На ДВАНАДЕСЕТИ клас сме по средата, всички варианти да претеглим на везната.

• 53 375
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
  • нейде там, където ....
Шарлот, хич не съм убедена вече, че ще се промени. Това си е характер. Обичам да казвам, че в нашето семейство аз се ориентирам във времето, но не в пространството. Останалите се ориентират  чудесно в пространството, но не и във времето. Възрастта и опита не им влия е по никакъв начин (защото нали единият е на 50+ и си е все такъв).

Много ми харесва, ще те цитирам при удобен случай. Същата съм. В повечето случаи.
Вчера трябваше да обяснявам защо някой учи по 12 часа, когато до изпита му има тоооолкова много време (2-3-5 дена). И с опит да пробутам идеята, че неориентираните трябва да учат/четат в повече посоки (и повече време), за да си изяснят посоката поне. Не ми се получи.

Спането на диванче в почивките едва ли ще е последно. Поне в два университета има подобни "удобства", от които могат да се възползват студентите. Не вярвам да са единствените.

# 361
  • Sofia
И наборът веднъж пропусна, че в сряда са от втори час и отиде за първи. Щял да си подремне на диванчетата, били много удобни. Аз силно се възмущавам да се сяда (хеле пъл лежи) на място, където n-на брой глави и тела се търкат, но кой ли ме слуша.

# 362
  • София
Шарлот, хич не съм убедена вече, че ще се промени. Това си е характер.

Тъй-тъй. Един тук 50+ (мааалко плюсче Simple Smile) и само по-зле става. Аз без дедлайни не мога да свърша НИЩО. И дори да почна нещо навреме, тоест рано, просто се задълбавам и задълбавам и натрупвам материали и драфтове и нищо не става. Не съм изобщо ефективна, ако не ме притиска времето, разпилявам се и страшно много време губя в нерви и поправки.

# 363
Ако осъзнаят, че това е от огромно значение за тях самите, ще се променят с времето лека-полека. Ако не им е голям минус в живота, така ще си продължат… Важното е да успеят да се адаптират в отделни ситуации. То и ранното и прекалено планиране и изпълнение на задачите не е голям плюс: казано е, че едно нещо трябва да поотлежи малко, току-виж нещо се промени и приоритетите се обърнат…

# 364
Малката ми дъщеря е така. Аз обичам да съм 15 минути по-рано за всичко, докато тя прави всичко в последната милисекунда, даже понякога съм откровено учудена как успява. Задачите, които не смята за приоритетни, изобщо ги игнорира. Това внася смут в душата ми ежедневно, особено като трябва да я карам някъде, защото фамилията ми все пак не е Райконен.

Последна редакция: пт, 15 мар 2024, 18:41 от мартеа

# 365
  • София
Ах, Мартеа, как те разбирам. И аз го играя същия шофьор на систър №1. Лошото, че тя е често след последната милисекунда и моите нерви страдат. Систър №2 е в последната, но винаги на време. Засега и тя като набора не обича да закъснява. Но голямата ще има да я мисля до последно.
Та аз лично направо се радвам на тези деца, които все пак са си спазили сроковете. Горги, стискам палци да е успешно кандидатстването при девойката, макар да те е напрегнала до последно.
Напоследък само ви четях. Сега покрай вълненията с новите директори пак се позавърнах във форума. Дано НЕГ да са случили и да вървят напред и нагоре!

# 366
Е, как дано бе, Jiema - нали я познаваш …? Ама много се радвам на брат No. 1 - СМГ явно  много калява!  Една забележка не си казала за него… Все така да е.

# 367
Не съм Jiema, ама брат 1 е цър арап - сиреч НЕГър, не е СМГ-еец.

# 368
Бил е СМГ-ец, Шарлот - знаем се ние.  От една дружина сме били още преди СМГ🤣

# 369
  • София
Simple Smile Шарлот, и двете сте прави. Saffron има предвид 5-7 клас периода. Понеже с нея още от 1ви клас се знаем.
Ха, тя ме изпревари Simple Smile
Сафронче, "дано", защото още никой не е казал официално, че е тя. Вярно, че малко ще хванем от промените, но ако е тя вярвам, че поне едно изпращане като хората ще им направят. А забележки - къде ти, не ми остава време покрай малките Joy Смени тотално идеята какво ще прави след 12 клас, та ще се връщам аз да препрочитам сега миналогодишните 12класни теми и да си вадя полезно инфо.

# 370
  • Варна
Това набор 2005 май всичките са такива. Всичко се прави в последните 3-5 мин. преди крайния срок и ако има как даже след него. До 1 март трябваше да занесе снимки на класната. Днес е 15. Жената се сърди на мен. Ама аз съм на работа, а той е почти на 19 все пак.

# 371
А и снимки се появиха, … вярно, че дипломи чакаме. Не са само бележките за ДЗИ за следене 😁 … Добре, че има вкъщи три броя паспортни снимки.

# 372
  • В средата на времето
Ама и снимки за дипломата ли са искали вече? Аз пак не знам. И не че държа да знам, но не съм и чула да е ходил да се снима. Ей Богу!

# 373
Това набор 2005 май всичките са такива. Всичко се прави в последните 3-5 мин. преди крайния срок и ако има как даже след него.
+ 1, но да ви споделя, че набор 2008 е още по- зле. Момчето е на училище от 7.30 ч., а в 7.25 още не е тръгнал от нас. На въпроса ми Защо, се оказа, че чакал баща му да излезе от банята, за да си мине с тримера мустаците.

# 374
  • Варна
+ 1, но да ви споделя, че набор 2008 е още по- зле. Момчето е на училище от 7.30 ч., а в 7.25 още не е тръгнал от нас. На въпроса ми Защо, се оказа, че чакал баща му да излезе от банята, за да си мине с тримера мустаците.

Само си представих какъв мустак има набор 2008. Нещо като на Филип Тотю.

Общи условия

Активация на акаунт