до бала нещата да се променят… Как се справяте с липсата на самочувствие - знам, че е твърде сложно, но на прима виста ..…

# 193
За бележката и всичко записано в нея бях уведомена, но без да ми я показва - нямало нужда да си губя времето с нея Rolling Eyes
Жабанка, ние си имаме всичко - и самочувствие, и гадже, и мозък, само дето не го използваме особено често Laughing Накара ме моля ви се да плащам куверти и за дамата, че как тъй щял да ходи без нея на бал, даже ме врънка рокля да ѝ купувам… Категорично отказах за роклята, за ресторанта казах, че ще си помисля, но за дискотеката трябваше да платя. И какво мислите стана - девойката заминава за чужбина по обменна програма за една година! Ни бал, ни дявол няма да види! А аз му казах, че ще ида с него на дискотеката - да си ползвам куверта Laughing

# 194
Много се смях с тези бележки! И аз нищичко не знам.. Вярвам, че всичко ще е наред! Bowtie
А аз му казах, че ще ида с него на дискотеката - да си ползвам куверта Laughing
А на това още повече! Heart Eyes

Иначе, Беки, въпреки ентусиазма на младежа ти всичко да плати, не мисля, че родителите й щяха да позволят чак рокля да й купи..

Общи условия

Активация на акаунт