На ДВАНАДЕСЕТИ клас сме по средата, всички варианти да претеглим на везната.

• 53 375
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
  • burgas
Сам се събужда синковеца .Закусва в къщи .Организиран е общо взето,не мога да се оплача.Със съучениците се уговорили да отидат да се снимат в едно фото близо до училище. Сега ме информира,че другата седмица ще ходят да даряват кръв,заради двата дни почивка която им се полагала:confused:

# 391
Е те имат 15 от родител... Няма ли да им я отпуснете 😊
Мен ме пазарят по малко...

# 392
  • София
Последно на колко минимум можем да ги разделим тези 15 дни?

# 393
От 15пъти по 1 до 3 пъти по 5
И комбинации...

# 394
Вие сериозно ли за 15-те дни … въведено ли е официално? А аз уж ги следя тези неща 🤦🏻♀

# 395
Още не е въведено официално. Излезе в пресата, че е прието.

# 396
  • София
Вие сериозно ли за 15-те дни … въведено ли е официално? А аз уж ги следя тези неща 🤦🏻♀
На заседанието на 13.03 беше включено в дневния ред на Министерския съвет и би трябвало да е гласувано.
Очаква се обнародване другата седмица в Държавен вестник и след това почивка за 12 клас до края на срока 😉

# 397
  • София
От 15пъти по 1 до 3 пъти по 5
И комбинации...

# 398
  • София
Какъв трябва да е размера на снимките за диплома, гланц ли трябваше да бъдат?

# 399
  • София
Матирани.

# 400
Какъв трябва да е размера на снимките за диплома, гланц ли трябваше да бъдат?
3,5 на 4,5 см мат. Да са облечени със светла блуза, за да се чете печата и момичетата , които са с дълга коса, тя да е назад, а не отпред на гърдите, пак заради печата. На СМ са казали 4 бр снимки

# 401
  • София
Специално погледнах в дипломата на дъщеря ми каква й е снимката. Косата й е отпред и съответно част от печата не се чете, но досега не е имала проблем с това и едва ли ще има занапред. То вече никъде няма да й я искат. Joy

# 402
Нашите на снимката ги искат с униформа и вратовръзка.
Така беше и за 10 клас.

# 403
Август74 - златна си! Снимката е мат, но по-малък размер и с любимата си черна риза.      А това за печата ми изглежда като да е важно!  Погледнах удостоверението за 1 ГЕ: 3,5x4,5 и синя риза, ама кой да помни…

# 404
  • Sofia
Добре, че следиМ нещата. Попитах го за снимки - още не са им искали. За 10-токласното удостоверение не бях и разбрала, че се е снимал и е дал. Вчера ходи да гледа костюми - в пълна безизходица сме за момента, но не сме притеснени. Ще го облечем.

И той е винаги в последния момент - това "изчакай" и "има време" мен ме побъркват. Но си мисля - кой е казал, че моят начин е по-добър. И аз съм от ставащите в 5ч., а работата ми е на 3мин от къщи и старира в 8. Обичам си сутрините, върша си много неща. Закуска приготвям само на малката, наборът не закусва толкова рано сутрин - той става в 6.30 и излиза в 6.45 Grin Тя също излиза в последния момент, а става доста рано, за да се приготви. Такива са Laughing

Горги, здрави да са ни Revolving Hearts Много се радвам, че сте успели със срока! На късмет да е Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт